(+36 52) 448 348

Nyitvatartás: H.-P.: 8:30-17:00, Szo: 08:30-13:00

Fórum - Nyaralás Sartin
Fórum bejegyzései

Grand Kata Dátum: 2012-06-20 22:26:39
Csikai Csaba írta ekkor: 2012-06-20 16:10:10
Üdv mindenkinek!Ma 12:00-kor értünk haza Sarti-ról és mondhatom,hogy egy felejthetetlen hetet töltöttünk ott.Gyönyörű volt a tengerpart a víz kiváló volt igaz,hogy az utolsó 3 nap nagyon erős volt a hullámzás de így is be tudtunk azért menni a vízbe.Amit itthon regélnek mint a mesében az mind nem igaz a Görögök nagyon kedvesek és segítőkészek.Az euró-val meg nincs semmi gond.Szerintem mi hamarabb halnánk éhen mint a Görögök (már bocsánat a kifejezésért) Remélem jövőre is eljutunk ide.Az út is jól telt a sofőrök nagyon jó fejek :) Aki most fog menni annak élményekben gazdag jó időt kifogó nyaralást kívánok.
Kedves Csaba! Örülök, hogy jól éreztétek Magatokat. Köszönöm soraidat, remélem elhiszik a jövendő Vendégek, ha már egy kedves utas is megírja, hogy itt minden a legnagyobb rendben! További szép nyarat! Üdv.: Kata smile smile
Csikai Csaba Dátum: 2012-06-20 16:10:10
Üdv mindenkinek!Ma 12:00-kor értünk haza Sarti-ról és mondhatom,hogy egy felejthetetlen hetet töltöttünk ott.Gyönyörű volt a tengerpart a víz kiváló volt igaz,hogy az utolsó 3 nap nagyon erős volt a hullámzás de így is be tudtunk azért menni a vízbe.Amit itthon regélnek mint a mesében az mind nem igaz a Görögök nagyon kedvesek és segítőkészek.Az euró-val meg nincs semmi gond.Szerintem mi hamarabb halnánk éhen mint a Görögök (már bocsánat a kifejezésért) Remélem jövőre is eljutunk ide.Az út is jól telt a sofőrök nagyon jó fejek :) Aki most fog menni annak élményekben gazdag jó időt kifogó nyaralást kívánok.
Ferencz Csaba Dátum: 2012-06-20 13:10:25
Sziasztok! Goa beach-el kapcsolatban szeretnék kérdezni: -idén is üzemel? -augusztusi programokat hol lehet megtudni? -kinek milyen élményei vannak a helyről? A válaszokat előre is köszönöm! Remélem augusztusban találkozunk egy hatalmas partyn a tengerparton:) Üdv Csabi
Tóth Zsé Ferenc Dátum: 2012-06-20 11:49:11
Grand Kata írta ekkor: 2012-06-18 18:18:20
Kedves Ferenc! Nem tudom az otthoni hírek miről regélnek? Itt tegnap lezajlott a választás, és kormányalapításra kerül sor rövidesen. Nem bukik be az € minden a legnagyobb rendben. Szó nincs arról, hogy a görögök kilépnének az EU-ból, és attól sem kell tartani, hogy az €-t felcserélnék drachmára. A politikával kapcsolatos dolgokból itt Sartiban sem az itt nyaraló, sem az itt lakó emberek nem éreznek semmit. A Grand Tours Utazási iroda pedig eddig is és ezután is gondoskodni fog a Vendégeiről. Nincs a világon semmi félnivalója az ideérkezőknek. Rosszindulatú hírek keltek szárnyra otthon, miszerint nincs mit enni, és nincs a bankautomatákban pénz. Mindez nem igaz. Jó lenne, ha végre befejeződne a negatív propaganda és nem zavarnák ezzel a pihenni, kikapcsolódni és látni vágyó utasainkat. Én május 7-e óta vagyok itt Sartiban. Minden a legnagyobb rendben, most is több mint 180 Vendéget gardírozok, és mondhatom, nagyon jól érzik magukat. Bízom benne, ha hazamennek, majd Ők is megerősítik az itt leírtakat, hogy végre nyugodtan készülődhessen Mindenki a nyaralására! Üdvözlettel: Kata smile smile smile smile smile
Kedves Kata! Köszönöm kielégítő válaszod, augusztus 7-én érkezem a húgommal Sartira. Már voltam ott, és isteni a légkör arrafelé. A Grand toursal tavaly utaztam Spanyolba, igen kellemes és tényleg kifogástalan volt. Köszönöm szia!
Tóth Zsé Ferenc Dátum: 2012-06-20 11:45:55
Tóth Zsé Ferenc írta ekkor: 2012-06-20 11:39:38
Kedves Kata! Köszönöm kielégítő válaszod, augusztus 7-én érkezem a húgommal Sartira. Már voltam ott, és isteni a légkör arrafelé. A Grand toursal tavaly utaztam Spanyolba, igen kellemes és tényleg kifogástalan volt. Köszönöm szia!
Bocs Ancsa nem ide akartam