(+36 52) 448 348

Nyitvatartás: H.-P.: 8:30-17:00, Szo: 08:30-13:00

Fórum - Nyaralás Sartin
Fórum bejegyzései

Szélessyné Rozner Mária Dátum: 2012-07-18 15:48:27
Szia Heni! Mi is úgy kalkulálunk, hogy 24 óra itthonról, hát sajnos aludni én sem tudok, de majd nézelődöm. Ketten megyünk csak a párommal. Néhány éve a barátainkkal jártunk, de ők ilyen hosszú utat nem akarnak bevállalni, a gyerekeinknek pedig más programjaik vannak, ők már felnőttek.
Dátum: 2012-07-18 13:39:41
Szia Marika.köszi az infót.nekem élmény amúgy az utazás,csak az alvás nem megy közben smile bár nektek akkor ez sem lesz sokkal rövidebb,mert mi pl fél 12kor értünk a szállásra,ami ha rátok vetítve nézzük majd 24óra út.volt egy csoport mikor jöttünk haza,ők már 9kor kiértek.de ezt aki buszos kirándulásra megy,vállalja smile hányan mentek?
Szélessyné Rozner Mária Dátum: 2012-07-18 05:59:59
Szia Heni, mi tavaly de. 10 órakor indultunk Szegedről, igaz Röszkén mindjárt vártunk kér órát, de utána nem volt gond. Másnap 11.30-kor már Sidariba voltunk a szálláson. De ez ne riasszon el, fantasztikusan szép a sziget. Minden fakultatív programon részt vettünk, az idegenvezető Gábor egyszerűen fantasztikus, akkora tudással és tájékozottsággal rendelkezik. ja és roppant segítőkész. Üdv. Marika
Dátum: 2012-07-18 03:07:24
sziasztok.én valóba Szegedről írtam,ezt elfelejtettem tisztázni.bocsikifele többet kell várni a határon,mindenhol elkérik az uti okmányokat,és ez időigényes ennyi főnél.Korfu hány óra busszal? Felmerült hogy jövőre oda megyünk.A szállások közűl Sartin nem lehet szerintem rosszul választani,mert jó mind.mi nem hiányoltuk a medencét,tengerbe lógtunk állandóan mikor nem voltunk fakultatív programon. smile első 3napba jó nagy hullámok voltak,nagyon buli volt.aztán lecsendesedett és az is nagyon jó volt. smile
Szélessyné Rozner Mária Dátum: 2012-07-17 11:52:04
Szia Tünde! Lehet, hogy Heni Szegedtől írta a 17 órát, mi ajkáról megyünk kb 12 órakor, de gondolom Szegedről 17-18 óra tájban indulunk. Sokat vártatok a határokon?