(+36 52) 448 348

Nyitvatartás: H.-P.: 8:30-17:00, Szo: 08:30-13:00

Fórum - Nyaralás Sartin
Fórum bejegyzései

Grand Kata Dátum: 2012-05-27 23:57:49
Fekete Tamás írta ekkor: 2012-05-27 09:07:30
A bőröndöm kész ....euro beváltva mikor lesz már jun 4 :) Akik idén elsők voltak mért nem írtak még hogy érezték magukat ? Kata ..mindenki azt kérdezi mi van kint ,én azt kérdezem mit vigyünk neked itthonról ?:) legyetek jók ...Fekete Team
Szia Tamás! Végre egy pozitív gondolat!!! smile smile smile Itt mi nagyon jól vagyunk és magatokon kívül ne hozzatok semmit, csak sok vidám vendéget, az amire várunk, hogy itt még vidámabbá tegyük nyaralásukat! smile smile Üdvözlettel Kata Ui.: Egy túrórúdinak azért örülnék! smile smile smile
Grand Kata Dátum: 2012-05-27 23:55:14
Zakorné Bergmann Enikő írta ekkor: 2012-05-25 10:52:39
Kedves Kata! Az Irini-ben foglaltunk szobát (A. 1/1.). Azt szeretném megkérdezni, hogy az emeletes ágy felső részén van-e támla, ami egy kisgyereknél (7 év) a leesést meggátolja? A képeken úgy láttam, hogy az egyik ágyon van, másikon nincs (csak valami kicsike...). Ha meg tudnád mondani, hogy ez melyik szobában van? Előre is köszönöm! Enikő
Szia Enikő! A kis rácsos emeletes ágy, ami egyébként a leesést meggátolja az A épületben van, a B épületi a nagyobb rácsos. Ha már lefoglaltátok a szobát szerintem nem lehet gond a kisebb rács sem, mert egy 7 éves gyerek élvezni fogja, hogy az emeleten alszik. A lila falas a B épület szobája. Üdvözlettel: Kata smile smile
Fekete Tamás Dátum: 2012-05-27 09:07:30
A bőröndöm kész ....euro beváltva mikor lesz már jun 4 :) Akik idén elsők voltak mért nem írtak még hogy érezték magukat ? Kata ..mindenki azt kérdezi mi van kint ,én azt kérdezem mit vigyünk neked itthonról ?:) legyetek jók ...Fekete Team
Grand Kata Dátum: 2012-05-26 07:40:09
Szabcsi írta ekkor: 2012-05-22 18:00:52
Köszönet a választ!!!!! S a másik kérdés a korongal kapcsiban???
Kedves Szabolcs! A koronggal kapcsolatban azt tudom jelen pillanatban mondani, hogy itt Sartiban nem találtam. Nekem van kulcstartó formájában, de már nem emlékszem hol vettem. Valójában krétai jellegzetesség, ezért nem árulják sűrűn itt É-Görögországban. smile smile Ha látok, veszek Neked egyet amennyiben nem drága. Üdv.: Kata smile smile
Zakorné Bergmann Enikő Dátum: 2012-05-25 10:52:39
Kedves Kata! Az Irini-ben foglaltunk szobát (A. 1/1.). Azt szeretném megkérdezni, hogy az emeletes ágy felső részén van-e támla, ami egy kisgyereknél (7 év) a leesést meggátolja? A képeken úgy láttam, hogy az egyik ágyon van, másikon nincs (csak valami kicsike...). Ha meg tudnád mondani, hogy ez melyik szobában van? Előre is köszönöm! Enikő