(+36 52) 448 348

Nyitvatartás: H.-P.: 8:30-17:00, Szo: 08:30-13:00

Fórum - Nyaralás Sartin
Fórum bejegyzései

Orosz Alexandra Dátum: 2015-05-26 16:02:45
Kedves Viki! A Mare Monti alagsori szobáit szeretnénk képekben látni, mert ezekről nincs még feltöltve. Tudna esetleg emailben képet küldeni a szobáról? E-mail címem: [email protected] Előre is köszönöm szépen!
Edit Dátum: 2015-05-26 10:27:26
Edit írta ekkor: 2015-05-22 07:17:55
Kedves Viki! Nagyon köszönöm a válaszát, sokat segít a készülődésben. A képek pedig majd meglesznek ha lesz rá alkalom. Remélem a kirándulás szép volt, és a nyári roham előtt tudott egy kicsit pihenni. Üdv:Edit
Kedves Viki! A bbp biztosítást mindegyiket elfogadják kint, vagy van biztosító akit preferálnak? Nekem a bankkártyámhoz tartozik és valószínű K&H-t, vagy Posta biztosítóst kötünk majd. Üdv:Edit
V.Ági Dátum: 2015-05-25 12:54:17
Kedves Viki! A Mare Monti alaksori szoba képeit még nem kaptam meg. Kérem, ha alkalma lesz pótolja. Köszönöm. [email protected]
Volf Mónika Dátum: 2015-05-25 10:58:29
Grand Viki írta ekkor: 2015-05-25 10:13:35
Kedves Mónika, mindjárt leírnám az egész heti program sorozatunkat! Kedden csoportváltás, Szerdán Vacsoraest. Csütörtökön Sithónia körút ( kötött program mivel aznap van Marmarason a piac), pénteken Athos és vagy Görög Est, Szombaton Blue Lagoon azaz Kék Öböl túra, Vasárnap Athos és vagy Görög Est, hétfőn Thesszaloniki és Vizipark....
Nagyon szépen köszönöm :)
Grand Viki Dátum: 2015-05-25 10:44:00
Baliga-Lőrincz Erzsébet írta ekkor: 2015-05-25 10:27:36
Kedves Viki! Köszönöm a képeket, megkaptam. Még egy olyan kérdésem lenne, hogy Sartira való utazáshoz szükséges útlevél vagy elegendő az új típusú plasztik személyi igazolvány? Köszönöm.
Kedves Erzsébet, elég az új típusú személyi igazolvány az utazáshoz....arra kell figyelni személyi igazolványnál is és vagy útlevélnél, hogy mindenképpen érvényes legyen és ne járjon le még három hónapot utazást követően!!! Itt szeretném felhívni a figyelmet arra, hogy általánosan írom mindenkinek aki olvassa a Fórumot...akinek határlépésnél nincsenek meg a megfelelő okmányai azt le fogják szállítani az autóbuszról...ezzel ne játszon senki, mert tavaly rengetegen szenvedték el ezt a figyelmetlenséget...Mindenki ellenőrizze az okmányait és érvényességét indulás előtt!!! Ez egy jó tanács, kérem szívleljék meg!!! Üdv: Viki