(+36 52) 448 348

Nyitvatartás: H.-P.: 8:30-17:00, Szo: 08:30-13:00

Fórum - Nyaralás Sartin
Fórum bejegyzései

Csánk László Dátum: 2012-09-12 17:39:53
Rettenetesen jól éreztük magunkat!!!Jó volt az idő!A tenger meleg volt és nagyon tiszta!Éljen Neos Marmaras!B-)<3
Grand Kata Dátum: 2012-09-09 19:20:35
Szabó Emese írta ekkor: 2012-09-09 08:14:58
Kedves László, én még annyit tennék hozzá a kártya típusú személyigazolvánnyal való utazáshoz, hogy sérülésmentes legyen, ne legyen kettétörve, megtörve stb. Idén két olyan utastárssal is utaztam, akinek vagy be volt törve vagy épp ketté volt törve a személyi okmánya. Ez megnehezítette a többi utastárs átjutását is a határon!! Kata, tavaly Veled voltunk Neoson, biztosan a több ezer utasból nem emlékszel ránk (kisfiammal), de mi szép emlékekkel gondolunk Rád! Jó egészséget és kitartást a hátralévő időre! Puszi, Emese és Vince
Szia Emese! Emlékszem Rátok és én is szeretettel gondolok az együtt töltött időre! Nektek is minden szépet és jót kívánok! Üdv. Kata smile smile
Szabó Emese Dátum: 2012-09-09 08:14:58
Kedves László, én még annyit tennék hozzá a kártya típusú személyigazolvánnyal való utazáshoz, hogy sérülésmentes legyen, ne legyen kettétörve, megtörve stb. Idén két olyan utastárssal is utaztam, akinek vagy be volt törve vagy épp ketté volt törve a személyi okmánya. Ez megnehezítette a többi utastárs átjutását is a határon!! Kata, tavaly Veled voltunk Neoson, biztosan a több ezer utasból nem emlékszel ránk (kisfiammal), de mi szép emlékekkel gondolunk Rád! Jó egészséget és kitartást a hátralévő időre! Puszi, Emese és Vince
Grand Kata Dátum: 2012-09-06 17:37:00
Zeke Lászlo írta ekkor: 2012-09-06 08:31:37
Mégegy kérdés aki tudja kérem válaszoljon!!! Egész biztos hogy nem kell utlevél az utazáshoz?? Elég a kártya formályu személyiigazolvány?? Köszönöm!!
Kedves László! Már évek óta lehet új fajta személyi igazolvánnyal Görögországba utazni! Nagyon sok alkalommal megkérdezték már a Vendégek! Én megerősítem, hogy lehet! smile smile Üdvözlettel: Kata
Grand Kata Dátum: 2012-09-06 17:35:16
Zeke Lászlo írta ekkor: 2012-09-06 08:19:18
Sziasztok mi 10.-én indulunk Sartira,hatvanban fogunk felszálni ha esetleg jön még onnan valaki esetleg irjon. A legfontosabb, aki már üdült Sartin annak a segitségét kérném hogy hova menjünk vásárolni van e valami supermarket , bolt stb, ami még árban nem húzós??? Mert tudom akárhova méssz üdülni mindig meg kell keresni a legolcsóbb boltot mert nagyon nagy különbségek vannak az árak között, igy volt ez velünk Corfun az egyik boltban 25 euróért szinte 3-4 dolgot tudtunk venni,a másik boltban pedig ugyanenyiért egész hétre bevásároltunk!! Akkor ha esetleg valaki tudna segiteni melyik boltot keressük azt megköszönném további szép napot mindenkinek.
Kedves László! Amint a csoport megérkezik, tájékoztatót tartunk, ahol minden helyi fontos dologról szó esik! Ugyanekkor a kedves Vendégek kérdéseire is válaszolunk. Biztos vagyok benne, hogy mindenre meg fogod kapni a megfelelő választ. Ha most leírom Neked, hogy név szerint melyik bolt a legolcsóbb, nem biztos, hogy segítek vele amennyiben nem vagy ismerős Sartiban! Várunk sok szeretettel és megadjuk a válaszokat kérdéseitekre itt. Üdvözlettel: Kata smile smile