Kedves Kata!
Nem akarlak meg sérteni, távol áll tőlem,de a válaszod nem volt valami meg nyugtató! Számomra amolyan itt a válasz és kész cím. A Kosmas apartmanba a konyha felszerelés milyen s miből mennyi van, hogy miket is vigyünk esetlegesen magunkkal. Esetleg kisebb lábost stb....-re gondolok itt. Ja a Kosmasba az emeleti szobákat adjátok a vendégek rendelkezésére ha jól emlékszem, talán itt nincsen félni valonk az esetleges betolakodótól?????
Várom válaszodat.
További szép napot neked. Sz-K
Kedves Szabcsi! Az őszinte észrevételemet úgy látom félreértetted. Nincs gond a közbiztonsággal! Amit írtam, azt hiszem helyénvaló, hogy a földszinten, ahová be lehet lépni, nem ajánlatos értékeket kint hagyni. Ezzel nem mondtam semmi rosszat. Otthon sem hagynék kint értéket a földszinti erkélyemen.
Az apartman egyszerűen felszerelt, villanyrezsó,mikró, egy nyeles hússütő, lábas, tányér, pohár, bögre, evőeszköz minden szobában annyi db ahány ágyas az apartman.
Nem tudom milyen betolakodókról esik szó soraidban, arra kérlek ne terjesszünk rémhíreket. A Kosmas háznak fsz, első és második emelete van, és még soha semmi problémája nem volt az ott lakóknak.
Az lenne a legjobb, ha nem ijesztgetnénk azokat a vendégeket, akik még most készülnek hozzánk nyaralni jönni!

#sm1
Üdvözlettel: Kata