(+36 52) 448 348

Nyitvatartás: H.-P.: 8:30-17:00, Szo: 08:30-13:00

Fórum - Nyaralás Sartin
Fórum bejegyzései

Petykó Erika Dátum: 2013-01-19 15:03:08
Imre Edina írta ekkor: 2013-01-16 16:33:18
Sziasztok! Először fogunk Sartira utazni és természetesen Grandtours-sal tervezem. Több fórumot olvastam sartival kapcsolatban és többször előjött a medúza kérdese. Titeket szeretnélek megkérdezni kedves grandtours fórumozók, hogy tényleg sok medúza található Sarti strandján?? Arról is olvastam, hogy kék zászlóval rendelkezik, de ennek ellenére többen írták, hogy a tavalyi évben szemetes volt a part és víz?
Szia Edi! Mi már két alkalommal voltunk Sartin nem volt negatív tapasztalatunk , a víz kristálytiszta , a part is gyönyörű. Medúza nincs, tengeri sünnel is csak a távolabbi /kerékpárral, motorral, vagy busszal megközelíthető csodálatos Narancsparton találkoztunk/ A parton szemétnek tűnhet a sok víz tetején , és partra kisodort habkő, de ezt is élvezettel szedtük össze ajándékként hoztuk haza.:-))
Tóthné Unger Veronika Dátum: 2013-01-18 21:15:33
A környéket bérelt autóval motorral . motorcsónakkal is felfedezhetitek. Mi mindig így csináljuk- Ha összedobjátok a pénzt töredékéért megjárjátok a kinézett kirándulást, és több marad másra. Mi többed magunkkal jártunk a Meteoráknál, egyéni szervezésben, és kaptunk magyar nyelvű idegenvezeteést. Pedig ez még 2003-ban volt. A telepített idegenvezetőkre egyébként a bérlésben való segédkezésben is számíthattok. (Nekünk legalábbis ez a tapasztalatuk)
Rivo Attilane Dátum: 2013-01-18 09:06:40
kiss zita írta ekkor: 2013-01-17 10:39:39
hello! nem tudom tavaj hányszor jött össze a meteorás kirándulás (valoszinüleg egyszer sem) .Azért mondom ezt mert ottlétünk alatt ( 4 hét ) egyszer sem volt. azt tapasztaltam hogy a kedves idegen vezető inkább lefele beszéli az utasokat erröl a programrol a nagy távolság miatt . ha el akarsz menni menj be a faluba ott találsz más utazási irodát és nálluk befizethetsz pl: Aeolus- Sithon- travel. üdv-----Zita
Köszönöm Zita, örülök, hogy van más lehetőség is! smile
kelemen lajosné Dátum: 2013-01-17 20:41:09
kiss zita írta ekkor: 2013-01-17 10:39:39
hello! nem tudom tavaj hányszor jött össze a meteorás kirándulás (valoszinüleg egyszer sem) .Azért mondom ezt mert ottlétünk alatt ( 4 hét ) egyszer sem volt. azt tapasztaltam hogy a kedves idegen vezető inkább lefele beszéli az utasokat erröl a programrol a nagy távolság miatt . ha el akarsz menni menj be a faluba ott találsz más utazási irodát és nálluk befizethetsz pl: Aeolus- Sithon- travel. üdv-----Zita
Mi 2 éve nyaraltunk június közepén Sartin .Három fakultatív programra is befizettünk , mindegyik nagyon jó volt és megérte az árát.A Meteorás is összejött.és nagyon nagy és szép élmény volt.Ezenkívül még voltunk egésznapos hajókiránduláson,és egy buszos túrán is.Mindegyik kirándulásra jött velünk Gábor a Grandosok idegenvezetője aki nagyon klasszul elmagyarázott mindent és mindig mindenben segített ,-egyébként a nyaralás alatt ez végig így volt... Konkrétan a Meteorás kirándulás akkor a sithonosoknál sokkal drágább volt,nekem egyébként az sem mindegy hogy számíthatok-e az idegenvezetőre, vagy csak 1 vagyok neki a sok idegen közül...Idén is megyünk ,2 utat most is terveztem,és várom már hogy Katát megismerjem biztosan ő is olyan kedves és közvetlen mint az Agárdi Gábor volt.. üdv Erzsi
kiss zita Dátum: 2013-01-17 10:39:39
Rivo Attilane írta ekkor: 2013-01-16 15:26:13
Helló! Most utazunk először majd Sartira az Ostracoba és érdeklődnék, hogy a Meteorákhoz általában össze szokott jönni a létszám, mert nagy csalódás lenne, ha nem sikerülne oda eljutni smile Tavaly Zakynthoson voltunk és ott 3 progi is elmaradt smile Válaszod előre is köszi smile