(+36 52) 448 348

Nyitvatartás: H.-P.: 8:30-17:00, Szo: 08:30-13:00

Fórum - Nyaralás Sartin
Fórum bejegyzései

Grand Kata Dátum: 2012-04-20 19:54:32
Szokol Piroska írta ekkor: 2012-04-20 08:36:41
Kedves Nyaralni vágyók!!Sok éven keresztül nem tudtam elszakadni Sartitól csodálatos hely!Tavaly családom a Grand tourssal utazott,szervezésben hatékonyságban felülmúlta előző utazásaimat! Idén Sidari az uticél szintén a Grand tours szervezésében!!Melegen ajánlom mindenkinek!!!!
Kedves Tóth Zoltánné! Nagy örömünkre szolgál, hogy megelégedéssel tudta irodánk biztosítani nyaralásotok! Reméljük, hogy az idén is minden kedves Vendégünk jól érzi majd magát a Grand Tours szervezésébe elindított utakon! Üdvözlettel: Kata smile smile
Grand Kata Dátum: 2012-04-20 19:51:50
Varga Tamás írta ekkor: 2012-04-19 11:20:54
Sziasztok! Június 25.-én utazunk Sartira,érdeklődnék esetleg aki már járt Sartin,tudna nekem felvilágosítást adni autóbérléssel kapcsolatban,ha esetleg van erre lehetőség Sartin? Ilyenekre gondoltam mint jogosítvány,kilométer korlátozás.esetleg több napos bérlés,és kaució szükségese-e hozzá? Választ előre is köszi.Üdv Tamás
Kedves Tamás! Május 8-ától Sartiban leszek, és még a szezon előtt megtudok minden bérleti lehetőséget. Itt a fórumon beszámolok majd a lehetőségekről. Most még pontos választ nem áll módomban adni! Addig is türelmedet kérem! smile Üdvözlettel: Kata
Luna1110 Dátum: 2012-04-20 19:47:42
Kedves Kata! Egyre inkább foglalkoztat az ötlet, hogy az első hetet Sartin, a másodikat Neos Marmarason töltsük. Ha a Grandtoursos busszal nem tudjuk megejteni a költözést, akkor taxival kb.hány € lenne? Sajna mindig sok cuccunk van, ezért menetrend szerinti busszal átköltözni nem egyszerű feladat. Sartin a Blue Sarti apartmant néztük ki. Érdeklődnék, hogy a környékén van-e vásárlási lehetőség, mert önellátásban gondolkodom, főleg, hogy kiderült, hogy cukorbeteg vagyok. Köszönettel:Ági
Szélessyné Rozner Mária Dátum: 2012-04-20 13:04:00
Szokol Piroska írta ekkor: 2012-04-20 08:36:41
Kedves Nyaralni vágyók!!Sok éven keresztül nem tudtam elszakadni Sartitól csodálatos hely!Tavaly családom a Grand tourssal utazott,szervezésben hatékonyságban felülmúlta előző utazásaimat! Idén Sidari az uticél szintén a Grand tours szervezésében!!Melegen ajánlom mindenkinek!!!!
Kedves Tóth Zoltánné ! Örömmel olvasom, hogy már többszöt járt Sartin és szép emlékei vannak. Szívesen venném, ha élményeti megosztaná, mi idén megyünk Sartira először és nagyon kíváncsian várjuk már. Tavalyi évben Sidariban voltunk, szintén Granddal gyönyörű volt.
Szokol Piroska Dátum: 2012-04-20 08:36:41