(+36 52) 448 348

Nyitvatartás: H.-P.: 8:30-17:00, Szo: 08:30-13:00

Fórum - Nyaralás Sartin
Fórum bejegyzései

Grand Kata Dátum: 2012-09-06 17:30:28
Hargitai Andrea írta ekkor: 2012-09-05 19:43:53
Szia Kata! Szeptember 11- én érkezünk 1 hétre. Szeretnék érdeklődni, hogy az Athos- i hajókirándulás melyik napon lesz (ugye lesz)? Válaszodat előre is köszönöm! Andi
Kedves Andi! Igen szeretnénk hajókirándulást szervezni az Athos hajóra. Általában hétfőn van, de a szezon végén változhatnak a napok. Amint megérkeztek, a tájékoztatón már pontos információt tudok adni! Üdvözlettel: Kata smile smile
Zeke Lászlo Dátum: 2012-09-06 08:31:37
Mégegy kérdés aki tudja kérem válaszoljon!!! Egész biztos hogy nem kell utlevél az utazáshoz?? Elég a kártya formályu személyiigazolvány?? Köszönöm!!
Zeke Lászlo Dátum: 2012-09-06 08:19:18
Sziasztok mi 10.-én indulunk Sartira,hatvanban fogunk felszálni ha esetleg jön még onnan valaki esetleg irjon. A legfontosabb, aki már üdült Sartin annak a segitségét kérném hogy hova menjünk vásárolni van e valami supermarket , bolt stb, ami még árban nem húzós??? Mert tudom akárhova méssz üdülni mindig meg kell keresni a legolcsóbb boltot mert nagyon nagy különbségek vannak az árak között, igy volt ez velünk Corfun az egyik boltban 25 euróért szinte 3-4 dolgot tudtunk venni,a másik boltban pedig ugyanenyiért egész hétre bevásároltunk!! Akkor ha esetleg valaki tudna segiteni melyik boltot keressük azt megköszönném további szép napot mindenkinek.
Hargitai Andrea Dátum: 2012-09-05 19:43:53
Szia Kata! Szeptember 11- én érkezünk 1 hétre. Szeretnék érdeklődni, hogy az Athos- i hajókirándulás melyik napon lesz (ugye lesz)? Válaszodat előre is köszönöm! Andi
K. Kitti Dátum: 2012-09-03 22:57:13
Szabó Zoltán írta ekkor: 2012-09-03 17:42:19
Kedves Kata Az okt.02-09-ig tartó nyaraláson leszünk a 13-as és a 14-es bungalóban. Azt szeretnénk megtudni a konyha felszereltségével kapcsolatban,hogy van-e mikró? Valamint a robogóbérlés Sartin van-e,ha igen akkor milyen áron? Utoljára pedig azt,hogy át lehet-e jutni Neos marmarasra busszal? Válaszodat előre is köszönjük Dina és Zoli.
Kedves Zoltán! Bár nem Kata vagyok, de mi nemrég jöttünk haza, a 13-as bungiban voltunk. Mikró nincs a konyhában, csak egy mini konyha két főző lappal és egy kis "sütő" résszel. A robogó bérlés árát sajnos nem tudom, mert mi bicikliztünk. Ez 2 euró volt egy napra. És az utolsó kérdésedre a válasz: IGEN!!! Csütörtökön indul az a bizonyos Sithónia túra aminek egyik állomása Neos Marmaras. Ezt kár kihagyni, sok szép helyre elvisznek ezen a kiránduláson! smile smile És ha szabad javaslatot tennem, akkor a görög estet se hagyjátok ki! smile Kellemes pihenést kívánok és remélem tudtam segíteni!