(+36 52) 448 348

Nyitvatartás: H.-P.: 8:30-17:00, Szo: 08:30-13:00

Fórum - Nyaralás Sartin
Fórum bejegyzései

Grand Kata Dátum: 2012-04-06 14:56:19
Grand Kata írta ekkor: 2012-04-05 20:51:56
Kedves László! Sartiban minden apartmanházunkban, így a Bungalóban is kapnak a Vendégek törülközőt, plédet és mikró is van elhelyezve minden szobában! smile smile Kívánom, hogy kellemes pihenésben, feltöltődésben legyen részetek szeptemberben a nyári munka után! smile smile Üdvözlettel Kata
Kedves László! Elnézést kérek a figyelmetlenségemért, amiért rossz információt adtam kérdésedre. A bungalóban sajnos nincs mikró, de törülköző és pléd igen. Remélem ez a kis malőr nem rontja majd el a nyaralást smile smile Máskor figyelmesebb leszek! smile Kellemes húsvétot Nektek Üdvözlettel Kata
Grand Kata Dátum: 2012-04-05 20:51:56
Kedves László! Sartiban minden apartmanházunkban, így a Bungalóban is kapnak a Vendégek törülközőt, plédet és mikró is van elhelyezve minden szobában! smile smile Kívánom, hogy kellemes pihenésben, feltöltődésben legyen részetek szeptemberben a nyári munka után! smile smile Üdvözlettel Kata
Grand Kata Dátum: 2012-04-05 20:42:57
Kedves Vendégek! Az idén én fogadom majd Sartiban az idelátogató Utasokat! smile Remélem, hogy mindenkinek sok-sok szép élményt fog nyújtani az idei nyár. Mától én válaszolok a feltett kérdésekre, igyekszem mindenkinek megnyugtató, kimerítő választ adni. Sok szeretettel várok Mindenkit Sartiban! Üdvözlettel Kata smile smile
Kormány László Dátum: 2012-04-05 16:04:16
Szia Gábor! Szeptemberben 11.-én megyünk a Sarti Beach bungallóba,érdeklődnék mikro,pléd,törölköző van-e? Köszönöm.
Grand Éva Dátum: 2012-04-03 14:56:22
Gombos Zsolt írta ekkor: 2012-04-01 20:18:04
Kedves Gábor! A blue sarti apartmanban foglaltunk szállást, 1 hétre...az lenne a kérdésem, hogy van e lehetőség arra, hogy a egy hét letelte után, egy akkor esetlegesen szabadon maradt apartmant még 3 napra kivegyünk, mivel 10 nap lenne az ideális nyaralás számunkra..és ha igen, mi a módja... köszönöm...
Kedves Zsolt!A plusz 3 éjszaka szállást indulás előtt nem tudjuk megmondani, hogy lehetséges-e. Általában szombaton ,amikor lezárjuk a buszos utasokat dől el a végleges foglaltság.Ez azt jelenti, hogy a kint tartózkodásotok alatt,szombaton tudunk választ adni, hogy maradhattok-e további 3 éjsszakára. Természetesen a foglaltságból már az indulásotok idejében is lehet következtetni az üres apartmanokra, de 100%-ig nem tudjuk megmondani. Előre csak komplett hetet lehet foglalni. Ha maradtok még további éjszakára,akkor az anyagi részét a kinti idegenvezetővel ilehet majd rendezni. Üdvözlettel:Éva