(+36 52) 448 348

Nyitvatartás: H.-P.: 8:30-17:00, Szo: 08:30-13:00

Fórum - Nyaralás Sartin
Fórum bejegyzései

Grand Kata Dátum: 2012-04-23 10:12:27
Kedves Ági! Ha kétlégterű apartmant választotok, az Irini kényelmes és a franciaágy ( max 160cm) mindig keskenyebb, mint ha 2 szóló ágy (90cm/db) van egymás mellett. Ha stúdióra esik a választásotok a Blue Sartiban az egylégteres 4 ágyasokban viszonylag széles franciaágyak vannak. Remélem valamit segítettem? A döntés végül is a Ti kezetekben van! Üdvözlettel:Kata smile smile
Szélessyné Rozner Mária Dátum: 2012-04-23 07:15:42
Grand Kata írta ekkor: 2012-04-20 19:56:27
Kedves Mária! Biztos vagyok benne, hogy Sarti is nagyon fog tetszeni! Gyönyörű földrajzi adottságokkal megáldott a Halkidiki -félsziget, így Sarti is. Szeretettel várjuk kedves Vendégeinket! Üdvözlettel: Kata smile
Köszi Kata a válaszokat. Már "csak" 91 napot kell kibírni és irány Sarti. De addig is miden nap benézek ide, mindig van újabb információ. Az első fecskék lassan indulnak, tőlük is várja szerintem minden később utazó a tapaszatalataikat. Üdv. Mária
Molnárné Pozbai Andrea Dátum: 2012-04-21 20:10:18
Szeretném megkérdezni, hogy a Kosmas Apartmanba van-e mikro? A leírásban szerepel, de a képeken nem látszik. Másik kérdésem az lenne, hogy milyen a konyha felszereltsége. Mi ugyanis szeretnénk magunknak főzni. A Kosmas Apartman 1 em. 15. szobába leszünk. A választ előre is köszönöm.
Luna1110 Dátum: 2012-04-21 12:53:34
Kedves Kata! Az Irini apartmanról mit lehet tudni? Néztem a fényképeket, de nem tudom, hogy az arányérzékem csalt-e meg, vagy a 2 légterű szobákban a dupla ágy tényleg keskenyebb, mint 2 normál ágy egymás mellé téve? Bár Marmarasra az Athéneben foglaltunk két külön szobát, de költségtakarékossági szempontból szóba került a 4 ágyas szoba is, viszont a kényelmes alvás miatt nem mindegy az ágy mérete. Az Iriniben a szobák egyébként tágasabbak, mint a Blue Sartiban, ugyanis a két apartman között kellene dönteni. Köszönettel: Ági
Grand Kata Dátum: 2012-04-21 12:08:11
lali írta ekkor: 2012-04-21 10:11:48
Kedves Kata! Érdeklődnék, hogy 07.17-24 turnusban megyünk a bungalókba és akkor tájban nincs-e valamiféle medúza felvonulás vagy nemzetiünnepük a vízben? smile Elég e az eü-s alapellátásokhoz a magyarországon kérhető EU-s Európai Egészségbiztosítási Kártya? Van e Sartin valami nagyobb supermarket ahol érdemes vásárolni? A bungalóban van-e wifi? Köszönöm szépen! Lajos
Kedves Lajos! A Halkidiki félsziget és Sarti is arról híres, hogy medence tisztaságú a tenger vize, amit a medúzák "nem kedvelnek". Nem kell tartanotok attól, hogy a kellemes fürdőzésetek bármi is befolyásolja. A biztosítással kapcsolatban: célszerű minden kedves Vendégnek az EU-kártyán felül biztosítást kötni. Igen van nagyobb szupermarket Sartiban. Egy görög láncolat Arvanitidis a neve. A Bungalókban pedig van wifi, ami 10€/hét összegért vehető igénybe. Amikor megérkezik a csoport, mindig tartunk egy rövid tájékoztatót, ahol a helyi sajátosságokról is szó esik! smile smile Üdvözlettel: Kata