(+36 52) 448 348

Nyitvatartás: H.-P.: 8:30-17:00, Szo: 08:30-13:00

Fórum - Nyaralás Sartin
Fórum bejegyzései

Szabcsi Dátum: 2012-06-01 15:45:31
Grand Kata írta ekkor: 2012-05-29 21:23:17
Szia Szabolcs! Igyekezni fogok, hogy szeptemberig valahonnan, nem tudni milyen méretben, de megszerezzem számodra a krétai cuccot! smile smile smile Üdv.: Kata Ui.: Vajh mennyit költhetek rá???? smile smile smile
Hali! A reá fordított keretem kb 10-15eu,de jobb lenne inkább valami kulcstartó vagy valami nyakláncra fűzhető medallion. Sarti Ó-városában az egyik élelmiszer marketben van egy aranyos Haszki él még??Tavaly még nyugisan ott fetrengett. Szép napot Kata! Csaó
Szabcsi Dátum: 2012-06-01 15:41:36
Grand Kata írta ekkor: 2012-05-29 21:23:17
Szia Szabolcs! Igyekezni fogok, hogy szeptemberig valahonnan, nem tudni milyen méretben, de megszerezzem számodra a krétai cuccot! smile smile smile Üdv.: Kata Ui.: Vajh mennyit költhetek rá???? smile smile smile
Hali! A reá fordított keretem kb 10-15eu,de jobb lenne inkább valami kulcstartó vagy valami nyakláncra fűzhető medallion. Sarti Ó-városában az egyik élelmiszer marketben van egy aranyos Haszki él még??Tavaly még nyugisan ott fetrengett. Szép napot Kata! Csaó
Romhalmi Annamária Dátum: 2012-05-31 21:49:03
Kedves Fórumozok és leendő utasok! Két csodálatos hetet töltöttem kint Sartin és az itthoni hírekkel ellenkező pozitív tapasztalatom van. Görögországban nem kell semmitől sem tartani. Azok, akik már többször nyaraltak a Chalkidiki félszigeten azok tudják, hogy a tengerparton minden családi vállalkozásban zajlik és nekik nem érdekük a sztrájk, azok, akik először mennek, megtapasztalják milyen vendégszerető emberek a görögök. A határokon nagyon gyorsan tudtunk haladni kifelé és hazafelé úton is. Sithona körút, mint mindig nagyon jól sikerült Toroni, Porto Koufo, teknősbéka sziget (Kelifos), Marmarason piacozás azután az óváros látogatása Narancsparton napozás és fényképezés. Az égiek nem mindig voltak velünk, az idő most kicsit hidegebb volt, mint máskor, de kirándulni tökéletes volt. Athosos hajókirándulás csodás volt annak ellenére, hogy kicsit fáztunk a szeles időben, de mindenkinek tudom ajánlani. Azok, akik az elkövetkezendő hetekben mennek napsugaras és élményekben gazdag szép nyaralást kívánok.
Grand Kata Dátum: 2012-05-31 19:34:06
Eke Gáborné írta ekkor: 2012-05-31 17:01:20
Üdv Kata! Én azt szeretném megtudni,hogy a C4 és C5 apartmanok ténylegesen nagyobbak pl. az A9 és A10 apartmanoktól mint ahogy az alaprajzok mutatják, vagy csak véletlenül lettek nagyobbra rajzolva? Köszönöm : ANITA
Szia Anita. Nem csak az alaprajzon, hanem valóban nagyobbak a C4, és C5-ös apartmanok. Olyan arányban, ahogyan az alaprajzon látszik! smile Üdvözlettel: Kata smile
Grand Kata Dátum: 2012-05-31 19:31:55
Garda Tünde írta ekkor: 2012-05-31 08:11:01
Üdv mindenkinek aki Sartira készül! Mi jun.4-én indulunk és azt szeretnél kérdezni, hogy mennyibe kerül most görög országban a benzin, talán van aki volt már idén autoval és tudja. smile . Elöre is köszönöm ..../ Tünde
Szia Tünde! 1,9 € a benzin Görögországban. Remélem segítettem. Üdvözlettel Kata smile smile