(+36 52) 448 348

Nyitvatartás: H.-P.: 8:30-17:00, Szo: 08:30-13:00

Fórum - Nyaralás Sartin
Fórum bejegyzései

Grand Viki Dátum: 2015-05-18 10:28:25
Kitti írta ekkor: 2015-05-17 22:21:29
Kedves Viki! Köszönöm a gyors válaszát! A képeknek örülnék az e-mail címem bizsid@ citromail.hu
Délután igyekszem küldeni őket! Viki
Kitti Dátum: 2015-05-17 22:26:42
Czakó Tímea írta ekkor: 2015-05-17 18:45:20
Kedves Kitti! Nézted már az apartman képeit? Ajánlom figyelmedbe! http://www.grandtours.hu/gorogorszag/sarti/maria_apartman-a222.html. http://www.grandtours.hu/gorogorszag/sarti/maria_apartman-a222.html?tab=kepek
Kedves Czakó Tímea! Igen néztem már, de azért megkérdeztem... első nyaralásunk, és csak érdeklődtem.
Kitti Dátum: 2015-05-17 22:21:29
Grand Viki írta ekkor: 2015-05-17 20:02:27
Kedves Kitti, ha jól értem a 2-es számú szobát foglalták....az apartman úgy néz ki,hogy ahogyan belépnek rögtön a konyhában találják magukat, a konyha után jobb kézre nyílik a fürdőszoba...a fürdőszoba mellett nyílik az egyik hálószoba, és mellette pedig a másik hálószoba található....az erkély az egyik hálóból nyílik ahol 2 külön ágy van...A konyhában van mosogató, mikró, rezsó, főző edények, evőeszközök,poharak, csészék,tányérok stb....a kérdésére a válaszom a konyha nem a hálószobákban található....ha gondolja szívesen befényképezem és elküldöm a mail címére, ha ad nekem egyet....Grand Viki
Kedves Viki! Köszönöm a gyors válaszát! A képeknek örülnék az e-mail címem bizsid@ citromail.hu
Grand Viki Dátum: 2015-05-17 20:02:27
Kitti írta ekkor: 2015-05-17 13:44:43
Kedves Viki! Foglaltunk szobát a Maria apartmanba 4 főre két légtérbe, érdeklődnék hogy milyen konyhai felszereltség található ott ( pl: mikro, evőeszközök, rezsó.... ) Valamint a szobák milyen állapotban vannak? És a konyha az a szobába található e vagy külön az előtérbe? Válaszát előre is köszönöm!
Kedves Kitti, ha jól értem a 2-es számú szobát foglalták....az apartman úgy néz ki,hogy ahogyan belépnek rögtön a konyhában találják magukat, a konyha után jobb kézre nyílik a fürdőszoba...a fürdőszoba mellett nyílik az egyik hálószoba, és mellette pedig a másik hálószoba található....az erkély az egyik hálóból nyílik ahol 2 külön ágy van...A konyhában van mosogató, mikró, rezsó, főző edények, evőeszközök,poharak, csészék,tányérok stb....a kérdésére a válaszom a konyha nem a hálószobákban található....ha gondolja szívesen befényképezem és elküldöm a mail címére, ha ad nekem egyet....Grand Viki
Grand Viki Dátum: 2015-05-17 19:54:55
Edit írta ekkor: 2015-05-16 17:52:41
Kedves Viki! Köszönöm a válaszát, egyenlőre nem tudom elképzelni, de megvárom a képeket. Végül is a tenger legyen meleg, és süssön a nap, aludni már csak részletkérdés. Remélem kint személyesen is megismerem, és segíti kint létünket tanácsaival.
Kedves Edit, küldeni fogom a képet a szoba már kész van...de a ház tulajdonosnő azt kérte tőlem,hogy utolsó simításokat had végezzen a szobán, függönyt szeretne még feltenni, és úgy lefotózhatom...láttam ma egyébként szerintem nagyon jó lett...tiszta vadi új,frissen csempézett új ajtókkal, szobaberendezéssel stb...A tengerbe már most fürdenek a vendégek, és biztosíthatom arról,hogy jó lesz a szállásuk is...a medence is a Mare Montiba nagyon szép és csalogató feszített víztükrével biztosan dobni fog a nyaralás élményén...Biztosan megismerkedünk mert velem találkoznak először a kedves vendégek érkezéskor, és adom át a szállást a megbeszélést is saját magunk tartjuk, valamint a kirándulásokra is mi megyünk koléganőmmel ,Alexandrával....őt is megfogja ismerni nagyon kedves lelkiismeretes idegenvezető ő is....Mindenben segítettünk eddig is és segíteni fogunk ezután is bármi apró dologról is legyen szó...forduljanak hozzánk bizalommal egész nyugodtan ittlétük során...Grand Viki