(+36 52) 448 348

Nyitvatartás: H.-P.: 8:30-17:00, Szo: 08:30-13:00

Fórum - Nyaralás Sartin
Fórum bejegyzései

Grand Kata Dátum: 2012-07-06 23:27:19
Szabóné Horváth Mónika írta ekkor: 2012-07-06 19:01:58
Kedves Kata! Köszönöm szépen a tájékoztatást!Lenne még egy kérdésem a Szalonikii kirándulással kapcsolatban,mindig csak hétfőn indul vagy van esetleg másik nap is! Köszönöm szépen!
Kedves Mónika! A kirándulások napjai: csütörtök Sithonia körút (fix) a marmaraszi piac miatt, és persze benne van a "Narancs part" is, péntek görög ets, vasárnap egész napos hajókirándulás, hétfőn Athos, Szaloniki így alakul, de változás is lehetséges, de ez a bevált sorrend! Üdv.: Kata smile smile
Szabóné Horváth Mónika Dátum: 2012-07-06 19:02:47
Garda Tünde írta ekkor: 2012-07-03 15:44:50
Szia MÓNIKA! Minden hétfőn reggel 8-kor indul a Blue Sarti apartmantól, a Thessaloniki városlátogatás.De a Thoroneos hajókirándulást sem szabad kihagyni az vasárnap ugyan innen indul .
Szia Tünde! Köszönöm szépen a választ! Üdv.Mónika
Szabóné Horváth Mónika Dátum: 2012-07-06 19:01:58
Grand Kata írta ekkor: 2012-07-04 20:24:01
Kedves Tünde köszönöm a segítséged, amit szeretnék azzal kiegészíteni, hogy a Szalonikibe és egyéb kirándulásokra induló busz, minden apartmanunknál felveszi a vendégeket, nehogy Mónika félreértse, hogy csak a Blue Sartitól indul a"járat". Nem tudom Mónika melyik házban fog lakni. Őt majd ott vesszük fel az apartman előtt, amelyikben laknak. Én még a Sithonia körutat is ajánlanám a kedves Vendégeknek, mert egy nagyon tartalmas szép kirándulás, piacozással és "Narancspartos" fürdéssel egybe kötve! Üdvözlettel Kata smile smile smile
Kedves Kata! Köszönöm szépen a tájékoztatást!Lenne még egy kérdésem a Szalonikii kirándulással kapcsolatban,mindig csak hétfőn indul vagy van esetleg másik nap is! Köszönöm szépen!
Kiss Gábor József Dátum: 2012-07-05 18:42:59
Grand Kata írta ekkor: 2012-07-04 20:28:33
Kedves Gábor! A KABA italnagykert jelent, de nem csak italféle kapható a Sartiban lévő üzletükben, hanem szupermarketként is üzemel. A Meteórán kb. 4x4 emeletnyit kell sajnos menni smile Üdv.: Kata smile smile
Szia Kata! Köszönöm a gyors választ! A meteórák lépcsői elszomorítottak! De találtunk a fakultatív programok között olyat amin nem kell lépcsőzni! :) Üdv. Gábor
Grand Kata Dátum: 2012-07-04 20:28:33
Kiss Gábor József írta ekkor: 2012-07-01 13:13:15
Szia Kata! Rendszeres olvasója vagyok a fórumnak, szerintem nagyon jó! Mivel most fogunk veletek először utazni, így minden infó érdekes és hasznos számunkra. Másnak lehet, hogy érdektelen de nekünk még nem az. Hálám üldözze minden fórumozót aki infókkal látott el bennünket, bármilyen kis szösszenet is volt az! Megtudnád érdeklődni, hogy a bolton a KABA mit jelent, már találkoztam vele Paralian is néhány éve! Ez számomra lenne érdekes :) ! Valamint szeretnénk elmenni a Meteórákhoz, viszont tartok a lépcsőktől, a lefele jövettel van a gond! Egy 4 emeletes ház a lépcsőit tudom a térdem miatt leküzdeni! Be merjem e vállalni ezt a kirándulást? Augusztus 7-én találkozunk! Üdv. Gábor
Kedves Gábor! A KABA italnagykert jelent, de nem csak italféle kapható a Sartiban lévő üzletükben, hanem szupermarketként is üzemel. A Meteórán kb. 4x4 emeletnyit kell sajnos menni smile Üdv.: Kata smile smile