Üdvözlöm! Érdeklődni szeretnék az utazással kapcsolatban,ugyanis szeptember elejére van nekünk foglalva a nyaralás és 100%-ig biztos szeretnék abban lenni hogy kell e útlevél az utazásra vagy elég a kártya személyi igazolovány mert azt halottam hogy már a szerbek és a macedonok is elfogadják!!??? A másik kérdésem viszont az lenne,hogy mivel én 2db fix ülőhelyért fizettem a buszon előrre felül a panoráma ülésre, ugye erre a sarti-i utvonalra mindig a legnagyobb buszuk indul vagyis a SETRA gyártmányú,szeretnék megnyugodni hogy az a busz meg és ott tudunk ülni az emeleten a panorámában ugye ezért fizettem nem egy sima egyszintes buszon elsőhelyért. Várom válaszát köszönöm.
Kedves László! Elegendő az Eu-s személyi igazolvány, nem kötelező az útlevél! A foglalásnál mind a három fajta autóbuszon be kellett jelölnie, hogy hol szeretne ülni, mert előre nem tudjuk, hogy hány fő fog utazni az adott desztinációra és milyen busszal. A fix ülőhely a gyűjtőjáratokra nem vonatkozik. Az utazás előtt nem sokkal érdemes érdeklődni, hogy melyik típussal fog utazni a csoport. Remélem tudtam segíteni, ha van még kérdése, szívesen válaszolok! Üdv.: Gábor