Sziasztok! Olyan emberek válaszát várom akik már voltak aútóval Sartin. A kérdésem a következő : mennyi időt vett igénybe az utazás és ezzel kapcslatban várok jó tanácsokat is amiket előrre is köszönök ! Üdv. mindenkinek
Szia!
Tavalyelőtti dolgokról tudok írni. Mi 18.30-kor indultunk Hatvanból. 21.00-re határon voltunk, éjfélre Belgrádban. Akkor építették az autópályát Novi Sad magasságában, és sok 60 km/h tábla volt, amit igyekeztem betartani. 08.00-ra értünk a görög határa, és kb. 14.00-re Sartiba. Ez kb. 20 óra. Belgrádban kerültem egy jó 40 percet, a kapott térkép miatt, valamint a görög határnál vártunk 20 percet, amíg egy kedves határőrnéni ki nem szedett a sorból. Ezúton is köszönet neki! A többi határ leküzdése nem vett 10 percet sem igénybe. Mivel a család "teve effektusban" szenved, így csak kétszer álltunk meg eü. dolgot intézni. Hazafelé bátrabb voltam, mert 18.00-kor indultunk el, és 09.00-kor már az ágyban feküdtem otthon. Természetesen kalkulálni kell az időeltolódást is, így a 20 csak 19, a 15 az 16 óra utazási idő. Számomra a legunalmasabb rész a Belgrád-Nis közötti rész volt. Monoton és az idő is akkor a "legálmosítóbb".
Ha augusztus 10. után mentek, akkor többet is tudok referálni, mert idén is tervben van, már csak a kivitelezés hiányzik.
Esetleg valamiről konkrét kérdés merülne fel, csak bátran kérdezd!
kisKirály