(+36 52) 448 348

Nyitvatartás: H.-P.: 8:30-17:00, Szo: 08:30-13:00

Fórum - Nyaralás Sartin
Fórum bejegyzései

Tóthné Unger Veronika Dátum: 2013-01-16 22:55:40
Imre Edina írta ekkor: 2013-01-16 16:33:18
Sziasztok! Először fogunk Sartira utazni és természetesen Grandtours-sal tervezem. Több fórumot olvastam sartival kapcsolatban és többször előjött a medúza kérdese. Titeket szeretnélek megkérdezni kedves grandtours fórumozók, hogy tényleg sok medúza található Sarti strandján?? Arról is olvastam, hogy kék zászlóval rendelkezik, de ennek ellenére többen írták, hogy a tavalyi évben szemetes volt a part és víz?
Ne féljetek, Edina ,semmi gond nem lesz !!! Mi is utazunk júliusban. Görögországba tizenötödször, Sartira hetedszer, Az utóbbi időben a Jón tenger varázslatos türkiz-hófehérben tündökló partjait jártuk, de Sartira mindig visszahúz a szívünk. Olyan homokot, ami Sartin van, sehol nem találtunk ! Még aranyszerű lapocskák is lebegnek a tengervízben. A körülötte fekvő csodálatos természeti adottságok még vonzóbbá teszik Sartit. . De hogy a kérdésedre választ kapj.: Mi még a 13 hét alatt (ennyi hetet törltöttnük el a hat alkalommal Sartin) SOHA nem láttunk medúzát- A partra - mint mindenhol kisidorhat a víz apróbb tárgyakat , ami nem oda való, de ez bárhol előfordulhat. A víz kristálytiszta , a homok bársonyos, és a matracon lebegve időnként még a fenyőillatot is lehet érezni! Kell ennél több? :)
Imre Edina Dátum: 2013-01-16 16:33:18
Sziasztok! Először fogunk Sartira utazni és természetesen Grandtours-sal tervezem. Több fórumot olvastam sartival kapcsolatban és többször előjött a medúza kérdese. Titeket szeretnélek megkérdezni kedves grandtours fórumozók, hogy tényleg sok medúza található Sarti strandján?? Arról is olvastam, hogy kék zászlóval rendelkezik, de ennek ellenére többen írták, hogy a tavalyi évben szemetes volt a part és víz?
Rivo Attilane Dátum: 2013-01-16 15:26:13
Helló! Most utazunk először majd Sartira az Ostracoba és érdeklődnék, hogy a Meteorákhoz általában össze szokott jönni a létszám, mert nagy csalódás lenne, ha nem sikerülne oda eljutni smile Tavaly Zakynthoson voltunk és ott 3 progi is elmaradt smile Válaszod előre is köszi smile
Kiss Gábor József Dátum: 2013-01-15 18:16:38
Tripsánszkiné Nagy Mária írta ekkor: 2013-01-14 09:26:15
Köszönöm a tippeket! Szép szál magas ember a férjem, és mindig attól parázik, hogy nem fér el a hosszú lába kényelmesen. Azért még próbálkozom. Nagyon szimpatikus ez az iroda nekem, és eddig csak jókat olvastam róla. Az árak is barátságosak. Csak a férjem repülőpárti. Na, attól meg én parázok :D
Szia Mária! Én 185 magas vagyok és én is elfértem a buszon, igaz mi elől a jobb oldali első ülést foglaltuk le! Most kipróbáljuk a bal oldali üléseket is! :)
Tripsánszkiné Nagy Mária Dátum: 2013-01-14 22:13:12
Köszönöm Kata! Még nem adom fel :) Nagyon mennék!!!