Tisztelt Fórumozók!
A Sarti Beach bungalókra reagálnék mindenkinek aki erről írt, mivel meg is szólítottak, de egyébként is volt szándékomban. A problémákkal 100 %-ban tisztában vagyunk. Sajnos. Ne feltételezzék rólunk, hogy szándékosan akartunk ilyet eladni Önöknek. Nekünk a szerződésünk szerint ezeknek a szobáknak az összes nyílászárója ki lett volna cserélve műanyagra vagy alumíniumra és a fürdőszobákban lett volna átalakítás, csere egy lista szerint (nem komplett felújítás). Sajnos a tulajdonos, általunk nem ismert okok miatt, nem valósította meg a dolgokat. Tavaly ezen a telepen a most németek által bérelt házakat vittük, de ránk ígértek, így a telep keresettsége miatt maradni szerettünk volna. Olyannyira kértük tőle az ígéretét, hogy még időt adva neki az első két turnust nem is engedtük beköltözni, máshol helyeztük el az utasainkat. Sartiban jelenleg erős keresleti piac van a szállások iránt mióta a szerbeknek nem kell vízum az Unióba. Olyannyira, hogy árban is felfelé megy a piac, illetve egyre kevesebb háztulajdonos akar utazási irodával dolgozni, mert utcáról kevesebb idő alatt többet kiárul. Ez sajnos a sartis szolgáltatások színvonalán is elkezdett látszani, de mi, magyarok is imádjuk Sartit, én a második legnagyobb magyar falunak szoktam mondani Görögországban (Paralia az első!). Ezen okok miatt nekünk is nyelni kellett egyet és az adott kész helyzetet elfogadva végigvinni a szezont. A harmadik turnust is máshol akartuk elhelyezni - akkor volt üres kapacitásunk bőven - de ők megnézték és a szállás pozíciója miatt inkább maradtak. Utazási szerződésünk szerint azonos kategórián belül fenn tartjuk a jogot a szálláshely cseréjére. Nem akartunk ezzel erőből élni, így aki reklamált áthelyeztük, aki kompromisszumot kötött a házzal az maradt. Talán 1 vagy 2 turnus volt, ahol nem volt cserelehetőség. Mindenkitől elnézést kérünk a kellemetlenségekért, továbbra is az a helyzet, vagy maradnak vagy kompromisszumot kötnek vendégeink. A fotókat egyébként saját kezűleg készítettem, így azok 100 %-ban megfelelnek a valóságnak. Jövőre nem fogjuk bérelni ezeket a szálláshelyeket. A zajra sajnos annyit tudok mondani, hogy a szerződéskötés pillanatában az új részen említett bár és étterem nem létezett. Küzdöttünk ezzel is, de nem sikerült, így ennek is eredménye a kapcsolat megszakítása. Továbbra is arra törekszünk, a legjobbak legyünk a piacon mind árban, mind szolgáltatásban. Hibamentességet természetesen normális ember nem garantál, mi is azt garantáljuk, ha hibázunk, akár alvállalkozónk által is, akkor korrigáljuk. Ebben az esetben a szálláscsere volt a korrigálás, de mint említettem, ezt nem mindenki kérte. Egyébként ilyen szállással csináltuk végig a szezont, de csak most a végén erősödött fel az Önök reklamációja. A szállás egyéb tulajdonságai egyébként kiválóak: medence, kert, pozíció.
Üdvözlettel:Nagy Sándor - ügyvezető
Pedig jövőre 1000% hogy oda mentünk volna!