(+36 52) 448 348

Nyitvatartás: H.-P.: 8:30-17:00, Szo: 08:30-13:00

Fórum - Nyaralás Sartin
Fórum bejegyzései

Grand Kata Dátum: 2012-08-19 19:32:28
Szabcsi írta ekkor: 2012-08-18 20:50:50
Kedves Kata! Mi az igaz abbol, hogy a görögöt néhány üdülő városban fosztogatják a túristákaz: pl: - pénz, kamera stb...?? Meg, hogy az apartmanokba is megtalálják a bejutás módját. Már sokszor voltunk Görögbe,de eddog ilyet soha nem tapasztaltunk, vagy ez amolyan negatív rossz hír mint annó a válság kezelés. Várom válaszodat. Csaó. Sz
Kedves Szabcsi! Görögországban a közbiztonság általában jó. Ezzel szemben Sartiban nem csak görögök tartózkodnak, és úgy gondolom, hogy a Vendégeknek azért vigyázni kell a holmijukra. Pld. Földszinti lakásban nyitott ablaknál vagy ajtónál nem célszerű aludni, és éjszakára értékeket kint hagyni az erkélyen, mert az ördög nem alszik. Kirívó esetekről nem tudok, itt nyugalom van és béke! Így aztán lehet készülődni, mi pedig várunk Titeket! Üdvözlettel Kata smile smile
Grand Kata Dátum: 2012-08-19 19:24:53
Fajcsák Roland írta ekkor: 2012-08-18 18:32:57
Kedves Kata! Én már kérdeztem de hiába smile Hány éves volt a legfiatalabb vendéged??
Szia Roland! Bocsi, hogy nem válaszoltam Neked! A legfiatalabb Vendégem 4 hónapos volt, szerintem kicsit korai, de ezt követően 6, 9 hónapos babák is voltak az idén! Csak nem????? smile smile Én örülnék! Üdv.: Kata smile smile
K. Kitti Dátum: 2012-08-19 10:05:07
Grand Kata írta ekkor: 2012-08-18 09:55:50
Kedves Kitti! A téves irányítószám nem fog gondot okozni. Sőt reméljük nem is lesz rá szükség. Mindemellett feltétlen szükséges, hogy legyen. Tehát jó utat kívánok és szeretettel várunk itt Sartiban! smile smile
Szia Kata! Köszönöm a válaszodat! Megoldódott a problémánk, még aznap felhívtuk a QBE-t és azt mondták, hogy küldenek újat e-mail-ben nekünk. Nem tudtuk, hogy ez mennyire probléma, de gondoltam, hogy nem lehet túl nagy vész, én is csak véletlenül vettem észre, hogy 1 szám nem jól van. A fene a jó szemembe, meg hogy mindent észre kell vennem... :D Az időjárást mi rendszeresen figyeljük, ahogy elnéztem nem fogunk fagyhalállal küszködni az elkövetkezendő napokban! :D
Szabcsi Dátum: 2012-08-18 20:50:50
Kedves Kata! Mi az igaz abbol, hogy a görögöt néhány üdülő városban fosztogatják a túristákaz: pl: - pénz, kamera stb...?? Meg, hogy az apartmanokba is megtalálják a bejutás módját. Már sokszor voltunk Görögbe,de eddog ilyet soha nem tapasztaltunk, vagy ez amolyan negatív rossz hír mint annó a válság kezelés. Várom válaszodat. Csaó. Sz
Fajcsák Roland Dátum: 2012-08-18 18:32:57
Kedves Kata! Én már kérdeztem de hiába smile Hány éves volt a legfiatalabb vendéged??