Utolsó fél óra lassan telik a girbe-gurba szerpentíneken,de a látvány kárpótól mindenért.Utolsó kanyar után elénk tárul a csodás homokos tengerpart kb.3km hosszan.
Ófaluban még láthatóak ódon kis viskók,én esténként szerettem köztük sétálni.Ottani emberek barátságosak,hálásak!
Vendéglátó helyeken a hűséget ajándékkal díjazzák.Kiemelném Emánuel pizzériát,tulajdonos hihetetlen humoros és nem utolsó hogy gyönyörűen beszél magyarul.Relax pizzériát ahol a tulaj Mária /magyar hölgy/várja az éhes vendégeket.Kirándulásokból alig lehet választani,én imádok sétálni a dombok felé!Van a hegyen egy elhagyatott kolostor ,kis kápolna jó kis uticél.Motorral érdemes bejárni a szomszédos öblöket.Narancs part gyönyörű!!Narancs nincs sehol ,de hófehér sziklák szikráznak a napsütésben.Érdemes a helyieknél mézet,cypurót kóstolni.Mosolyunkat viszonozzák,imádom őket!Ennyi dióhéjban,ha kérdés lenne szívesen válaszolok!!
Megtoldanám még azzal, hogy az igazi görög ízeket természetesen azokban a tavernákban érdemes megkóstolni, ahol görög "mamák" főzne. Valóban gyönyörű földrajzi adottságokkal bír Sarti. Érdemes egyszer-egyszer korán kelni, hogy tanúi lehessünk annak a felejthetetlen látványnak, amikor a nap felkel az Athosz hegy mögül. Kávéscsészével a kezünkben ezt majd "testületileg" is megtehetjük! Sőt ellátogathatunk egy nagy piacra, ahol a helyi különlegességeket megkóstolhatjuk és megvásárolhatjuk! Mindent összevetve jó készülődést és utazást kívánok! Üdvözlettel: Kata
Elég e az eü-s alapellátásokhoz a magyarországon kérhető EU-s Európai Egészségbiztosítási Kártya?
Van e Sartin valami nagyobb supermarket ahol érdemes vásárolni?
A bungalóban van-e wifi?
Köszönöm szépen! Lajos
Utolsó fél óra lassan telik a girbe-gurba szerpentíneken,de a látvány kárpótól mindenért.Utolsó kanyar után elénk tárul a csodás homokos tengerpart kb.3km hosszan.
Ófaluban még láthatóak ódon kis viskók,én esténként szerettem köztük sétálni.Ottani emberek barátságosak,hálásak!
Vendéglátó helyeken a hűséget ajándékkal díjazzák.Kiemelném Emánuel pizzériát,tulajdonos hihetetlen humoros és nem utolsó hogy gyönyörűen beszél magyarul.Relax pizzériát ahol a tulaj Mária /magyar hölgy/várja az éhes vendégeket.Kirándulásokból alig lehet választani,én imádok sétálni a dombok felé!Van a hegyen egy elhagyatott kolostor ,kis kápolna jó kis uticél.Motorral érdemes bejárni a szomszédos öblöket.Narancs part gyönyörű!!Narancs nincs sehol ,de hófehér sziklák szikráznak a napsütésben.Érdemes a helyieknél mézet,cypurót kóstolni.Mosolyunkat viszonozzák,imádom őket!Ennyi dióhéjban,ha kérdés lenne szívesen válaszolok!!
) A Taxi költségét csak a szezon előtt tudom megmondani, ha már ott leszek és tájékozódok az árak felől. Azt meg ígérhetem, hogy segítségetekre leszek, a költözést illetően.
A Blue Sarti közelében is van egy kisebb szupermarket, étterem, benn a faluban pedig több is.
Nem lesz gond a vásárlással! Üdvözlettel: Kata