(+36 52) 448 348

Nyitvatartás: H.-P.: 8:30-17:00, Szo: 08:30-13:00

Fórum - Nyaralás Sartin
Fórum bejegyzései

Szélessyné Rozner Mária Dátum: 2012-06-25 07:23:43
Csikai Csaba írta ekkor: 2012-06-23 20:22:53
Szia kedves Mária!Mi a Sarti beach bungalók egyikében voltunk egy 2 személyesben.Mindenből volt 2db (mély tányér,lapos tányér,desszert tányér, villa, kés ,kanál,üdítős pohár,kávés pohár,stb.A bungalók egyszerűen felszereltek de arra,hogy este pihenjünk megfelelőek zuhanyzó van.Szerintem ha valaki ott van nem sokat van a szálláson max. aludni megy oda.A tenger oldalnézetből látható volt és kb:50 méterre volt.Este nagyon szépen hallani a tenger morajlását.Az utazás egy kicsit hosszú de elviselhető mert úgy is benne van mindenkibe,hogy most nyaralni megy.A határon a odaúton a belépés egy kicsit macerás mert mind a Szerbeknél és a Macedónoknál összeszedik az ultiokmányokat de az is csak a a sok turista busz miatt a személyi igazolványt mindkét országban probléma nélkül elfogadják de persze csak a új kártyásat.A csomagokat sehol nem szedetik ki legalábbis nálunk nem volt ilyen gond.A kilépés az adott országokból már gyorsabban zajlik pl sem a Szerbek sem a Macedónok nem kérték kifelé az ultiokmányokat. A Görögök befelé csak annyit mondanak,hogy Welcome To Grecce smile . Az árak megfelelőek egy Gyros átlagosan 2,50 euro egy Gyros tál kb 3,50-4 euró között mozog.De ott is van olasz pizzéria is.a tengeri herkentyűk egy kicsit drágábbak de az sem vészes.Volt pl: egy Obelix nevű hely ahol 11 euróért egy akkora 2 személyes tálat adnak,hogy alig tudjátok megenni van rajta 4 féle hús,4 féle mártás,sült krumpli,hagyma,paradicsom nagyon finom.Beharangozták,hogy milyen drága pl: a cigi persze csak ha dohányzik valaki csak arra vonatkozik én egy 24 szálas PallMall-t vettem 3 euróért. A part gyönyörű homokos csak nagy melegben forró smile ,de ez természetes.Ha van még kérdésed tedd fel nyugodtan smile .Jó nyaralást nektek.Üdv Csabi smile .
Szia Csaba! Köszönöm, hogy megosztottad velem a tapasztalataidat. Az árak akkor tényleg nem vészesek, a cigi külön jó hír (sajnos dohányzunk), egyetértek Veled, hogy nem az apartmannal kell foglalkozni, úgyis csak alszunk ott. Legyen elfogadhatóan tiszta, sajnos sokan azt gondolják, hogy ennyi pénzért luxus körülmények várják, de szerintem akkor szállodába kell menni legalább kétszer ennyiért. Úgy készülünk, hogy reggelire valót viszünk magunkkal a főétkezést pedig valamelyik tavernában megoldjuk. Mi a 14 számú bungalóba megyünk, ez az utolsó, illetve legközelebb van a tengerhez, másik fórumon olvastam, hogy itt a zsalugátereket felújították. Jó lesz újra látni a tengert. A közelben van vásárlási lehetőség? Reggeli péksüteményre vagy kenyérre gondolok, vagy be kell sétálni érte a faluba? Olvastam, hogy kényelmesen 15-20 perc séta, de mi azért választottuk ezt a szállást mert van kert és medence is, mivel olvastam korábban, hogy gyakran erősen hullámzik a tenger. A fakultatív programokról esetleg még írnál valamit? Mire érdemes menni, a meteoráknál mi már voltunk, azt nem tervezzük, Köszönöm válaszod, négy hét múlva már indulunk, biztosan gyorsan eltelik az idő. Üdv. Mária
Csikai Csaba Dátum: 2012-06-23 20:22:53
Szélessyné Rozner Mária írta ekkor: 2012-06-21 07:56:48
Üdv. Csaba! Örülök, hogy jól telt a nyaralás, szeretnék információt, hogy hol volt a szállásotok, és megfelelő volt-e, az utazás ideje mennyi volt? A határokon a várakozási idő elviselhető? Árakról esetleg ha írnál valamit, mi július 23-án indulunk a bungalókba leszünk, ha van erről információ szívesen venném. Üdv. Marika
Szia kedves Mária!Mi a Sarti beach bungalók egyikében voltunk egy 2 személyesben.Mindenből volt 2db (mély tányér,lapos tányér,desszert tányér, villa, kés ,kanál,üdítős pohár,kávés pohár,stb.A bungalók egyszerűen felszereltek de arra,hogy este pihenjünk megfelelőek zuhanyzó van.Szerintem ha valaki ott van nem sokat van a szálláson max. aludni megy oda.A tenger oldalnézetből látható volt és kb:50 méterre volt.Este nagyon szépen hallani a tenger morajlását.Az utazás egy kicsit hosszú de elviselhető mert úgy is benne van mindenkibe,hogy most nyaralni megy.A határon a odaúton a belépés egy kicsit macerás mert mind a Szerbeknél és a Macedónoknál összeszedik az ultiokmányokat de az is csak a a sok turista busz miatt a személyi igazolványt mindkét országban probléma nélkül elfogadják de persze csak a új kártyásat.A csomagokat sehol nem szedetik ki legalábbis nálunk nem volt ilyen gond.A kilépés az adott országokból már gyorsabban zajlik pl sem a Szerbek sem a Macedónok nem kérték kifelé az ultiokmányokat. A Görögök befelé csak annyit mondanak,hogy Welcome To Grecce smile . Az árak megfelelőek egy Gyros átlagosan 2,50 euro egy Gyros tál kb 3,50-4 euró között mozog.De ott is van olasz pizzéria is.a tengeri herkentyűk egy kicsit drágábbak de az sem vészes.Volt pl: egy Obelix nevű hely ahol 11 euróért egy akkora 2 személyes tálat adnak,hogy alig tudjátok megenni van rajta 4 féle hús,4 féle mártás,sült krumpli,hagyma,paradicsom nagyon finom.Beharangozták,hogy milyen drága pl: a cigi persze csak ha dohányzik valaki csak arra vonatkozik én egy 24 szálas PallMall-t vettem 3 euróért. A part gyönyörű homokos csak nagy melegben forró smile ,de ez természetes.Ha van még kérdésed tedd fel nyugodtan smile .Jó nyaralást nektek.Üdv Csabi smile .
vakarcs péter Dátum: 2012-06-21 20:19:31
Grand Kata írta ekkor: 2012-06-20 22:26:39
Kedves Csaba! Örülök, hogy jól éreztétek Magatokat. Köszönöm soraidat, remélem elhiszik a jövendő Vendégek, ha már egy kedves utas is megírja, hogy itt minden a legnagyobb rendben! További szép nyarat! Üdv.: Kata smile smile
Sziasztok!Mi eddig is elhittük hogy minden oké,két éve Kefalónián voltunk,akkor is mentek a rossz hírek,de minden rendben volt.Nem kellene ennyire aggódni,aki a turizmusból él,mindent elkövet,hogy a legjobban érezzük magunkat.Semmit nem lehetett érezni a "válságból".Csak azon aggódjon mindenki,hogy ne maradjon otthon semmi.Erre koncentráljatok. smile Jó készülődést mindenkinek!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Szabcsi Dátum: 2012-06-21 14:05:10
Tóth Zsé Ferenc írta ekkor: 2012-06-20 11:44:43
Szia! Sartin sok olcsó jó hely van, ahol megtalálod számításod mint gasztronómia. Én már voltam ott és most utazom húgommal megint augusztusban. Bármerre mész majd, olcsó, jó helyekbe ütközöl majd :O)
Csaó! Az Ovelix-ben nagyon tuti a fő utcán van s brutál adagot tolnak eléd.
Szélessyné Rozner Mária Dátum: 2012-06-21 07:56:48
Üdv. Csaba! Örülök, hogy jól telt a nyaralás, szeretnék információt, hogy hol volt a szállásotok, és megfelelő volt-e, az utazás ideje mennyi volt? A határokon a várakozási idő elviselhető? Árakról esetleg ha írnál valamit, mi július 23-án indulunk a bungalókba leszünk, ha van erről információ szívesen venném. Üdv. Marika