(+36 52) 448 348

Nyitvatartás: H.-P.: 8:30-17:00, Szo: 08:30-13:00

Fórum - Nyaralás Sartin
Fórum bejegyzései

Hevesi Tímea Dátum: 2013-04-13 11:06:24
Kedves Grandkata! Mindig eszembe jut valami kérdés, azt szeretném megkérdezni, hogy én egyedül utaznék előszezonbab vállalnám a társítást , de ugyebár az nem lehetséges, hogy a társammal egy időben legyünk mindig egy helyen, szóval azt szeretném megkérdezni, hogy a Blue Sartiban van e recepció, ahova a kulcsot ott tudjuk hagyni egymásnak, ha külön utakon járunk? Köszönöm tisztelettel
Hevesi Tímea Dátum: 2013-04-13 10:22:00
Tisztelt Grandkata! Olvastam a fakultatív programok között a Narancvspartoz 6 euróért, azt szeretném megkérdezni, hogy ez a fakultatív program van e előszezonban is és mivel történik a Narancspart megközelítése busszal, vagy hajóval , és honnan van az indulás? Én a Blue Sartiban szeretnék megszállni. Válaszát előre is köszönöm Tisztelettel
Hevesi Tímea Dátum: 2013-04-12 19:07:11
Kedves Sarti utazók! Főképpen arról érdellődnék, hogy, aki volt a Blue Sarti apartmanban milyen ez az apartman érdekelnek a vélemények, Sarti beachen hol helyezkedik el ez az apartman, és milyen messze van innen a bolt? Válaszotokat előre is köszönöm minden infót és több véleményre is kiváncsi vagyok. Köszönöm
Grand Kata Dátum: 2013-04-12 11:23:17
Bernadett írta ekkor: 2013-04-11 22:10:18
Kedves Kata ! Köszönöm a válaszát, izgatottan várom az új infót májusban amit előrre is köszönök, remélem lesz transzfer :)
Nagyon szívesen! smile Még az első csoport megérkezése előtt számíthatsz az információra! smile smile Üdvözlettel: Kata smile
Grand Kata Dátum: 2013-04-12 11:20:55
Fábiánné Finster Tünde írta ekkor: 2013-04-11 21:33:12
Kedves Kata! Szerintem meg fog felelni így is a szállás. Aug.13-án érkezünk. Ha jól olvastam a korábbi bejegyzéseket, Te az egész szezonban ott leszel. A fakultatív kirándulások miatt is biztosan felkeresünk. smile Kedves Fórumozók! Valaki utazik ugyanekkor busszal közületek? smile
Kedves Tündi! A Vendégeket fogadjuk és elhelyezzük a szállásokon, majd az érkezés napján tájékoztatót tartunk a helyi dolgokkal és a fakultatív program lehetőségeivel kapcsolatban. Ezt követően is napi szinten találkozunk a vendégekkel, így új információ nélkül senki sem marad. Igen egész szezonban itt leszek, és szintén várom a találkozást! Honnan fogtok érkezni? Addig is nyugodtan kérdezz, bármire szívesen válaszolok! Üdvözlettel Kata smile smile smile