(+36 52) 448 348

Nyitvatartás: H.-P.: 8:30-17:00, Szo: 08:30-13:00

Fórum - Nyaralás Sartin
Fórum bejegyzései

Grand Kata Dátum: 2012-04-21 11:54:05
Szokol Piroska írta ekkor: 2012-04-20 20:31:42
smile Utolsó fél óra lassan telik a girbe-gurba szerpentíneken,de a látvány kárpótól mindenért.Utolsó kanyar után elénk tárul a csodás homokos tengerpart kb.3km hosszan. Ófaluban még láthatóak ódon kis viskók,én esténként szerettem köztük sétálni.Ottani emberek barátságosak,hálásak! Vendéglátó helyeken a hűséget ajándékkal díjazzák.Kiemelném Emánuel pizzériát,tulajdonos hihetetlen humoros és nem utolsó hogy gyönyörűen beszél magyarul.Relax pizzériát ahol a tulaj Mária /magyar hölgy/várja az éhes vendégeket.Kirándulásokból alig lehet választani,én imádok sétálni a dombok felé!Van a hegyen egy elhagyatott kolostor ,kis kápolna jó kis uticél.Motorral érdemes bejárni a szomszédos öblöket.Narancs part gyönyörű!!Narancs nincs sehol ,de hófehér sziklák szikráznak a napsütésben.Érdemes a helyieknél mézet,cypurót kóstolni.Mosolyunkat viszonozzák,imádom őket!Ennyi dióhéjban,ha kérdés lenne szívesen válaszolok!!
Köszönjük a csodás élménybeszámolót! smile smile Megtoldanám még azzal, hogy az igazi görög ízeket természetesen azokban a tavernákban érdemes megkóstolni, ahol görög "mamák" főzne. Valóban gyönyörű földrajzi adottságokkal bír Sarti. Érdemes egyszer-egyszer korán kelni, hogy tanúi lehessünk annak a felejthetetlen látványnak, amikor a nap felkel az Athosz hegy mögül. Kávéscsészével a kezünkben ezt majd "testületileg" is megtehetjük! Sőt ellátogathatunk egy nagy piacra, ahol a helyi különlegességeket megkóstolhatjuk és megvásárolhatjuk! Mindent összevetve jó készülődést és utazást kívánok! Üdvözlettel: Kata smile smile
lali Dátum: 2012-04-21 10:11:48
Kedves Kata! Érdeklődnék, hogy 07.17-24 turnusban megyünk a bungalókba és akkor tájban nincs-e valamiféle medúza felvonulás vagy nemzetiünnepük a vízben? smile Elég e az eü-s alapellátásokhoz a magyarországon kérhető EU-s Európai Egészségbiztosítási Kártya? Van e Sartin valami nagyobb supermarket ahol érdemes vásárolni? A bungalóban van-e wifi? Köszönöm szépen! Lajos
Szokol Piroska Dátum: 2012-04-20 20:31:42
smile Utolsó fél óra lassan telik a girbe-gurba szerpentíneken,de a látvány kárpótól mindenért.Utolsó kanyar után elénk tárul a csodás homokos tengerpart kb.3km hosszan. Ófaluban még láthatóak ódon kis viskók,én esténként szerettem köztük sétálni.Ottani emberek barátságosak,hálásak! Vendéglátó helyeken a hűséget ajándékkal díjazzák.Kiemelném Emánuel pizzériát,tulajdonos hihetetlen humoros és nem utolsó hogy gyönyörűen beszél magyarul.Relax pizzériát ahol a tulaj Mária /magyar hölgy/várja az éhes vendégeket.Kirándulásokból alig lehet választani,én imádok sétálni a dombok felé!Van a hegyen egy elhagyatott kolostor ,kis kápolna jó kis uticél.Motorral érdemes bejárni a szomszédos öblöket.Narancs part gyönyörű!!Narancs nincs sehol ,de hófehér sziklák szikráznak a napsütésben.Érdemes a helyieknél mézet,cypurót kóstolni.Mosolyunkat viszonozzák,imádom őket!Ennyi dióhéjban,ha kérdés lenne szívesen válaszolok!!
Grand Kata Dátum: 2012-04-20 20:04:57
Luna1110 írta ekkor: 2012-04-20 19:47:42
Kedves Kata! Egyre inkább foglalkoztat az ötlet, hogy az első hetet Sartin, a másodikat Neos Marmarason töltsük. Ha a Grandtoursos busszal nem tudjuk megejteni a költözést, akkor taxival kb.hány € lenne? Sajna mindig sok cuccunk van, ezért menetrend szerinti busszal átköltözni nem egyszerű feladat. Sartin a Blue Sarti apartmant néztük ki. Érdeklődnék, hogy a környékén van-e vásárlási lehetőség, mert önellátásban gondolkodom, főleg, hogy kiderült, hogy cukorbeteg vagyok. Köszönettel:Ági
Kedves Ágnes! Amennyiben a Grandos busszal nem megoldható a költözés, szerintem a távolsági busz nem rossz megoldás. (A prosi szerint 1 bőrönd és egy kézipoggyász a megengedett smile smile ) A Taxi költségét csak a szezon előtt tudom megmondani, ha már ott leszek és tájékozódok az árak felől. Azt meg ígérhetem, hogy segítségetekre leszek, a költözést illetően. smile A Blue Sarti közelében is van egy kisebb szupermarket, étterem, benn a faluban pedig több is. smile smile Nem lesz gond a vásárlással! Üdvözlettel: Kata smile smile
Grand Kata Dátum: 2012-04-20 19:56:27
Szélessyné Rozner Mária írta ekkor: 2012-04-20 13:04:00
Kedves Tóth Zoltánné ! Örömmel olvasom, hogy már többszöt járt Sartin és szép emlékei vannak. Szívesen venném, ha élményeti megosztaná, mi idén megyünk Sartira először és nagyon kíváncsian várjuk már. Tavalyi évben Sidariban voltunk, szintén Granddal gyönyörű volt.
Kedves Mária! Biztos vagyok benne, hogy Sarti is nagyon fog tetszeni! Gyönyörű földrajzi adottságokkal megáldott a Halkidiki -félsziget, így Sarti is. Szeretettel várjuk kedves Vendégeinket! Üdvözlettel: Kata smile