(+36 52) 448 348

Nyitvatartás: H.-P.: 8:30-17:00, Szo: 08:30-13:00

Fórum - Nyaralás Sartin
Fórum bejegyzései

Somogyi Krisztián Dátum: 2012-09-27 16:01:39
Üdv Mindenkinek! Segítséget szeretnék kérni. Ebben az évben Korfun voltam, Sidariban ugyancsak a Grandtours szervezésében. (Nagyon szép hely, mindenkinek szívből ajánlom!) Jövőre is tervezek egy görögországi nyaralás de már nem Korfura, ugyanis azt vallom hogy minél több helyet érdemes megismerni egy adott országból. Így jött szóba Sarti is. Aki idén volt Sartin attól egy picike beszámolót szeretnék kérni (látnivalók, strand, programok, személyes tapasztalat stb.). A Hotel Georget néztem ki, az tűnik a legjobbnak számomra. Tudom nagyon messze van még jövő nyár, de már most elkezdem a jövőévi nyaralás előkészítését! :) Üdv, Krisztián
Tóth Péter Dátum: 2012-09-26 22:01:11
Kedves Kata! Mi nagyon jól éreztük magunkat a két hét alatt, amit az Iriniben töltöttünk, nem kis részben Neked köszönhetően smile Szeretnénk jövőre is találkozni Veled, inni együtt újra egy mojitót ...Mi elégedettek voltunk a szállással, a utazással és a Bolla Travel-el is! Szandrának sok puszi Köszönettel: Zsuzsi és Péter
Tamás Dátum: 2012-09-25 13:45:01
Topa Ágnes írta ekkor: 2012-09-23 10:35:12
Grandtours vezetősége és a Sartira indulók részére! Korábban más társasággal utaztunk Görögországba, akkor figyeltünk fel a Grandtours szép buszaira. Mivel idén is Görögországot terveztük és a vidéki indulás is szerepelt a katalógusban, befizettünk Sartira a 9-es Bungallóba, szeptember 4-től két hétre.A busz tényleg új volt, jó helyet kaptunk, a hosszú határátkelések ellenére, egy szegedi átszállással tettük meg az utat. Szerencsénk volt, mert odaérkezésünkkor (11:50 görög idő) már elfoglalhattuk a szállásunkat. Itt kezdődtek a problémák. A bejárati ajtó kb. 20 cm-re nyílt csak ki, utána csak feszegetni lehetett, annyira lógott. Egyébként egy szakadt, korhadt fa ajtóról beszélünk, amit odaérkezésünkkor bezárni sem lehetett rendesen. Mint kiderült az 1-10-ig bungallók ósdi ajtajait és ablakait, a korábbi igéret ellenére nem cserélték ki, úgy mint a 11-14-ig utcához közelieket. Az ajtót és a fürdőszoba ablak zárat a nagyon segítőkész, telepített idegenvezető, Kata közreműködésével a helyi karbantartó megtákolta.(Edényeket is hozott) Ezek után már csak az volt zavaró, hogy a csukott ajtón akkora rés volt, hogy reggel besütött a nap és minden zaj behallatszott. Az ablakok zárja annyira feszült, hogy szintén nem volt biztonságosan bezárható. Ezt olíva olaj beöntéssel sikerült megoldanunk. A szúnyogháló egyik oldala szomorúan lobogott a szélben, maximum a kóbor macskák és kutyák nem fértek át rajta. A konyhaszekrény ajtajai lógtak, nem záródtak, a felszerelés szedett vedett hiányos, rossz állapotú volt: 1db csorba üveg tálka, lekapart teflon serpenyő, egy db villa, teljesen különböző poharak, bögrék, stb. A matracok közül az egyik annyira ki volt feküdve, hogy a rugók nyomták az oldalunkat. Sorstársaink is sokat panaszkodtak, de most csak saját élményeinkről írunk. Már egészen kezdtünk megbarátkozni nomád életkörülményeinkkel, amikor közel egy hét után Kata felajánlott egy csere szobát a Blue Sartiban, ami még messzebb lett volna a falutól, csomagolni kellett volna, és a ház nyüzsgése sem volt szimpatikus (mi nyugalmas szállást akartunk), ezért a második hétre is maradtunk a bungallóban. A második héten héten viszont egy olyan, prospektusban nem említett "apróság" keserítette meg az életünket, hogy a szomszéd apartman házban lakó német(Frosch-Sportreisen) túristák kétnaponta hajnali 3-ig tartó bulikat rendeztek, hangos zenével, üvöltözéssel. Reggelente a karikás szemű, ásítozó magyarok szavaiból kiderült: Ők sem tudnak aludni. A műanyag nyílászárósok persze kevésbé szenvedtek. Hogy valami jót is írjak: A tenger nem volt annyira tele hamuval, mint a korábbi fotókon láttuk (közeli tűz miatt). A tengerpart finom homokos, lassan mélyülő, medúza mentes volt, de a strand gazos, zuhanyzó csak néhány bár mellett van. ( Egyszer meg is kértek, hogy ne használjuk, mert az csak a nyugágyak bérlőinek van.) Tisztában voltunk vele, hogy nem luxus apartmanra fizettünk be, de a Sarti Bungalló alul múlta elképzeléseinket, még házi gyík, csupasz csiga és hangya is volt a bungallóban. A 15 cm-es imádkozó sáska a békával együtt megrekedt a teraszon, mert nem fért be az ajtó résein a szakadt szúnyogháló meg túl magasan volt nekik. Kérdéseink: Nem ciki a vadi új buszokat üzemeltető Grandtoursnak, hogy ilyen szakadt szálláson helyezik el a túristákat? Miért nem írják le a tényt, hogy a nem felújított szállások élvezeti értéke elenyésző? Hogyan engedheti meg a bungallók és a szomszédos németek által lakott apartmanház KÖZÖS tulajdonosa, hogy a német túristák miatt a magyarok két naponta ne aludjanak rendesen? Miért nem írják le a a prospektusban, hogy ez nem egy nyugodt, csendes szállás, annak ellenére, hogy a világ végén van? Mindenképpen válszt várunk a Grandtours illetékeseitől, hogy szerintük ez így teljesen rendben van-e? A Sarti Beach Bungallóba utazók figyelmét pedíg szeretnénk felhívni a tényekre. Topa Ágnes, Kozár Andor csalódott utasok
Kedves Ágnes! Mi is ott voltunk augusztus 21-28-ig. Nekünk semmi bajunk nem volt a bungalókkal. Mögöttünk is voltak németek de tolerálni kell a többi ott nyaralót is. Nem azért mennek ki némelyek, hogy nyaraljanak és nem azért hogy minden hibát észrevegyenek!!! A bungik előtt van kerti zuhany ott lelehetett zuhanyozni, hogy ne vigyük be a homokot az épületbe, vagy pedig ott a medence, amit minden ott lévő vendég használhatott. 10-15 perc fürdés a medencébe és máris nincs sós bőr és homokos láb. Én csak ajánlani tudom a Grand Tours irodát mindenkinek!!! Ennyit akartam csak közölni Önökkel, Kedves csalódott utasok. Ha jövőre tehetem ismételten ezzel az irodával fogunk menni nyaralni. Kedves Kata! Türelem az ilyen utasokhoz. smile Tamás
Grand Sándor Dátum: 2012-09-25 09:52:34
Tisztelt Fórumozók! A Sarti Beach bungalókra reagálnék mindenkinek aki erről írt, mivel meg is szólítottak, de egyébként is volt szándékomban. A problémákkal 100 %-ban tisztában vagyunk. Sajnos. Ne feltételezzék rólunk, hogy szándékosan akartunk ilyet eladni Önöknek. Nekünk a szerződésünk szerint ezeknek a szobáknak az összes nyílászárója ki lett volna cserélve műanyagra vagy alumíniumra és a fürdőszobákban lett volna átalakítás, csere egy lista szerint (nem komplett felújítás). Sajnos a tulajdonos, általunk nem ismert okok miatt, nem valósította meg a dolgokat. Tavaly ezen a telepen a most németek által bérelt házakat vittük, de ránk ígértek, így a telep keresettsége miatt maradni szerettünk volna. Olyannyira kértük tőle az ígéretét, hogy még időt adva neki az első két turnust nem is engedtük beköltözni, máshol helyeztük el az utasainkat. Sartiban jelenleg erős keresleti piac van a szállások iránt mióta a szerbeknek nem kell vízum az Unióba. Olyannyira, hogy árban is felfelé megy a piac, illetve egyre kevesebb háztulajdonos akar utazási irodával dolgozni, mert utcáról kevesebb idő alatt többet kiárul. Ez sajnos a sartis szolgáltatások színvonalán is elkezdett látszani, de mi, magyarok is imádjuk Sartit, én a második legnagyobb magyar falunak szoktam mondani Görögországban (Paralia az első!). Ezen okok miatt nekünk is nyelni kellett egyet és az adott kész helyzetet elfogadva végigvinni a szezont. A harmadik turnust is máshol akartuk elhelyezni - akkor volt üres kapacitásunk bőven - de ők megnézték és a szállás pozíciója miatt inkább maradtak. Utazási szerződésünk szerint azonos kategórián belül fenn tartjuk a jogot a szálláshely cseréjére. Nem akartunk ezzel erőből élni, így aki reklamált áthelyeztük, aki kompromisszumot kötött a házzal az maradt. Talán 1 vagy 2 turnus volt, ahol nem volt cserelehetőség. Mindenkitől elnézést kérünk a kellemetlenségekért, továbbra is az a helyzet, vagy maradnak vagy kompromisszumot kötnek vendégeink. A fotókat egyébként saját kezűleg készítettem, így azok 100 %-ban megfelelnek a valóságnak. Jövőre nem fogjuk bérelni ezeket a szálláshelyeket. A zajra sajnos annyit tudok mondani, hogy a szerződéskötés pillanatában az új részen említett bár és étterem nem létezett. Küzdöttünk ezzel is, de nem sikerült, így ennek is eredménye a kapcsolat megszakítása. Továbbra is arra törekszünk, a legjobbak legyünk a piacon mind árban, mind szolgáltatásban. Hibamentességet természetesen normális ember nem garantál, mi is azt garantáljuk, ha hibázunk, akár alvállalkozónk által is, akkor korrigáljuk. Ebben az esetben a szálláscsere volt a korrigálás, de mint említettem, ezt nem mindenki kérte. Egyébként ilyen szállással csináltuk végig a szezont, de csak most a végén erősödött fel az Önök reklamációja. A szállás egyéb tulajdonságai egyébként kiválóak: medence, kert, pozíció. Üdvözlettel:Nagy Sándor - ügyvezető
Grand Kata Dátum: 2012-09-24 08:37:37
Szabó Zoltán írta ekkor: 2012-09-20 22:35:37
Kedves Grandkata Azt szeretném megérdeklődni,hogy a te tapasztalatod szerint milyen időjárás várható az október 2-9 közötti időszakban.A tenger hőmérséklete,időjárás? Az utazási irodában nem tudták teljes mértékben megmondani,hogy a bungakónál levő medencét milyen feltételekkel lehet igénybe venni.Tudnál erről valamit írni ami valós?Robogó bérlésre van-e lehetőség és ennek mi a feltétele? Válaszodat előre is kösznöm:Zoli
Kedves Zoltán! Az időjárással kapcsolatban annyit tudok javasolni, hogy nézd meg a freemeteo.com oldalt, én is ott tájékozódok! A hétre jó időt ígér. A medence használattal kapcsolatban pedig azt tudom mondani, hogy reggeltől estig megengedett benne a fürdőzés. Én mégis a tengert választanám, ami jelenleg 25 fokos. Robogó 10€/ nap bérelhető! Jó utat kívánok: Kata smile smile