(+36 52) 448 348

Nyitvatartás: H.-P.: 8:30-17:00, Szo: 08:30-13:00

Fórum - Nyaralás Sartin
Fórum bejegyzései

Grand Kata Dátum: 2013-01-14 14:26:43
Tripsánszkiné Nagy Mária írta ekkor: 2013-01-14 09:26:15
Köszönöm a tippeket! Szép szál magas ember a férjem, és mindig attól parázik, hogy nem fér el a hosszú lába kényelmesen. Azért még próbálkozom. Nagyon szimpatikus ez az iroda nekem, és eddig csak jókat olvastam róla. Az árak is barátságosak. Csak a férjem repülőpárti. Na, attól meg én parázok :D
Kedves Mária! Nagyon jó tippeket kaptál a buszon való utazáshoz, és a jó helyválasztás fél siker. Emellett a repülős utaknál még a Thesszaloniki - Sarti transzfer is 2 órát vesz igénybe, így időben nem sokkal rövidebb mint busszal. Üdvözlettel Kata smile smile
Grand Kata Dátum: 2013-01-14 14:24:00
Tóthné Unger Veronika írta ekkor: 2013-01-13 19:15:42
Kár, hogy nincsenek alaprajzok az apartmanoknál, mint régen. Én meg azt nem tudom elképzelni merre van a két erkély az Ostracoban a 2.em 12-ben. Nézegettem a házat, és Csak az utca felé, és az ellentétes végében látok erkélyt, ha ez az, amire gondolok.
Kedves Veronika! Rövidesen minden házhoz lesz fenn alaprajz, amit apartmanoknál a "leírás" fülnél találsz! Üdvözlettel: Kata smile smile
Grand Kata Dátum: 2013-01-14 14:21:29
Szögyényi Mihaéla írta ekkor: 2013-01-12 23:31:28
Szia Kata! Tavaly szeptember közepén voltunk nyaralni Sartin párommal, a Blue Sarti-ban. Úgy volt, hogy megyünk ebben az évben is, de a nyaralás során sikerült "összehoznunk" egy kis babócát :) (amire már 1 éve vártunk). Június közepén fog megérkezni hozzánk, úgyhogy ez az év most babázással fog eltelni. De remélhetőleg kijutunk a közeljövőben 3-asban is Sartira :) Mindenkinek kellemes tervezgetést és nyaralást. Kata Téged meg puszilunk. Nagyon szép hetet töltöttünk Sartin. Köszönünk Neked mindent. Mihaéla, Zoli és a kis Pocaklakó smile smile
Kedves Mihaela és Zoli! Először is gratulálok a picihez és kívánok Nektek jó egészséget, boldogságot az új családtaghoz. Azt hiszem ez még a nyaralásnál is nagyobb boldogság! Örülök, hogy jól éreztétek magatokat és a közeljövőben már 3 fős apartmant fogtok kérni! Üdvözlettel Kata smile smile smile
Tripsánszkiné Nagy Mária Dátum: 2013-01-14 09:26:15
Köszönöm a tippeket! Szép szál magas ember a férjem, és mindig attól parázik, hogy nem fér el a hosszú lába kényelmesen. Azért még próbálkozom. Nagyon szimpatikus ez az iroda nekem, és eddig csak jókat olvastam róla. Az árak is barátságosak. Csak a férjem repülőpárti. Na, attól meg én parázok :D
Tóthné Unger Veronika Dátum: 2013-01-13 20:03:15
Nem kell egyhuzamban végigülni, vannak pihenők. Lehetőség van fix úlőhely foglalására a buszon-3000 ft/fő, és ha közel ültök az ajtóhoz hamar "szabadultok" a pihenőknél. Még egy túlélési technika: Olyan helye jó választani, ahol nem ülnek mögöttetek, így bátran hátrahajthatjátok a háttámlát, és nem kell morgástól tartani a mögötted ülőtől ! :)