Üdv. Csaba! Örülök, hogy jól telt a nyaralás, szeretnék információt, hogy hol volt a szállásotok, és megfelelő volt-e, az utazás ideje mennyi volt? A határokon a várakozási idő elviselhető? Árakról esetleg ha írnál valamit, mi július 23-án indulunk a bungalókba leszünk, ha van erről információ szívesen venném.
Üdv. Marika
Szia kedves Mária!Mi a Sarti beach bungalók egyikében voltunk egy 2 személyesben.Mindenből volt 2db (mély tányér,lapos tányér,desszert tányér, villa, kés ,kanál,üdítős pohár,kávés pohár,stb.A bungalók egyszerűen felszereltek de arra,hogy este pihenjünk megfelelőek zuhanyzó van.Szerintem ha valaki ott van nem sokat van a szálláson max. aludni megy oda.A tenger oldalnézetből látható volt és kb:50 méterre volt.Este nagyon szépen hallani a tenger morajlását.Az utazás egy kicsit hosszú de elviselhető mert úgy is benne van mindenkibe,hogy most nyaralni megy.A határon a odaúton a belépés egy kicsit macerás mert mind a Szerbeknél és a Macedónoknál összeszedik az ultiokmányokat de az is csak a a sok turista busz miatt a személyi igazolványt mindkét országban probléma nélkül elfogadják de persze csak a új kártyásat.A csomagokat sehol nem szedetik ki legalábbis nálunk nem volt ilyen gond.A kilépés az adott országokból már gyorsabban zajlik pl sem a Szerbek sem a Macedónok nem kérték kifelé az ultiokmányokat. A Görögök befelé csak annyit mondanak,hogy Welcome To Grecce

. Az árak megfelelőek egy Gyros átlagosan 2,50 euro egy Gyros tál kb 3,50-4 euró között mozog.De ott is van olasz pizzéria is.a tengeri herkentyűk egy kicsit drágábbak de az sem vészes.Volt pl: egy Obelix nevű hely ahol 11 euróért egy akkora 2 személyes tálat adnak,hogy alig tudjátok megenni van rajta 4 féle hús,4 féle mártás,sült krumpli,hagyma,paradicsom nagyon finom.Beharangozták,hogy milyen drága pl: a cigi persze csak ha dohányzik valaki csak arra vonatkozik én egy 24 szálas PallMall-t vettem 3 euróért. A part gyönyörű homokos csak nagy melegben forró

,de ez természetes.Ha van még kérdésed tedd fel nyugodtan

.Jó nyaralást nektek.Üdv Csabi

.