(+36 52) 448 348

Nyitvatartás: H.-P.: 8:30-17:00, Szo: 08:30-13:00

Fórum - Nyaralás Sartin
Fórum bejegyzései

Varga Tamás Dátum: 2012-04-19 11:20:54
Sziasztok! Június 25.-én utazunk Sartira,érdeklődnék esetleg aki már járt Sartin,tudna nekem felvilágosítást adni autóbérléssel kapcsolatban,ha esetleg van erre lehetőség Sartin? Ilyenekre gondoltam mint jogosítvány,kilométer korlátozás.esetleg több napos bérlés,és kaució szükségese-e hozzá? Választ előre is köszi.Üdv Tamás
Grand Kata Dátum: 2012-04-16 20:13:43
D. Lillus írta ekkor: 2012-04-15 19:45:25
Sziasztok! Mi még csak most tervezzük a nyaralást... Szeptember elején vagy közepén mennénk, és érdekelne minket, hogy milyen az időjárás? 2 éve Zakyntoson voltunk jún. elején, akkor az idő nagyon jó volt. :) Előre is köszönöm a válaszokat! Szép estét mindenkinek ;)
Kedves Lillus! Az időjárásról csak az égiek tudnak biztosat mondani! Vagy Ők sem? smile smile Általában kellemes az ősz a tenger vize is melegszik egész nyáron, így minden adva van a kellemes pihenéshez, fürdéshez. Én is a neten informálódok az időjárást illetően. smile smile Üdvözlettel: Kata
Grand Kata Dátum: 2012-04-16 20:08:48
Dorina Hegedűs írta ekkor: 2012-04-15 15:13:21
Kedves Kata! Idén ismételten Sarti mellett tettük le a voksunkat nyaralás terén, s örömmel olvasom hogy te veszed át az irányítást :) a testvérem és férje ugyanabban az időpontban Neos Marmarason lesznek amikor mi is nyaralunk. Nekik még ez lesz az első útjuk az irodával, amikor lefoglalták a szállást, mondtam nekik, hogy jó kezekben lesznek Nálad. Azt szeretném megkérdezni, hogy lehet-e tudni hogy ki lesz Marmarason az utódod? Szép napot! :)
Kedves Dorina! Én még sajnos nem tudom ki lesz az utódom, de biztos vagyok benne, hogy nagyon jól fog bánni a vendégekkel és a tesóék kellemesen töltik el nyaralásukat. smile smile Üdvözlettel: Kata
D. Lillus Dátum: 2012-04-15 19:45:25
Sziasztok! Mi még csak most tervezzük a nyaralást... Szeptember elején vagy közepén mennénk, és érdekelne minket, hogy milyen az időjárás? 2 éve Zakyntoson voltunk jún. elején, akkor az idő nagyon jó volt. :) Előre is köszönöm a válaszokat! Szép estét mindenkinek ;)
Dorina Hegedűs Dátum: 2012-04-15 15:13:21
Kedves Kata! Idén ismételten Sarti mellett tettük le a voksunkat nyaralás terén, s örömmel olvasom hogy te veszed át az irányítást :) a testvérem és férje ugyanabban az időpontban Neos Marmarason lesznek amikor mi is nyaralunk. Nekik még ez lesz az első útjuk az irodával, amikor lefoglalták a szállást, mondtam nekik, hogy jó kezekben lesznek Nálad. Azt szeretném megkérdezni, hogy lehet-e tudni hogy ki lesz Marmarason az utódod? Szép napot! :)