(+36 52) 448 348

Nyitvatartás: H.-P.: 8:30-17:00, Szo: 08:30-13:00

Fórum - Nyaralás Sartin
Fórum bejegyzései

Kinter Annamária Dátum: 2012-06-03 07:08:28
Flóra írta ekkor: 2012-06-02 22:24:13
Sziasztok! Június 12-től 19-ig fogunk Sartiban nyaralni a Sarti Beach bungalókban. Nézegetem az időjárás előrejelzést folyamatosan, eddig minden szép volt és jó, de ma már végig esős-felhős, nem túl meleg időt jósol az accuweather. Szerintetek lehet ennek hinni? Tudom, hogy még 9 nap van hátra, de nagyon megijeszt, hogy lehet, hogy végig rossz időben telik majd a nyaralás... smile
Kedved Flóra! Mi 19.-től megyünk,de ugyan úgy aggódva figyeljük az időjárást....Látod itthon is milyen változékony az idő és kiszámíthatatlan,ezért hiszem,hogy nem kell aggódnunk,biztos lesznek strandolós,napsütötte órák! A többi időt meg pihenésre,sétára szánjuk. Jó idő lesz,éppen olyan mint amilyennek lennie kell,csak pozitívan!!!! Jó utat nektek és sok-sok napsütötte,meleg órákat kívánok nektek!
Flóra Dátum: 2012-06-02 22:24:13
Sziasztok! Június 12-től 19-ig fogunk Sartiban nyaralni a Sarti Beach bungalókban. Nézegetem az időjárás előrejelzést folyamatosan, eddig minden szép volt és jó, de ma már végig esős-felhős, nem túl meleg időt jósol az accuweather. Szerintetek lehet ennek hinni? Tudom, hogy még 9 nap van hátra, de nagyon megijeszt, hogy lehet, hogy végig rossz időben telik majd a nyaralás... smile
Csikai Csaba Dátum: 2012-06-02 16:53:17
Szép napot mindenkinek!Tanácsot szeretnék kérni abban,hogy a nyaralásunk alkalmával két fakultatív programra szeretnék elmenni ezért arra lennék kíváncsi,hogy melyik kettőt lenne érdemes választanunk.Igazából úgy beszéltük a párommal,hogy egy hajóstúra mindenképp lenne benne.Előre is köszönöm a segítséget.Jó hétvégét mindenkinek smile
Szabcsi Dátum: 2012-06-01 15:45:32
Grand Kata írta ekkor: 2012-05-29 21:23:17
Szia Szabolcs! Igyekezni fogok, hogy szeptemberig valahonnan, nem tudni milyen méretben, de megszerezzem számodra a krétai cuccot! smile smile smile Üdv.: Kata Ui.: Vajh mennyit költhetek rá???? smile smile smile
Hali! A reá fordított keretem kb 10-15eu,de jobb lenne inkább valami kulcstartó vagy valami nyakláncra fűzhető medallion. Sarti Ó-városában az egyik élelmiszer marketben van egy aranyos Haszki él még??Tavaly még nyugisan ott fetrengett. Szép napot Kata! Csaó
Szabcsi Dátum: 2012-06-01 15:45:32
Grand Kata írta ekkor: 2012-05-29 21:23:17
Szia Szabolcs! Igyekezni fogok, hogy szeptemberig valahonnan, nem tudni milyen méretben, de megszerezzem számodra a krétai cuccot! smile smile smile Üdv.: Kata Ui.: Vajh mennyit költhetek rá???? smile smile smile
Hali! A reá fordított keretem kb 10-15eu,de jobb lenne inkább valami kulcstartó vagy valami nyakláncra fűzhető medallion. Sarti Ó-városában az egyik élelmiszer marketben van egy aranyos Haszki él még??Tavaly még nyugisan ott fetrengett. Szép napot Kata! Csaó