(+36 52) 448 348

Nyitvatartás: H.-P.: 8:30-17:00, Szo: 08:30-13:00

Fórum - Nyaralás Sartin
Fórum bejegyzései

Liska László Dátum: 2013-01-31 10:45:36
Kedves Kata! Már lefoglaltuk nyaralásunkat az Ostraco apartmanba. A leírásban szerepel, hogy az udvaron lehet grillezni is. Kérdéseim: Valahol olvastam, hogy Sarti kis halász falu. Ezt a mesterséget továbbra is művelik az itt lakók? Van esetleg halpiaca is? Vagy milyen lehetőség van hal vásárlásra grillezéshez? Van lehetőség a közelben (alkalmas partszakasz) horgászásra? Vagy ehhez engedély is szükséges? Mennyire veszik ezt szigorúan? Ha kell engedély, hol váltható és mennyibe kerül? A grillezéshez szükséges faszenet biztosítja az apartman üzemeltetője, vagy be lehet szerezni a faluban? Mi nagyon szeretjük a grillezett halat és remélem így itt is sikerül szerét ejtenünk legalább egy vacsoea erejéig. Várom válaszodat! Köszönettel: L.L.
Bukovenszki József Dátum: 2013-01-30 21:12:31
Grand Kata írta ekkor: 2013-01-30 13:11:08
Kedves Veronika! Az Ostraco 2/12 valóban sarokapartman, de nem a tenger felé, hanem út felé néz. Erről Te is meggyőződhetsz, amennyiben a ház leírásánál megnézed az alaprajzot. Ennek birtokában biztosan könnyebb lesz a választás! smile Üdvözlettel Kata smile smile
Szia Kata. Nekem az alaprajzról az derül ki, hogy a 2/12 sarok apartman: egy erkély a tenger felé oldalról, a másik erkély az utcára néz elölről. A 2/10 apartman viszont dupla erkélyjel rendelkezik a tenger felé oldalról.Az is lehet, hogy én nem értelmezem jól a tervrajzot, vagy az arányokat. Végül is nekem, illetve nekünk mindegy szeptemberben találkozunk újra. Várjuk a találkozást veled és SARTI-val. Andrea és Józsi.
Grand Kata Dátum: 2013-01-30 13:11:08
Kedves Veronika! Az Ostraco 2/12 valóban sarokapartman, de nem a tenger felé, hanem út felé néz. Erről Te is meggyőződhetsz, amennyiben a ház leírásánál megnézed az alaprajzot. Ennek birtokában biztosan könnyebb lesz a választás! smile Üdvözlettel Kata smile smile
Tóthné Unger Veronika Dátum: 2013-01-29 19:14:39
Kedves Kata: Az Osrtacoban a 2.em 12-es az egy sarok-apartman? Tehát egyik erkélye a Blue café, másik oldalról a tenger felé néz? A "Leírásnál" számomra ez nem egyértelműen derül ki.
Grand Kata Dátum: 2013-01-29 14:41:34
Liska László írta ekkor: 2013-01-29 10:52:24
Kedves Kata! Görögországban az elektromos berendezések használatához (laptop, villany bvorotva) kell -e átalakító, mint pl. Olaszországban, vagy pedig használhatók a nálunk forgalmazott csatlakozókkal?
Kedves László! Görögországban minden elektromos dolog EU szabvány, tehát megegyezik a nálunk megszokottal. smile smile Üdvözlettel Kata