(+36 52) 448 348

Nyitvatartás: H.-P.: 8:30-17:00, Szo: 08:30-13:00

Fórum - Nyaralás Sartin
Fórum bejegyzései

Grand Kata Dátum: 2013-01-05 16:20:51
írta ekkor: 2013-01-05 13:58:22
Kedves Kata! Érdeklődnék, hogy a Blue Sarti apartmanban lehetne-e úgy kérni szobát, hogy egy négy személyes, két légterű, és egy kétszemélyes studió egymás mellé kerüljön? A hat személynek mennyibe kerülne? Köszönettel: Izabella
Kedves Izabella! Honlapunkon a házak leírásánál megtalálhatók az alaprajzok ha azt megnézed, eldöntheted melyik a legszimpatikusabb a számotokra, ugyanitt az árak is megtalálhatóak. Talán így lesz a legegyszerűbb választani. Üdvözlettel Kata smile smile
Grand Kata Dátum: 2013-01-05 16:17:28
Zsolnai Károly írta ekkor: 2013-01-05 11:34:29
Üdvözlöm kata!Az Alexandrion,vagy a Letteris apartman érdekelne,mikortól lehet foglaltatni,s mekkora öszeggel?Az épület alaprajzát hol találom?Üdvözlöm,B.u.ék.Zsolnai Károly
Kedves Károly! Itt a honlapunkon minden foglalással kapcsolatos feltétel megtalálható. Meg lehet nézni a katalógust, és az egyes házak leírásánál megtalálhatók a képek és az árak is. Így a legegyszerűbb, a foglalás, vagy pedig az irodánkban, (persze nem tudom hol lakik) de az ország minden szegletében vannak társirodáink, amennyiben Önnek ez megfelelőbb lenne! Üdvözlettel Kata
Grand Kata Dátum: 2013-01-05 16:12:04
írta ekkor: 2013-01-05 11:20:27
Szia Kata! Én új vagyok a fórumon meg a honlapon is. A nyáron szeretnénk menni Sartiba és arodon Garden apartmant néztük ki. A képeken nagyon szép a belseje. Csak attól tartok, hogy nem esik e nagyon ki a lakott területről mert írja a leírás, hogy a környékén nincsenek házak. Szeretném megkérdezni Tőled 3 főnek ajánlod e ezt az apartmant.
Kedves János! A ház vadonatúj, nagyon szép és kényelmes. A paraméterek a prosi szerint távolságok magáért beszélnek. Valójában Sartiban nincs semmi messze egymástól. Ha megnézed a térképet, nagyon jól be tudod tájolni a hollétét. Üdvözlettel Kata smile
Dátum: 2013-01-05 14:20:56
Még egy kérdésem lenne, az alaprajzon az "A" épület második emeletén az5-ö, 6-os szoba nekem nem egyértelmű, azt hogy kell értelmezni? Bocs, ha értetlennek tűnök. Köszönöm.
Dátum: 2013-01-05 13:58:22
Kedves Kata! Érdeklődnék, hogy a Blue Sarti apartmanban lehetne-e úgy kérni szobát, hogy egy négy személyes, két légterű, és egy kétszemélyes studió egymás mellé kerüljön? A hat személynek mennyibe kerülne? Köszönettel: Izabella