(+36 52) 448 348

Nyitvatartás: H.-P.: 8:30-17:00, Szo: 08:30-13:00

Fórum - Nyaralás Sartin
Fórum bejegyzései

K. Kitti Dátum: 2012-05-21 11:57:07
Csikai Csaba írta ekkor: 2012-05-19 09:49:44
Jó reggelt mindenkinek!Az lenne a kérdésem,hogy érdemes e beoltatni magunkat valamilyen védőoltással ha megyünk Sartira vagy egyszerűen elég annyi ha nem iszunk csapvizet.előre is köszi a segítséget.További szép napot mindenkinek!
Szia Csaba! Mi ma voltunk az orvosnál megkérdezni az oltást, NEM KELL! Csak azt mondta, hogy arra figyeljünk, hogy csak palackos vizet igyunk!
l.eniko Dátum: 2012-05-20 11:38:57
Sziasztok! Rajtunk kívül (3 fő) utazik még valaki július 17-én Sartira busszal? smile
Csikai Csaba Dátum: 2012-05-19 09:49:44
Jó reggelt mindenkinek!Az lenne a kérdésem,hogy érdemes e beoltatni magunkat valamilyen védőoltással ha megyünk Sartira vagy egyszerűen elég annyi ha nem iszunk csapvizet.előre is köszi a segítséget.További szép napot mindenkinek!
Szabcsi Dátum: 2012-05-19 08:46:29
Kedves Iroda! Szept.04.-én utazunk veletek már sokadjára Sartira.Az lenne a kint lévő partnerhez,hogy ha segítene nekem találni olyan helyet ahol tudok venni Sartin Phaistosi korngot! A másik kérdésem,hogy a mostanság kialakult helyzet miatt mit lehet érezni a kinti politikai helyzetböl!Mivel az IMF és csatlósai elengedték a Görögök kezét s a Görög állami tartalék kb 1-2.hónapra elég s félő,hogy az euróval sem bírnak. Mi lesz akkor ha a Görögök csődöt jelentenek amire reális esély van???A nyaralás ettöl független vagy van rá hatása?? Őszinte választ kérnék a kérdéseimre!! Köszönet. B Szabolcs.
Kinter Annamária Dátum: 2012-05-18 17:49:16
Grand Kata írta ekkor: 2012-05-16 22:24:35
Kedves Annamária! Nem ismerem ezt a fajta biztosítást, de általában szükség van a kötvényre. Az orvosok azokat a biztosítási kötvényeket fogadják el, melyekkel szerződésben állnak. Pontosan kellene tudni milyen jellegű és nevű ez a biztosítás, melyről érdeklődsz és akkor megkérdezzük a dokit, hogy ez itt érvényes-e!Üdvözlettel: Kata smile
Kedves Kata! Az utasbiztosításunkat az Aegon társbiztosítója a QBE Insurance (Europe) Limited magyarországi fióktelepe biztosítja Megköszönném,ha megtudakolnád,hogy a görög orvosok elfogadják-e,illetve az út során érvényes-e a pl. a Macedónoknál,mert azt olvastam a fórumon,hogy ott probléma szokott lenni a biztosításokkal az átutazás során? Előre is köszönöm,Ancsa