(+36 52) 448 348

Nyitvatartás: H.-P.: 8:30-17:00, Szo: 08:30-13:00

Fórum - Nyaralás Sartin
Fórum bejegyzései

Grand Kata Dátum: 2013-05-07 16:36:01
írta ekkor: 2013-05-07 09:10:01
Kedves Kata! Tavaly Marmarason voltam. Most szeretném kipróbálni Sartit. Érdeklődnék, hogy Sartiról tömegközlekedéssel át tudok menni Marmarasra? Illetve egy nap hányszor megy át helyi busz? Tudom, hogy van piac napon közös kirándulás Marmarasra. De én egy teljes napot szeretnék nosztalgiázni ott. Válaszodat előre is köszönöm. Gabi
Kedves Gabi! A menetrendet még nem ismerem, és tavasszal, ősszel, és nyáron is más-más időpontokban közlekedik a KTEL távolsági buszjárat, ami nem a két város között értendő! Sartiból Thesszalonikibe megy, és van amikor útba ejti Marmaraszt. Ugyanígy működik visszafele is Thesszaloniki-Marmarasz- Sarti. Pontos időpontokat a menetrenddel, kapcsolatban csak akkor érdemes nézegetni, amikor itt lesztek. Épp most néztem a neten a Halkidiki KTEL menetrendjét, de sajnos nem lettem okosabb, mert nem frissítették még az idén. Biztos lehetsz benne, hogy segítek kisilabizálni az amúgy elég "görögös" utazási lehetőségeket! Szeretettel várlak Kata smile smile
Grand Kata Dátum: 2013-05-07 16:28:09
Oláh Csilla írta ekkor: 2013-05-06 20:25:34
Kedves Kata! Mi szeptember elején utazunk Sartiba.Szeretném megkérdezni,hogy kell-e útlevél vagy sem?,mert van aki azt mondja nem kell,van aki szerint igen.Üdv:Csilla
Kedves Csilla! Nagyon szívesen válaszolok kérdésedre, bár ezt a témát nagyon - nagyon sokszor körbejártuk az elmúlt hetekben smile smile Nem szükséges útlevél, elég az új fajta személyigazolvány!!!! smile smile smile Üdvözlettel Kata
Dátum: 2013-05-07 09:10:01
Kedves Kata! Tavaly Marmarason voltam. Most szeretném kipróbálni Sartit. Érdeklődnék, hogy Sartiról tömegközlekedéssel át tudok menni Marmarasra? Illetve egy nap hányszor megy át helyi busz? Tudom, hogy van piac napon közös kirándulás Marmarasra. De én egy teljes napot szeretnék nosztalgiázni ott. Válaszodat előre is köszönöm. Gabi
Oláh Csilla Dátum: 2013-05-06 20:25:34
Kedves Kata! Mi szeptember elején utazunk Sartiba.Szeretném megkérdezni,hogy kell-e útlevél vagy sem?,mert van aki azt mondja nem kell,van aki szerint igen.Üdv:Csilla
Grand Kata Dátum: 2013-04-30 09:38:12
Andrea írta ekkor: 2013-04-29 13:47:44
Kedves Kata! Te mikor mész Sartira? Mikortól várhatjuk a beszámolót, hogy milyen az idő, a tenger... stb? :)
Kedves Andrea! Az első csoport érkezése előtt egy héttel már ott leszek, és küldöm a tájékoztatásokat. Emellett figyelmedbe ajánlom a Freemeteo.com honlapot, ahol egy hetes időjárás előrejelzést tudsz megnézni a számodra aktuális városra vonatkozóan, sőt naponta 3 óránként mutatja a levegő hőmérsékletét és a szél erősségét is. Üdvözlettel Kata smile smile smile