(+36 52) 448 348

Nyitvatartás: H.-P.: 8:30-17:00, Szo: 08:30-13:00

Fórum - Nyaralás Sartin
Fórum bejegyzései

Somogyi Krisztián Dátum: 2012-10-16 19:48:01
Hello! Egy kérdésem lenne elsősorban Katához vagy azokhoz a utasokhoz akik a Blue Sarti apartmanban nyaraltak. Kérdezném hogy az emeleten lévő medencéhez hol (hogy) lehet feljutni? Nézegettem a képeket de nem tudtam egyértelműen eldönteni. Van valami belső lépcső?
Grand Kata Dátum: 2012-10-08 15:24:44
Balikó Tamás írta ekkor: 2012-10-04 11:20:42
Mi először voltunk Görögországban és hát Sarti a lehető legjobb választás volt. Minden egyes percét imádtuk. Kata az első pillanattól segítőkész és kedves volt,csak köszönni tudunk neki mindent! A 3-as bungallóban szálltunk meg,ami első látásra ugyan meglepetés volt, de a nyaralás végén már ki sem akartunk költözni,annyira a szívünkhöz nőtt. És nem utolsó sorban a bungalóknak köszönhetjük,hogy megismerkedhettünk hozzánk hasonló vidám emberekkel. :) Sarti önmagában egy csoda. Gyönyörű türkiz tenger,kedves emberek. Már most mennénk vissza ha lehetne. De jövőre biztosan megyünk,igaz úgy terveztük,hogy újra a 3-as bungi lesz a szállásunk,de szomorúan olvasom,hogy ez nem valósulhat meg. :/ Egy szó,mint száz IMÁDUNK SARTI! Köszönjük a sok-sok maradandó élményt! :) Ui. Kata,reméljük elfújtuk azokat a csúnya felhőket,amik épp érkeztek Sarti felé,nagyon erőlködtünk!! :)
Kedves Tamás! Örülök, hogy jól éreztétek magatokat! A felhőket sikerült elfújni. Csodaszép időnk volt az utolsó héten is. Már nagyban pakolunk, holnap indulunk. Kellemes telet és készüljetek a nyárra! Én is azt teszem! Bízom benne, hogy ismét találkozunk! Üdv.: Kata smile smile smile
Balikó Tamás Dátum: 2012-10-04 11:20:42
Mi először voltunk Görögországban és hát Sarti a lehető legjobb választás volt. Minden egyes percét imádtuk. Kata az első pillanattól segítőkész és kedves volt,csak köszönni tudunk neki mindent! A 3-as bungallóban szálltunk meg,ami első látásra ugyan meglepetés volt, de a nyaralás végén már ki sem akartunk költözni,annyira a szívünkhöz nőtt. És nem utolsó sorban a bungalóknak köszönhetjük,hogy megismerkedhettünk hozzánk hasonló vidám emberekkel. :) Sarti önmagában egy csoda. Gyönyörű türkiz tenger,kedves emberek. Már most mennénk vissza ha lehetne. De jövőre biztosan megyünk,igaz úgy terveztük,hogy újra a 3-as bungi lesz a szállásunk,de szomorúan olvasom,hogy ez nem valósulhat meg. :/ Egy szó,mint száz IMÁDUNK SARTI! Köszönjük a sok-sok maradandó élményt! :) Ui. Kata,reméljük elfújtuk azokat a csúnya felhőket,amik épp érkeztek Sarti felé,nagyon erőlködtünk!! :)
Fajcsák Roland Dátum: 2012-10-03 22:09:41
Grand Kata írta ekkor: 2012-10-01 20:46:32
Szia Roland! Találunk Nektek jó helyet jövőre! Gratulálok a "kis tündérhez" jó egészséget! Várunk Sartiban a következő szezonban! Üdvözlettel: Kata smile smile
Szia Kata!Köszönjük szépen a jó kívánságaidat,reméljük jövőre valahogy összejön egy kis nyaralás Sartin!/nekem nagyon hiányzik már egész Görögország/ smile smile Reméljük jó szezonod volt,sok jó vendéggel!? Üdv.:Viki,Eszter,Roland
Nagy Emese Dátum: 2012-10-03 12:06:23
Matus Krisztina írta ekkor: 2012-10-02 20:38:52
Sziasztok! Mi idén voltunk először Sartiban, nagyon szép hely nagyon tetszett nekünk, jövőre megint elszeretnénk menni. Csak sajnos mi is kaptunk a 3 napos esőből, de ez nem vette el a kedvünket. Csak hajókázni nem tudtunk, pedig nagyon szerettünk volna ,de az idő nem engedte. De jövőre bepótoljuk (remélem). Mi a Blue sarti-ban szálltunk meg, nagyon jó volt a szállás, közel volt a part. Volt valaki Neos Marmarosba, az a hely is érdekelne?
Szia ! Mi tavaly voltunk. Ott sok görög lakik. Nekem csöndes nyugodt volt igaz mi az Athénéba voltunk. A kis öböl közel van a strand meg kb 500 méter. Elég dombos. A központba be kell sétálni. Nincs annyi üzlet mint sartin vagy Paralián. Drágább is, mint Sarti. Viszont pihenésre nagyon jó nekem nagyon csöndes volt igy mi jövöre Sartiba megyünk csak a Kosmas apartmant néztem, mert anno az ófaluba voltunk.