(+36 52) 448 348

Nyitvatartás: H.-P.: 8:30-17:00, Szo: 08:30-13:00

Fórum - Nyaralás Sartin
Fórum bejegyzései

Grand Viki Dátum: 2015-05-21 20:29:29
Edit írta ekkor: 2015-05-20 06:56:39
Kedves Viki! Nagyon köszönöm kimerítő válaszát, várom a képeket. Mivel még nem voltunk ilyen utazáson, írna pár szót a turnusváltásról, mikor tudjuk elfoglalni, illetve mikor kell elhagyni a szállást. Előző leveleiben írta egy tájékoztatóban, ír majd az árakról (ebéd/vacsora, alapvető élelmiszerek, italok) is, az is nagyon hasznos lesz. Köszönöm a segítségét. Edit.
Képeket sajnos a mostani váltásnál nem tudtam készíteni, mert gyorsan mént a beköltözés , a következő váltásnál igyekszem befényképezni. Éttermekben úgy gondolom 6-8 euro per fő áron lehet vacsorázni egy fő ételt. A kisebb boltokban olcsóbban lehet a termékekhez jutni mint a nagyokban.Zöldség, gyümölcsöt érdemesebb a mozgó árusoktól vásárolni.Az élelmiszerek hasonló árakon alakulnak mint otthon. Érkezésnél a nemzetközi gyakorlatot számba véve délután 14:00 lehet a szobákat elfoglalni, de a takarítók igyekeznek mindig gyorsan végezni a takarítással maximum délben már el lehet foglalni a szobákat.A szobákat elutazás napján reggel kilenckor kell elhagyni, erről kérem vagy katalógusunkban vagy itt az on-line oldalon legyen szíves tájékozódni. Érdemes elolvasni a GYIK részt is ahol a Gyakori Kérdésekre lehet választ kapni.
Grand Viki Dátum: 2015-05-21 20:23:40
Ujfalusi Mónika írta ekkor: 2015-05-19 12:05:34
Kedves Viki! Érdeklődni szeretnék a Mare Monti Apartman milyen távolságra van a "központtól"(Mi a George apartman hoz viszonyítottunk azt tudjuk hol van), mert leírásban 1,5 km szerepel. Próbáltunk képek, videók alapján átlátni merre is lehet és milyen távolságban, de igen rémisztőnek tűnik és többnek a távolság.Parthoz való távolságot pedig nem is láttunk sem képekben sem videóban. Ezért kérnénk segítségét bármilyen formában ha lehet és megnyugtató válaszát a foglalásunk előtt.
Kedves Mónika, a központhoz nincs közel a Mare Monti apartman azért mert az új részen található a Sarti Beachen. A fő út mellett helyezkedik el, parthoz való távolsága kb. 100 méter. Új apartmanházról van szó, szálloda kategóriába sorolnám. Csendes részen van, a séta távolság a központtól kb 15 perc.A központi apartmanházaink az Anna, Ostraco ház.
Grand Viki Dátum: 2015-05-20 21:37:55
Kedves Fórumozók! Ma-Holnap kirándulni vagyok, de holnap este megválaszolom mindenki kérdését...Köszönöm türelmüket! Grand Viki
Mészáros Sándor Dátum: 2015-05-20 08:52:56
Hello!Azt szeretném kérdezni,hogy a Sartin lávő Mare Monti appartman milyen messze található a tengertől,autót lehet-e bérelni és mennyiért?Köszi a segítséget!
Edit Dátum: 2015-05-20 06:56:39
Grand Viki írta ekkor: 2015-05-18 19:07:25
Kedves Edit, visszaolvastam igaza van :) elnézést a félreértésért....viszont Önnek is küldök képet,és tudom is hogyan...holnap csoportváltásunk lesz úgyhogy, amikor Anna kitakarítja a 3-4 szobát holnap az új érkezőnek gyorsan lefotózom és küldöm Önnek a képeket mielőtt még beköltöznének az új lakók :) Holnap mennek a képek. A buszra az utastérbe érdemes éjszakára egy pulóvert vagy vékony plédet vinni hátha fáznának a légkondi miatt és esetleg zoknit....én személy szerint ennivalónak nem vinnék semmi romlandó dolgot az útra tehát tejterméket, sajtot ,puha gyümölcsöt....sőt gyümölcslevet sem...mert az utastérben nem lehet hűtőtáska...így nem romlandó ételeket ajánlanék készíteni az útra, pl. téli szalámis szendvics vagy amit még szoktam látni az utasoknál rántott hús, tesznek hozzá uborkát...a paradicsom már kényesebb mert összenyomódhat...szerintem zöldségekből az uborka jó választás, vagy répa..gyümölcsökből inkább keményebbeket javasolnék: pl alma, körte, narancs....szoktam látni még készítenek tisztasági csomagot az útra utasok, amiben van nedves törlőkendő, tisztasági papírok amikor megáll a busz jól jönnek ezek a bekészítések mindenképpen...utazáshoz mindenképp könnyű szellős nem feszes ruhát javasolnék...hisz minimum 20 óra az út....általában 4 óránként áll meg pihenőre-technikai szünetre az autóbusz...akkor mindenképp érdemes leszállni kicsit sétálni, nyújtózkodni....De mégis ami a legfontosabb a személyes okmányok vagy plasztikkártyás személyi igazolvány legyen Önöknél vagy útlevél vagy mindkettő, de külön-külön is elfogadják őket...én jobban szeretem bebiztosítani magam mindkettővel (de ez csak személyes vélemény). Szerintem ne csomagoljanak a buszra utastérbe sok felszerelést, mert a közlekedő folyosóra tilos pakolni, szabadon kell hagyni a közlekedés miatt...hűtőtáskával megint érdemes "vigyázni" mert azt sem engedik fel utastérbe, így az a csomagokkal utazik a busz "hasába"....ezzel számoljanak amikor csomagolnak be...remélem tudtam segíteni, ha van még ezzel kapcsolatban kérdés nyugodtan kérdezzenek. Üdv! Grand Viki
Kedves Viki! Nagyon köszönöm kimerítő válaszát, várom a képeket. Mivel még nem voltunk ilyen utazáson, írna pár szót a turnusváltásról, mikor tudjuk elfoglalni, illetve mikor kell elhagyni a szállást. Előző leveleiben írta egy tájékoztatóban, ír majd az árakról (ebéd/vacsora, alapvető élelmiszerek, italok) is, az is nagyon hasznos lesz. Köszönöm a segítségét. Edit.