(+36 52) 448 348

Nyitvatartás: H.-P.: 8:30-17:00, Szo: 08:30-13:00

Fórum - Nyaralás Sartin
Fórum bejegyzései

Imre Edina Dátum: 2013-04-14 16:15:51
Sziasztok Fórumozók! Befizettük a nyaralásunk júni 25- júli 2-ig tartó turnusra.. Annyi jót hallottam Sartiról, hogy alig várjuk már, hogy felfedezhessük.
Hevesi Tímea Dátum: 2013-04-13 19:55:31
Grand Kata írta ekkor: 2013-04-13 19:30:47
Kedves Tímea! Az a jó, ha a leendő Vendégek mindent megkérdeznek, amire kíváncsiak. Erre való a fórum. Az első hetekben csak akkor társítanak, ha tele a ház, ami most még úgy néz ki, hogy sajnos nem telt meg. A Blue Sartiban, és a többi házban sincs recepció. Általában mágneskártyásak az ajtók, és 1 db mágneskártyát ad a tulajdonos. A kulcsot pedig az érkezéstől a hazaindulásig az utasnak kell őriznie, mivel házaink nem szállodaként üzemelnek. Üdvözlettel: Kata smile smile
Kedves Kata! Nagyon szépen köszönöm az infót sajnálom, hogy nincs recepció ,mert így a kulcs téma könnyen meg volna oldva. Nem tudom, tavaly voltunk Parálian az Atlantis apartmanba, úgy emlékszem ott volt recepció. Hozzáteszem mi nagyon jól éreztük magunkat, de szeretek új helyeket felfedezni Köszönöm
Grand Kata Dátum: 2013-04-13 19:30:47
Hevesi Tímea írta ekkor: 2013-04-13 11:06:24
Kedves Grandkata! Mindig eszembe jut valami kérdés, azt szeretném megkérdezni, hogy én egyedül utaznék előszezonbab vállalnám a társítást , de ugyebár az nem lehetséges, hogy a társammal egy időben legyünk mindig egy helyen, szóval azt szeretném megkérdezni, hogy a Blue Sartiban van e recepció, ahova a kulcsot ott tudjuk hagyni egymásnak, ha külön utakon járunk? Köszönöm tisztelettel
Kedves Tímea! Az a jó, ha a leendő Vendégek mindent megkérdeznek, amire kíváncsiak. Erre való a fórum. Az első hetekben csak akkor társítanak, ha tele a ház, ami most még úgy néz ki, hogy sajnos nem telt meg. A Blue Sartiban, és a többi házban sincs recepció. Általában mágneskártyásak az ajtók, és 1 db mágneskártyát ad a tulajdonos. A kulcsot pedig az érkezéstől a hazaindulásig az utasnak kell őriznie, mivel házaink nem szállodaként üzemelnek. Üdvözlettel: Kata smile smile
Grand Kata Dátum: 2013-04-13 19:25:24
Hevesi Tímea írta ekkor: 2013-04-13 10:22:00
Tisztelt Grandkata! Olvastam a fakultatív programok között a Narancvspartoz 6 euróért, azt szeretném megkérdezni, hogy ez a fakultatív program van e előszezonban is és mivel történik a Narancspart megközelítése busszal, vagy hajóval , és honnan van az indulás? Én a Blue Sartiban szeretnék megszállni. Válaszát előre is köszönöm Tisztelettel
Kedves Tímea! A fakultatív programok egy része létszámfüggő, ezért előre nem tudom megmondani mely fakultatív program fog indulni az első hetekben. A Vendégek érkezését követően tájékoztatást tartunk, ahol a kirándulások befizetése után dől el, hová, mikor indulunk és kivel hol találkozunk. Bőséges tájékoztatással készülünk, minden háznál hirdetőtábla van elhelyezve, ahol a Vendégek az éppen aktuális tudnivalókat elolvashatják. Üdvözlettel Kata smile smile smile
Grand Kata Dátum: 2013-04-13 19:18:36
Hevesi Tímea írta ekkor: 2013-04-12 19:07:11
Kedves Sarti utazók! Főképpen arról érdellődnék, hogy, aki volt a Blue Sarti apartmanban milyen ez az apartman érdekelnek a vélemények, Sarti beachen hol helyezkedik el ez az apartman, és milyen messze van innen a bolt? Válaszotokat előre is köszönöm minden infót és több véleményre is kiváncsi vagyok. Köszönöm
Kedves Tímea! Nézd meg a honlapon található térképet, azon szemléltetjük a településen bérbe vett házaink sokaságát. A Blue Sarti a falutól 1600 m-re található, a legközelebbi bolt kb. 100 m-re van a háztól. Az apartman képeit pedig szintén megtalálhatod a honlap képek című fül alatt, ahol külső és belső felvételek is szerepelnek. Üdvözlettel Kata smile smile