(+36 52) 448 348

Nyitvatartás: H.-P.: 8:30-17:00, Szo: 08:30-13:00

Fórum - Nyaralás Sartin
Fórum bejegyzései

Grand Kata Dátum: 2012-09-24 08:30:19
Szekeres Éva írta ekkor: 2012-09-19 21:39:33
Sarti és Kata egy csoda! Együtt meg a legjobb nyaralás. Én ennyit 20 év alatt nem tudtam meg Görögországról, mint most egy túrán. Ez az egy hét egy csoda volt. Hogyan lehet 2 hétre menni? Volt valaki május végén? Akkor milyen az idő? Vannak már programok, nap, nyitott boltok?
Kedves Éva! Örömmel tölt el, hogy sikerült sok szép élménnyel gazdagítani a nyaralásodat! Remélem, még találkozunk! Jó telet, ahogy a görögök mostanság mondják! Üdvözlettel Kata smile smile
Szélessyné Rozner Mária Dátum: 2012-09-24 08:28:41
Szabó Zoltán írta ekkor: 2012-09-23 21:46:42
Szia Kitti!Köszi az infót.Az előbb olvastuk a fórumon a csalódott utasok nem éppen élménybeszámolóját.Kissé elkeseredtünk a leírást olvasva.Kérdésünk:a 13-as bungalló amiben ti szálltatok meg milyen volt?Szükséges vinnünk itthonról valamit,ami ott nincs de szükséges lett volna?Bármi ötletet,tippet,tapasztalatot szívesen vennénk!Köszi:)Zoliék
Szia Zoli! Ha még nem késő ( nem tudom mikor indultok ) mi a 14-as bungalóba voltunk, ez már fel van újítva, de a 13-as is. Mi vittünk magunkkal egy teflon serpenyőt, éles kést, vágódeszkát, konyharuhát, mosogatószert. Mi csak a tányérokat és a poharakat használtuk az edényeket nem. Igaz csak reggelit készítettünk magunknak. A medencét fogyasztás nélkül is lehetett használni, de jól esett egy frappé, hozzá mindig kaptunk egy üveg ásványvizet is. A berendezés egyszerű, volt amit ki sem pakoltunk a bőröndből . Ha valamilyen karbantartási problémánk volt, Kata ( energiabomba idegenvezetőnk ) mindig szívesen segített és intézkedett. Vacsorázni a leggyakrabban a Blu Sarti éttermében voltunk, néhány perc séta csak, és nagyon finoman főztek. Mi júliusban voltunk és nem zavart bennünket a szomszéd szálloda hangoskodása, sőt az olimpiát is ott néztük néhány este. Szívesen láttak bennünket. Jó nyaralást és szép időt kívánok. Üdv. Marika
Grand Kata Dátum: 2012-09-24 08:28:30
Klopp Gyula írta ekkor: 2012-09-19 09:40:59
Kedves Zoltán! Mi is 10.02-től megyünk, csak mi a Blue Sarti apartmanba. Természetesen szuper időnk lesz, és remek programjaink. Halottam, hogy ha robogót nem is, de kvadot lehet bérelni. Gondolom a buszon majd találkozunk, addig is kellemes készülődést, üdv. Gyula
Kedves Gyula! A jó időjárás megrendelve, a programok úgyszintén! A többi rajtatok múlik, no meg rajtunk, hogy ezt megvalósítsuk! Persze az időjárás kivételével, ami az "égieken" múlik! smile smile Minden estre szeretettel várunk! Kata
Szabó Zoltán Dátum: 2012-09-23 21:46:42
K. Kitti írta ekkor: 2012-09-03 22:57:13
Kedves Zoltán! Bár nem Kata vagyok, de mi nemrég jöttünk haza, a 13-as bungiban voltunk. Mikró nincs a konyhában, csak egy mini konyha két főző lappal és egy kis "sütő" résszel. A robogó bérlés árát sajnos nem tudom, mert mi bicikliztünk. Ez 2 euró volt egy napra. És az utolsó kérdésedre a válasz: IGEN!!! Csütörtökön indul az a bizonyos Sithónia túra aminek egyik állomása Neos Marmaras. Ezt kár kihagyni, sok szép helyre elvisznek ezen a kiránduláson! smile smile És ha szabad javaslatot tennem, akkor a görög estet se hagyjátok ki! smile Kellemes pihenést kívánok és remélem tudtam segíteni!
Szia Kitti!Köszi az infót.Az előbb olvastuk a fórumon a csalódott utasok nem éppen élménybeszámolóját.Kissé elkeseredtünk a leírást olvasva.Kérdésünk:a 13-as bungalló amiben ti szálltatok meg milyen volt?Szükséges vinnünk itthonról valamit,ami ott nincs de szükséges lett volna?Bármi ötletet,tippet,tapasztalatot szívesen vennénk!Köszi:)Zoliék
Balikó Tamás Dátum: 2012-09-23 13:37:52
Csudajó olvasni az utolsó két bejegyzést! holnap reggel indulunk ugyanis Sartira, a 3-as bungallóba! Csodálatosan örülök neki, hogy a körülmények ennyire rosszak lesznek, már előre várom...akkor ezek szerint jó lesz, ha elviszem magammal a szerszámos ládikámat??Ha netán tudnátok pár tanácsot adni még gyorsan hirtelenjében, hogy mi az a felszerelés (akár konyhai, akár másfajta) amit érdemes lenne elvinni, azt megköszönném és a hátralévő pár órában még bepakolnám azokat is! Köszi előre is!