(+36 52) 448 348

Nyitvatartás: H.-P.: 8:30-17:00, Szo: 08:30-13:00

Fórum - Nyaralás Sartin
Fórum bejegyzései

Csikai Csaba Dátum: 2012-04-24 07:08:21
Mélységes tiszteletem mindenkinek.A kérdésem nagyon egyszerű de nekem és páromnak mégis gondot okoz.Ha tud valaki segítsen abban,hogy ha busszal megyünk Görögországba biztos elég a kártyás személyi igazolvány Szerbiába és Macedóniába is?Mi lehet a legrosszabb forgatókönyv ha mégis kérnek útlevelet és nincs nálunk?Előre is köszönöm a válaszokat!Üdv mindenkinek!
Grand Kata Dátum: 2012-04-23 17:29:10
Luna1110 írta ekkor: 2012-04-23 14:27:48
Kedves Kata! Köszönöm a választ, de végül a Sarti Beach bungalók nyertek, a képek alapján az tetszett nekünk a legjobban, főleg a gyerekek miatt, hogy medencéje is van, meg a kertje sem utolsó.Remélem nem választottam rosszul. Mivel Marmarasról megyünk át Sartiba, majd a kollégád segítségére lesz szükség az átjutáshoz. Üdvözlettel:Ági
Kedves Ági! Örülök, hogy sikerült választanotok! smile smile Az átjutásban pedig a segítségetekre leszünk, hiszen tartom majd a marmaraszi idegenvezetővel a kapcsolatot! Remélem, hogy remekül fogjátok érezni magatokat! Üdvözlettel: Kata smile smile
Luna1110 Dátum: 2012-04-23 14:27:48
Kedves Kata! Köszönöm a választ, de végül a Sarti Beach bungalók nyertek, a képek alapján az tetszett nekünk a legjobban, főleg a gyerekek miatt, hogy medencéje is van, meg a kertje sem utolsó.Remélem nem választottam rosszul. Mivel Marmarasról megyünk át Sartiba, majd a kollégád segítségére lesz szükség az átjutáshoz. Üdvözlettel:Ági
Grand Kata Dátum: 2012-04-23 10:26:56
Szélessyné Rozner Mária írta ekkor: 2012-04-23 07:15:42
Köszi Kata a válaszokat. Már "csak" 91 napot kell kibírni és irány Sarti. De addig is miden nap benézek ide, mindig van újabb információ. Az első fecskék lassan indulnak, tőlük is várja szerintem minden később utazó a tapaszatalataikat. Üdv. Mária
Kedves Mária! Én mához 2 hétre indulok. Okos dolog, hogy nézegeted a fórumot, mert valóban sok hasznos információt lehet itt olvasni. Az idei árakat, változásokat, lehetőségeket megírom én is, hogy már az első csoportban érkező vendégeket is tájékoztassam. smile smile Üdvözlettel: Kata
Grand Kata Dátum: 2012-04-23 10:23:32
Molnárné Pozbai Andrea írta ekkor: 2012-04-21 20:10:18
Szeretném megkérdezni, hogy a Kosmas Apartmanba van-e mikro? A leírásban szerepel, de a képeken nem látszik. Másik kérdésem az lenne, hogy milyen a konyha felszereltsége. Mi ugyanis szeretnénk magunknak főzni. A Kosmas Apartman 1 em. 15. szobába leszünk. A választ előre is köszönöm.
Kedves Andrea! Apartmanjaik konyhái alapfelszereltségűek. Általában egy kisebb és egy nagyobb lába, valamint hússütő, evőeszköz, tányér pohár bögre találhatóak benne. Egyszerű ételek elkészítésére alkalmasak. A mikró is ott lesz, ezek a képek még tavaly készültek. smile smile Üdvözlettel Kata