(+36 52) 448 348

Nyitvatartás: H.-P.: 8:30-17:00, Szo: 08:30-13:00

Fórum - Nyaralás Sartin
Fórum bejegyzései

Krieg Csaba Dátum: 2012-03-21 11:47:06
Szia Gábor! Július végén utazunk Sartira a Kosmas apartmanba. Pár éve már nyaraltunk itt,akkor még nem nálatok volt. Kérem erősítsd meg hogy azóta van már wifi és mikro az apartmanban. ahogy ez a katalógusban is van. Köszönöm. Krieg Csaba
Ördögh Tamás Dátum: 2012-03-21 10:51:40
Sziasztok, Szerintetek ha fix ülőhelyet kérek,hol jó ülni?Melyik busz a legkényelmesebb a 3 közül? Köszi
Dátum: 2012-03-21 09:29:16
Balogné Kosik Marianna írta ekkor: 2012-03-21 01:41:59
Sziasztok! Sartira szeretnék menni nyaralni busszal hárman. Egy 3 éves és egy 11 éves gyermekkel. Szeretném tudni, hogy lehet e 2 fős studiót bérelni hármunknak, valamint szeretném tudni még azt is, hogy a gyerekek után milyen kedvezmények vehetők igénybe. Körülbelül mennyibe kerülne ez nekem szeptember vége felé. Előre is köszönöm a választ.
Szia Marianna! Sajnos csak 2 éves korig van erre lehetőség, viszont a buszon akkor is meg kell venni a buszjegyet a babának. Az utazás és a szállás árának kikalkulásánál nincsen külön gyerek ár, csak a fakultatív programoknál van árkülönbség 12 éves korig. A nyaralás ára nagyon egyszerűen kiszámolható a katalógus végén található árlistából (a honlapon is megtalálható), vagy pedig az online foglalórendszer segítségével. De természetesen a kolléganők is szívesen segítenek ezzel kapcsolatban. 06-52-448-348 Üdv.: Gábor
Dátum: 2012-03-21 09:11:21
Zeke Lászlo írta ekkor: 2012-03-20 11:29:05
Üdvözlöm! Érdeklődni szeretnék az utazással kapcsolatban,ugyanis szeptember elejére van nekünk foglalva a nyaralás és 100%-ig biztos szeretnék abban lenni hogy kell e útlevél az utazásra vagy elég a kártya személyi igazolovány mert azt halottam hogy már a szerbek és a macedonok is elfogadják!!??? A másik kérdésem viszont az lenne,hogy mivel én 2db fix ülőhelyért fizettem a buszon előrre felül a panoráma ülésre, ugye erre a sarti-i utvonalra mindig a legnagyobb buszuk indul vagyis a SETRA gyártmányú,szeretnék megnyugodni hogy az a busz meg és ott tudunk ülni az emeleten a panorámában ugye ezért fizettem nem egy sima egyszintes buszon elsőhelyért. Várom válaszát köszönöm.
Kedves László! Elegendő az Eu-s személyi igazolvány, nem kötelező az útlevél! A foglalásnál mind a három fajta autóbuszon be kellett jelölnie, hogy hol szeretne ülni, mert előre nem tudjuk, hogy hány fő fog utazni az adott desztinációra és milyen busszal. A fix ülőhely a gyűjtőjáratokra nem vonatkozik. Az utazás előtt nem sokkal érdemes érdeklődni, hogy melyik típussal fog utazni a csoport. Remélem tudtam segíteni, ha van még kérdése, szívesen válaszolok! Üdv.: Gábor
Balogné Kosik Marianna Dátum: 2012-03-21 01:41:59
Sziasztok! Sartira szeretnék menni nyaralni busszal hárman. Egy 3 éves és egy 11 éves gyermekkel. Szeretném tudni, hogy lehet e 2 fős studiót bérelni hármunknak, valamint szeretném tudni még azt is, hogy a gyerekek után milyen kedvezmények vehetők igénybe. Körülbelül mennyibe kerülne ez nekem szeptember vége felé. Előre is köszönöm a választ.