Szia Mária.Igen kb 10-15 séta után van egy nagyobb Super Market és mellette egy kisebb bolt ami elég jó áron van. A medence nagyon jó főleg reggel amikor nincs benne senki és úszik benne egy jót az ember. Naptejet vigyetek bőven 13:00-15:00 között nem érdemes a napon lenni mert nagyon nagy a hőség.De ha véletlenül leégtek akkor joghurttal kell bekenni az rendbe teszi a bőrt és bebarnul tőle.A fakultatív programok közül mi a Hajókiránduláson voltunk de én személy szerint többet vártam,de azért nem volt rossz.Talán az Athos hegy lehet érdekes mert az olyan titokzatos.A Görög estről megoszlottak a vélemények van akinek tetszett van aki azt mondta nagyon rossz volt.De persze ez nem az én véleményem hanem azoké akik ott voltak.Jó nyaralást nektek üdv Csabi.
Szia Csaba, ez a joghurtos történet nagyon jó, remélem nem lesz rá szükség és inkább megesszük. Itt nálunk kisebb irodák szoktak 1 napos utat tervezni a Plitvicei tavakhoz, a fiamék voltak is és nagyon jól érezték magukat, de nem tudom Te az ország melyik részéről mennél, azért utána nézek. Ha találok valamit megírom. Üdv. Mária.