Sziasztok mi 10.-én indulunk Sartira,hatvanban fogunk felszálni ha esetleg jön még onnan valaki esetleg irjon. A legfontosabb, aki már üdült Sartin annak a segitségét kérném hogy hova menjünk vásárolni van e valami supermarket , bolt stb, ami még árban nem húzós??? Mert tudom akárhova méssz üdülni mindig meg kell keresni a legolcsóbb boltot mert nagyon nagy különbségek vannak az árak között, igy volt ez velünk Corfun az egyik boltban 25 euróért szinte 3-4 dolgot tudtunk venni,a másik boltban pedig ugyanenyiért egész hétre bevásároltunk!! Akkor ha esetleg valaki tudna segiteni melyik boltot keressük azt megköszönném további szép napot mindenkinek.
Kedves László! Amint a csoport megérkezik, tájékoztatót tartunk, ahol minden helyi fontos dologról szó esik! Ugyanekkor a kedves Vendégek kérdéseire is válaszolunk. Biztos vagyok benne, hogy mindenre meg fogod kapni a megfelelő választ. Ha most leírom Neked, hogy név szerint melyik bolt a legolcsóbb, nem biztos, hogy segítek vele amennyiben nem vagy ismerős Sartiban! Várunk sok szeretettel és megadjuk a válaszokat kérdéseitekre itt. Üdvözlettel: Kata