(+36 52) 448 348

Nyitvatartás: H.-P.: 8:30-17:00, Szo: 08:30-13:00

Fórum - Nyaralás Sartin
Fórum bejegyzései

Grand Kata Dátum: 2012-07-04 20:24:01
Garda Tünde írta ekkor: 2012-07-03 15:44:50
Szia MÓNIKA! Minden hétfőn reggel 8-kor indul a Blue Sarti apartmantól, a Thessaloniki városlátogatás.De a Thoroneos hajókirándulást sem szabad kihagyni az vasárnap ugyan innen indul .
Kedves Tünde köszönöm a segítséged, amit szeretnék azzal kiegészíteni, hogy a Szalonikibe és egyéb kirándulásokra induló busz, minden apartmanunknál felveszi a vendégeket, nehogy Mónika félreértse, hogy csak a Blue Sartitól indul a"járat". Nem tudom Mónika melyik házban fog lakni. Őt majd ott vesszük fel az apartman előtt, amelyikben laknak. Én még a Sithonia körutat is ajánlanám a kedves Vendégeknek, mert egy nagyon tartalmas szép kirándulás, piacozással és "Narancspartos" fürdéssel egybe kötve! Üdvözlettel Kata smile smile smile
Garda Tünde Dátum: 2012-07-03 15:44:50
Szabóné Horváth Mónika írta ekkor: 2012-07-03 12:56:12
Sziasztok! Szeretnék kis segítséget kérni!Aug.27-én indulunk Sartira!Szeretnénk elmenni Thessalonikibe fakultatív program keretében de nem látom a Grand Tours oldalán,hogy van-e ill.ha igen akkor melyik napra esik!Ill. szeretnénk majd autót bérelni erre esetleg van-e lehetőség Sartin és ha igen mennyibe kerül! Nagyon szépen köszönöm előre is a válszokat Üdv.Móni
Szia MÓNIKA! Minden hétfőn reggel 8-kor indul a Blue Sarti apartmantól, a Thessaloniki városlátogatás.De a Thoroneos hajókirándulást sem szabad kihagyni az vasárnap ugyan innen indul .
Szabóné Horváth Mónika Dátum: 2012-07-03 12:56:12
Sziasztok! Szeretnék kis segítséget kérni!Aug.27-én indulunk Sartira!Szeretnénk elmenni Thessalonikibe fakultatív program keretében de nem látom a Grand Tours oldalán,hogy van-e ill.ha igen akkor melyik napra esik!Ill. szeretnénk majd autót bérelni erre esetleg van-e lehetőség Sartin és ha igen mennyibe kerül! Nagyon szépen köszönöm előre is a válszokat Üdv.Móni
Garda Tünde Dátum: 2012-07-03 11:12:25
szeretnék figyelmeztetni minden kedves Sartira utazót, hogy ha sartin ezüstöt szetetne vásárolni azt semmiképp ne tegye a SITHON GOLD ékszerboltban mert én sajnos vásároltam ott egy nyakláncot és egy karkötőt és mindkettő VAS 2 hét elteltével lekopott róla az "ezüst" bevonat ami valószinüleg csak rá volt fújva 40+25 E veszett kárba . Ráadásul a kaarkötőt ajándékba vettem és most égek miatta! Egy kis keserű emlék az amúgy csodálatos és felejthetetlen nyaralásunkból. smile
Kiss Gábor József Dátum: 2012-07-01 13:13:15
Szia Kata! Rendszeres olvasója vagyok a fórumnak, szerintem nagyon jó! Mivel most fogunk veletek először utazni, így minden infó érdekes és hasznos számunkra. Másnak lehet, hogy érdektelen de nekünk még nem az. Hálám üldözze minden fórumozót aki infókkal látott el bennünket, bármilyen kis szösszenet is volt az! Megtudnád érdeklődni, hogy a bolton a KABA mit jelent, már találkoztam vele Paralian is néhány éve! Ez számomra lenne érdekes :) ! Valamint szeretnénk elmenni a Meteórákhoz, viszont tartok a lépcsőktől, a lefele jövettel van a gond! Egy 4 emeletes ház a lépcsőit tudom a térdem miatt leküzdeni! Be merjem e vállalni ezt a kirándulást? Augusztus 7-én találkozunk! Üdv. Gábor