(+36 52) 448 348

Nyitvatartás: H.-P.: 8:30-17:00, Szo: 08:30-13:00

Fórum - Nyaralás Sartin
Fórum bejegyzései

István Péterné Dátum: 2012-07-22 14:28:10
Szia Kata! Mi aug.14.-én megyünk Sartira busszal, két felnőtt és két gyermek. Az volna a kérdésem, hogy személyenként mennyi csomagot lehet vinni? Illetve az , hogy vinnénk magunkkal egy hűtőtáskát is és ez bele számít- e a csomagok mennyiségébe? Előre is köszönöm a válaszod. Üdvözlettel:Ildi
Fajcsák Roland Dátum: 2012-07-22 10:08:40
Szia Kata!Hogy telik a szezonod Sartin?Remélem jövőre ott leszel még és találkozunk! smile Neked melyik hely tetszik jobban Marmaras vagy Sarti?
Szabcsi Dátum: 2012-07-21 13:09:46
Kovács Adél írta ekkor: 2012-07-20 09:27:32
Szia GrandKata, Azért fordulok hozzád, mert úgy tudom, Te dolgoztál Neos Marmarason ill. most Sartin is, ismered hát mindkét helyet. Mi még csak a következő évre tervezzük a nyaralást, de szeretünk időben gondolkodni. 1 vagy két felnőtt és 2 gyerek utazna, de az apartmanok befogadóképességénél egy kicsit összezavarodtam. 4 fős apartmanokat alig találok.(ha van is, talán a legkevésbé kedvező elhelyezésűek). Manapság már nem sokan utaznak két gyerekkel, és ezért a kisebb kínálat ezen a téren? A 3 fős apartmanok pótágyazhatóak? Nekünk egy kicsit szimpatikusabb lenne Neos Marmaros, de Sartival sincs különösebb gondunk, mert ha ott találunk 4 fős apartmant, akkor azt választanánk. Az egyik gyerek már nem is olyan gyerek(16 éves), azon is gondolkodtam, hogy 2 db kétfős apartmant kérünk. Jó lenne együtt lenni, de azt sem szeretnénk, hogy csak azért kérjünk 4 fős apartmant, hogy az udvari falat nézzük. Nem tudom, a Grandtours esetleg egyik évről a másikra újabb apartmanházakat is felvesz a kínálatába?Szerinted mi lenne a legoptimálisabb megoldás? Köszönöm előre is válaszod, Kovács Adél
halika! Igaz nem a Kata vagyok, de a Kosmas apartman nagyon tuti s még klíma is a rendelkezésedre áll ha akarod! Én már voltam Neos-ban s hát Sarti sokkal tutibb hely legalábbis nekem,de embre válogatja. Szia: Sz.
Kovács Adél Dátum: 2012-07-20 09:27:32
Szia GrandKata, Azért fordulok hozzád, mert úgy tudom, Te dolgoztál Neos Marmarason ill. most Sartin is, ismered hát mindkét helyet. Mi még csak a következő évre tervezzük a nyaralást, de szeretünk időben gondolkodni. 1 vagy két felnőtt és 2 gyerek utazna, de az apartmanok befogadóképességénél egy kicsit összezavarodtam. 4 fős apartmanokat alig találok.(ha van is, talán a legkevésbé kedvező elhelyezésűek). Manapság már nem sokan utaznak két gyerekkel, és ezért a kisebb kínálat ezen a téren? A 3 fős apartmanok pótágyazhatóak? Nekünk egy kicsit szimpatikusabb lenne Neos Marmaros, de Sartival sincs különösebb gondunk, mert ha ott találunk 4 fős apartmant, akkor azt választanánk. Az egyik gyerek már nem is olyan gyerek(16 éves), azon is gondolkodtam, hogy 2 db kétfős apartmant kérünk. Jó lenne együtt lenni, de azt sem szeretnénk, hogy csak azért kérjünk 4 fős apartmant, hogy az udvari falat nézzük. Nem tudom, a Grandtours esetleg egyik évről a másikra újabb apartmanházakat is felvesz a kínálatába?Szerinted mi lenne a legoptimálisabb megoldás? Köszönöm előre is válaszod, Kovács Adél
Szélessyné Rozner Mária Dátum: 2012-07-20 05:59:43
Szia Kata! Már csak hármat alszunk és indulunk hozzád. Örülök, hogy szép idő van, itthon kicsit össze-vissza időjárás van. Sajnos tegnap kiderült, hogy a mi gyűjtőjáratunk nem indul, és máshol kell felszállnunk, de az iroda nagyon rendes volt, taxit szervezett nekünk, és nem győztek elnézést kérni. Igaz így egy kicsit hosszabb lesz az út, kanyargunk egyet Magyarországon, legalább felkészülünk a szerpentinekre. Akit érdekel azt is megtudtuk, hogy mi Setra busszal megyünk. Üdv. Marika