(+36 52) 448 348

Nyitvatartás: H.-P.: 8:30-17:00, Szo: 08:30-13:00

Fórum - Nyaralás Sartin
Fórum bejegyzései

Szabcsi Dátum: 2012-08-27 08:52:53
Grand Kata írta ekkor: 2012-08-25 17:41:00
Kedves Szabcsi! Az őszinte észrevételemet úgy látom félreértetted. Nincs gond a közbiztonsággal! Amit írtam, azt hiszem helyénvaló, hogy a földszinten, ahová be lehet lépni, nem ajánlatos értékeket kint hagyni. Ezzel nem mondtam semmi rosszat. Otthon sem hagynék kint értéket a földszinti erkélyemen. Az apartman egyszerűen felszerelt, villanyrezsó,mikró, egy nyeles hússütő, lábas, tányér, pohár, bögre, evőeszköz minden szobában annyi db ahány ágyas az apartman. Nem tudom milyen betolakodókról esik szó soraidban, arra kérlek ne terjesszünk rémhíreket. A Kosmas háznak fsz, első és második emelete van, és még soha semmi problémája nem volt az ott lakóknak. Az lenne a legjobb, ha nem ijesztgetnénk azokat a vendégeket, akik még most készülnek hozzánk nyaralni jönni! smile smile #sm1 Üdvözlettel: Kata
Kedves Kata! Nem ijesztgetésnek szántam!!! Bocsika. csupán itthon hallani ezkröl s gondoltam rá kérdezek. ennyi,de még egyszer bocsika! Egyépként mi szept 3.-án utazunk meg tudnád nézni az idő előre jelzért, hogy hány fok s mi várható. Én ugyan néztem a neten,de az 25-26-fokot jósol. igaz ez??? Előre is köszöntem szépen. Üde. Sz-K
Szögyényi Mihaéla Dátum: 2012-08-26 11:45:06
Grand Kata írta ekkor: 2012-08-25 17:45:22
Kedves Mihi! Sajnos soha nem lehet tudni, hogy egy-egy héten milyen kiránduló kedvű csapat érkezik. Van amikor nagyobb létszámú csoport kevesebb kiránduláson vesz részt, mint a kis létszámú! Sajnos erre nem tudok konkrét választ adni! smile smile Minden esetre én szeretettel várlak és majd itt meglátjuk! Üdvözlettel: Kata
Nagyon szépen köszönöm a válaszod smile Igen, mi is gondoltuk, hogy nem lehet ezt előre tudni, de azért bízunk benne, hogy lesz azon a héten kirándulni szerető csoport smile Ha mégse,akkor élvezni fogjuk a pihenést, és nagyokat fogunk sétálni és lubickolni. Hamarosan érkezünk smile Üdvözlettel: Mihaéla és Zoli smile smile
Grand Kata Dátum: 2012-08-25 17:45:22
Szögyényi Mihaéla írta ekkor: 2012-08-23 08:38:03
Kedves Kata! Érdeklődni szeretnék, hogy szeptemberbe (18-25) mennyi az esélye, hogy összejön egy fakultatív kiruccanás a meteorákhoz? Össze szokott ilyenkor is jönni a létszám? Előre is nagyon szépen köszönöm a választ :) Hajj már nagyon várjuk, hogy kint legyünk :) Üdv: Mihi smile
Kedves Mihi! Sajnos soha nem lehet tudni, hogy egy-egy héten milyen kiránduló kedvű csapat érkezik. Van amikor nagyobb létszámú csoport kevesebb kiránduláson vesz részt, mint a kis létszámú! Sajnos erre nem tudok konkrét választ adni! smile smile Minden esetre én szeretettel várlak és majd itt meglátjuk! Üdvözlettel: Kata
Grand Kata Dátum: 2012-08-25 17:41:00
Szabcsi írta ekkor: 2012-08-22 02:38:11
Kedves Kata! Nem akarlak meg sérteni, távol áll tőlem,de a válaszod nem volt valami meg nyugtató! Számomra amolyan itt a válasz és kész cím. A Kosmas apartmanba a konyha felszerelés milyen s miből mennyi van, hogy miket is vigyünk esetlegesen magunkkal. Esetleg kisebb lábost stb....-re gondolok itt. Ja a Kosmasba az emeleti szobákat adjátok a vendégek rendelkezésére ha jól emlékszem, talán itt nincsen félni valonk az esetleges betolakodótól????? Várom válaszodat. További szép napot neked. Sz-K
Kedves Szabcsi! Az őszinte észrevételemet úgy látom félreértetted. Nincs gond a közbiztonsággal! Amit írtam, azt hiszem helyénvaló, hogy a földszinten, ahová be lehet lépni, nem ajánlatos értékeket kint hagyni. Ezzel nem mondtam semmi rosszat. Otthon sem hagynék kint értéket a földszinti erkélyemen. Az apartman egyszerűen felszerelt, villanyrezsó,mikró, egy nyeles hússütő, lábas, tányér, pohár, bögre, evőeszköz minden szobában annyi db ahány ágyas az apartman. Nem tudom milyen betolakodókról esik szó soraidban, arra kérlek ne terjesszünk rémhíreket. A Kosmas háznak fsz, első és második emelete van, és még soha semmi problémája nem volt az ott lakóknak. Az lenne a legjobb, ha nem ijesztgetnénk azokat a vendégeket, akik még most készülnek hozzánk nyaralni jönni! smile smile #sm1 Üdvözlettel: Kata
Szögyényi Mihaéla Dátum: 2012-08-23 08:38:03
Kedves Kata! Érdeklődni szeretnék, hogy szeptemberbe (18-25) mennyi az esélye, hogy összejön egy fakultatív kiruccanás a meteorákhoz? Össze szokott ilyenkor is jönni a létszám? Előre is nagyon szépen köszönöm a választ :) Hajj már nagyon várjuk, hogy kint legyünk :) Üdv: Mihi smile