(+36 52) 448 348

Nyitvatartás: H.-P.: 8:30-17:00, Szo: 08:30-13:00

Fórum - Nyaralás Sartin
Fórum bejegyzései

Szalai Anikó Dátum: 2012-08-18 13:13:21
Grand Kata írta ekkor: 2012-08-18 10:02:11
Kedves Vendégek! Mostanság nem igazán kaptam kérdéseket, mert egymás között megbeszélitek a konyha felszereltségét és a többit, ami nagyon helyes! smile smile Tájékoztatásul néhány infót azért én is leírok! A tenger hőmérséklete 29 fok, reggelente 26, délután 36 fok körül van a hőmérséklet. Nyaralásra, pihenésre, napozásra és fürdésre a legalkalmasabb. Mindenkit szeretettel várunk! smile smile Üdv.: Kata
Kedves Kata! Ha lehet én tennék fel pár kérdést!Az utolsó turnussal mennék Sartira és szeretném megtudni,hogy milyen ott az október elejei időjárás?A tender vízfoka és egyáltalán?Milyen ruhatárat állítsak össze?Előre is köszönöm a válaszod! Üdvözlettel:Anikó
Grand Kata Dátum: 2012-08-18 10:02:11
Kedves Vendégek! Mostanság nem igazán kaptam kérdéseket, mert egymás között megbeszélitek a konyha felszereltségét és a többit, ami nagyon helyes! smile smile Tájékoztatásul néhány infót azért én is leírok! A tenger hőmérséklete 29 fok, reggelente 26, délután 36 fok körül van a hőmérséklet. Nyaralásra, pihenésre, napozásra és fürdésre a legalkalmasabb. Mindenkit szeretettel várunk! smile smile Üdv.: Kata
Grand Kata Dátum: 2012-08-18 09:55:50
K. Kitti írta ekkor: 2012-08-17 17:16:55
Sziasztok! S.O.S. segítség kellene!!!!! Hétfőn indulunk és most vettem észre, hogy az egyikünk biztosításában nem jó az irányítószám... ez mennyire gáz?????? Ezen kívül minden stimmel rajta.
Kedves Kitti! A téves irányítószám nem fog gondot okozni. Sőt reméljük nem is lesz rá szükség. Mindemellett feltétlen szükséges, hogy legyen. Tehát jó utat kívánok és szeretettel várunk itt Sartiban! smile smile
K. Kitti Dátum: 2012-08-17 17:16:55
Sziasztok! S.O.S. segítség kellene!!!!! Hétfőn indulunk és most vettem észre, hogy az egyikünk biztosításában nem jó az irányítószám... ez mennyire gáz?????? Ezen kívül minden stimmel rajta.
Mogyorósiné Agócsy Andrea Dátum: 2012-08-15 20:30:12
Mogyorósiné Agócsy Andrea írta ekkor: 2012-08-15 18:39:05
Kedves Ildikó! Bocsi, hogy most írok csak, de csak ma jöttünk haza. Nekem a Blue Sartiról nagyon jó tapasztalatom van, igaz sikerült nagyon jó fekvésű szobát választanunk. A szobák kicsik, ( mi kétszemélyesben voltunk) , de aludni elég. A konyharész is picike. felszereltség: 2 mélytányér, 2 lapos tányér 2 kistányér. 1 tálaló tál, 1 serpenyő ( teflon volt valamikor), 1 közepes lábas, 1 nagy lábos . 2 kanál,villa,kés,kiskanál. 1 vágódeszka, 1 tésztaszűrő, 1 merőkanál,1 pici fakanál , 2 kávésbögre . Vizes-boros pohár, kenyérvágó kés (nagy kés) nincs célszerű vinni, sajtreszelő nincs, persze ezek csak akkor kellenek ha egy kis főzőcske is belefér. 2 " lángú" villanytűzhely, mikró van. Hűtőládát nem lehet szerintem felvinni, mi egy közepes puha hűtőtáskát vittünk fel, szendvicsekkel és innivalóval az útra, de azzal semmi gond nem volt, az felfért a fenti csomagtartóba. A láb mellett csak kevés csomagot érdemes tartani, mert a hosszú út alatt kényelmetlen lehet. A buszok sem egyformák, kényelmesek nagyon (amikkel mi mentünk-jöttünk) Ha valami infó kell, nyugodtan kérdezz, nekem is jó lett volna kérdeznem, és ezek az infók sokat érnek a csomagolásnál. Üdv. Mné Andrea
Bocsánat a névelírásért Anikó