(+36 52) 448 348

Nyitvatartás: H.-P.: 8:30-17:00, Szo: 08:30-13:00

Fórum - Nyaralás Sartin
Fórum bejegyzései

Imre Edina Dátum: 2013-01-20 17:18:27
Petykó Erika írta ekkor: 2013-01-19 15:03:08
Szia Edi! Mi már két alkalommal voltunk Sartin nem volt negatív tapasztalatunk , a víz kristálytiszta , a part is gyönyörű. Medúza nincs, tengeri sünnel is csak a távolabbi /kerékpárral, motorral, vagy busszal megközelíthető csodálatos Narancsparton találkoztunk/ A parton szemétnek tűnhet a sok víz tetején , és partra kisodort habkő, de ezt is élvezettel szedtük össze ajándékként hoztuk haza.:-))
Köszönöm válaszod, alig várjuk, hogy mi is ilyen jo élményekkel gazdagodjunk :D
Imre Edina Dátum: 2013-01-20 17:16:17
Tóthné Unger Veronika írta ekkor: 2013-01-16 22:55:40
Ne féljetek, Edina ,semmi gond nem lesz !!! Mi is utazunk júliusban. Görögországba tizenötödször, Sartira hetedszer, Az utóbbi időben a Jón tenger varázslatos türkiz-hófehérben tündökló partjait jártuk, de Sartira mindig visszahúz a szívünk. Olyan homokot, ami Sartin van, sehol nem találtunk ! Még aranyszerű lapocskák is lebegnek a tengervízben. A körülötte fekvő csodálatos természeti adottságok még vonzóbbá teszik Sartit. . De hogy a kérdésedre választ kapj.: Mi még a 13 hét alatt (ennyi hetet törltöttnük el a hat alkalommal Sartin) SOHA nem láttunk medúzát- A partra - mint mindenhol kisidorhat a víz apróbb tárgyakat , ami nem oda való, de ez bárhol előfordulhat. A víz kristálytiszta , a homok bársonyos, és a matracon lebegve időnként még a fenyőillatot is lehet érezni! Kell ennél több? :)
Nagyon szépen köszönöm. Megnyugtattál, nekem ennyi bőven elég.. :D
Tóthné Unger Veronika Dátum: 2013-01-20 13:55:39
Kata, nekem is volna egy kérdésem: Diaporosra, és a Vourvourou-val szemközti szigetekre indul e hajó Ormos Panagiasról vagy a közelből. Van-e ott valahol esetleg motorcsónak bérlési lehetőség, és hol? Köszi :)
Tóthné Unger Veronika Dátum: 2013-01-20 13:52:39
kelemen lajosné írta ekkor: 2013-01-19 18:02:04
Kedves Kata! Más fórumon olvastam,hogy a george 2 mellett van pékáru üzlet.Arra lennék kíváncsi-ha esetleg tudod,vagy más kedves fórumozó-hogy ez pékség-e vagy csak egy üzlet. Ugyanis itt szeretnék helyet foglalni és mivel lisztérzékenyek vagyunk nem esne jól ha finom frissen sült péksütiillatra kellene nyálat csorgatnunk.... smile smile ugyanez érdekelne esetleg az ostracó -val kapcsolatban is...köszönöm Erzsi
Kedves Erzsi: Az Ostraco apartman is és a George is a pékség utcájában van. Előbbi egy utcasaroknyira, utóbbi kettőre. Az Anna pedig szinte tőszomszédságban. Nincs kizárva, hogy a péksütik illata mindegyikhez elérkezik. Ha nem akartok péksüti illatra kelni, akkor a Sarti beach-et ajánlom. A házak leírásánál megtalálod melyik fekszik ott. Az ófalusi apartmanok nem tudom mennyire esnek közel az ottani pékségekhez.
kelemen lajosné Dátum: 2013-01-19 18:02:04
Kedves Kata! Más fórumon olvastam,hogy a george 2 mellett van pékáru üzlet.Arra lennék kíváncsi-ha esetleg tudod,vagy más kedves fórumozó-hogy ez pékség-e vagy csak egy üzlet. Ugyanis itt szeretnék helyet foglalni és mivel lisztérzékenyek vagyunk nem esne jól ha finom frissen sült péksütiillatra kellene nyálat csorgatnunk.... smile smile ugyanez érdekelne esetleg az ostracó -val kapcsolatban is...köszönöm Erzsi