(+36 52) 448 348

Nyitvatartás: H.-P.: 8:30-17:00, Szo: 08:30-13:00

Fórum - Nyaralás Sartin
Fórum bejegyzései

Bernadett Dátum: 2013-04-11 22:10:18
Grand Kata írta ekkor: 2013-04-03 14:52:19
Kedves Cservákné! A transzferrel kapcsolatban a következő tájékoztatást tudom adni. Ezidáig nem volt saját transzfer lehetőségünk a repülővel érkező Vendégek távolsági busszal, vagy taxival oldották meg. Tavaly azonban volt egy görög utazási irodás, hogy tervezi a megoldást. Jelen pillanatban konkrét tudomásom a lehetőségről még nincs, de amit május elején leköltözök, abban a pillanatban itt a fórumon tájékoztatom a kedves Vendégeket. Üdvözlettel Kata smile smile
Kedves Kata ! Köszönöm a válaszát, izgatottan várom az új infót májusban amit előrre is köszönök, remélem lesz transzfer :)
Fábiánné Finster Tünde Dátum: 2013-04-11 21:33:12
Grand Kata írta ekkor: 2013-04-11 19:23:08
Kedves Tünde! Az Ostrako apartman kétlégteres szobáiban egy háló és a nappaliban,- ami a konyharésszel együtt van- találhatóak az ágyak. Két külön zárható háló csak az Irini (1, 4-es) apartmanházunkban áll a vendégek rendelkezésére. Ennek ellenére remélem megfelelő lesz a szállás. Mikor fogunk találkozni? Szeretettel várlak Kata smile smile smile
Kedves Kata! Szerintem meg fog felelni így is a szállás. Aug.13-án érkezünk. Ha jól olvastam a korábbi bejegyzéseket, Te az egész szezonban ott leszel. A fakultatív kirándulások miatt is biztosan felkeresünk. smile Kedves Fórumozók! Valaki utazik ugyanekkor busszal közületek? smile
Grand Kata Dátum: 2013-04-11 19:23:08
Fábiánné Finster Tünde írta ekkor: 2013-04-08 15:25:05
Kedves Kata! Augusztusban Önökkel utazunk Sartira. Az Ostraco apartmanban (2.em.9) a két légtér azt jelenti, hogy két külön hálószoba van? Ez lenne az ideális számunkra, csak nem egyértelmű. Nem találtam alaprajzot. Köszönöm válaszát, már alig várom a személyes találkozást! :) Üdvözlettel, Tünde
Kedves Tünde! Az Ostrako apartman kétlégteres szobáiban egy háló és a nappaliban,- ami a konyharésszel együtt van- találhatóak az ágyak. Két külön zárható háló csak az Irini (1, 4-es) apartmanházunkban áll a vendégek rendelkezésére. Ennek ellenére remélem megfelelő lesz a szállás. Mikor fogunk találkozni? Szeretettel várlak Kata smile smile smile
Fábiánné Finster Tünde Dátum: 2013-04-08 15:25:05
Kedves Kata! Augusztusban Önökkel utazunk Sartira. Az Ostraco apartmanban (2.em.9) a két légtér azt jelenti, hogy két külön hálószoba van? Ez lenne az ideális számunkra, csak nem egyértelmű. Nem találtam alaprajzot. Köszönöm válaszát, már alig várom a személyes találkozást! :) Üdvözlettel, Tünde
Grand Kata Dátum: 2013-04-03 15:11:35
Kedves Vendégek! Holnap, azaz ápr. 4-én kezdődik Miskolcon az utazás kiállítás, ahová szeretettel várunk minden érdeklődőt! A rendezvény az ITC Székházban lesz. A Grand Tours Utazási Iroda a legkedvezőbb áron kínálja útjait a már megszokott minőségi szolgáltatásaival smile . Törzsvendégeinket és leendő utasainkat igyekszünk kiszolgálni, hogy kellemesen tölthessék el szabadságuk idejét az általunk ajánlott utakon! smile smile