(+36 52) 448 348

Nyitvatartás: H.-P.: 8:30-17:00, Szo: 08:30-13:00

Fórum - Nyaralás Sartin
Fórum bejegyzései

Grand Kata Dátum: 2012-07-08 20:49:11
Kormány László írta ekkor: 2012-07-07 13:39:23
Kedves Kata! A Meteórákhoz melyik nap van kirándulás?Köszönöm szépen.
Kedves László! Változó a napokat illetően, és egyben létszámfüggő is a Meteorás kirándulás. Mindig az aktuális héten dől el. Üdv.: Kata
Szalacsi Balázs Dátum: 2012-07-07 18:05:54
Sziasztok! Érdeklődni szeretnék, hogy az "árak" menüpontban a "BUSSZAL FT/FŐ/HÉT" árban benne van a buszköltség is? Emellett a ti tapasztalataitok szerint megéri a félpanzió/vacsora igénylése, vagy meg lehet oldani az étkezést olcsóbban? Még gondolkodunk a párommal, hogy melyik üdülőhelyet válasszuk Sarti, Zakynthoz illetve Neos Marmaras közül. Esetleg tudtok mondani valamiféle előnyt/hátrányt ezeket összehasonlítva tengerpart/nyüzsgés/árak/plusz programok tekintetében? Köszönöm a válaszokat!
Mogyorósiné Agócsy Andrea Dátum: 2012-07-07 17:35:22
Kedves Kata! Július 17- -ig megyünk a Blue Sarti apartmanba. Kérdésem : van-e minden apartmanba mikró? A leírásban az szerepel, hogy van, de a képeken nem láttam, és mintha a fórumban is ezt olvastam volna? Nem mintha ez olyan borzasztóan döntő dolog lenne, de esetleg fontos lehet a levitelre szánt ételek összeállításánál. Köszönettel. Mogyorósiék
Kormány László Dátum: 2012-07-07 13:39:23
Kedves Kata! A Meteórákhoz melyik nap van kirándulás?Köszönöm szépen.
Grand Kata Dátum: 2012-07-06 23:30:23
Garda Tünde írta ekkor: 2012-07-03 11:12:25
szeretnék figyelmeztetni minden kedves Sartira utazót, hogy ha sartin ezüstöt szetetne vásárolni azt semmiképp ne tegye a SITHON GOLD ékszerboltban mert én sajnos vásároltam ott egy nyakláncot és egy karkötőt és mindkettő VAS 2 hét elteltével lekopott róla az "ezüst" bevonat ami valószinüleg csak rá volt fújva 40+25 E veszett kárba . Ráadásul a kaarkötőt ajándékba vettem és most égek miatta! Egy kis keserű emlék az amúgy csodálatos és felejthetetlen nyaralásunkból. smile
Kedves Tünde! Jó, hogy ezt megírtad! Én is sok minden "huncutságra" felhívom a Vendégek figyelmét, de nem mindig hiszik el. Sajnos Te pórul jártál, nagyon sajnálom! Remélem jó tanulság lesz mindenkinek! Tényleg sajnálom! Üdv.: Kat smile