Kedves Viki!
Nagyon köszönöm a lelkiismeretességét, a gyors válaszait. Valószínűleg a sok vendég levél között nem könnyű eligazodni. Mi az Anna apartman 3-4 szobáit foglaltuk le, Illetve ezt közvetítette nekünk a Kun mediátor. Azért bízom benne erről is készülnek képek.
[email protected] NÍagyon várjuk az utazást, már aug.18 még messze van. Egyet azért még kérdeznék, a buszra mit érdemes vinni, hogy sok se legyen és kevés sem. Nagyon köszönöm segítőkész munkáját.
Kedves Edit, visszaolvastam igaza van :) elnézést a félreértésért....viszont Önnek is küldök képet,és tudom is hogyan...holnap csoportváltásunk lesz úgyhogy, amikor Anna kitakarítja a 3-4 szobát holnap az új érkezőnek gyorsan lefotózom és küldöm Önnek a képeket mielőtt még beköltöznének az új lakók :) Holnap mennek a képek. A buszra az utastérbe érdemes éjszakára egy pulóvert vagy vékony plédet vinni hátha fáznának a légkondi miatt és esetleg zoknit....én személy szerint ennivalónak nem vinnék semmi romlandó dolgot az útra tehát tejterméket, sajtot ,puha gyümölcsöt....sőt gyümölcslevet sem...mert az utastérben nem lehet hűtőtáska...így nem romlandó ételeket ajánlanék készíteni az útra, pl. téli szalámis szendvics vagy amit még szoktam látni az utasoknál rántott hús, tesznek hozzá uborkát...a paradicsom már kényesebb mert összenyomódhat...szerintem zöldségekből az uborka jó választás, vagy répa..gyümölcsökből inkább keményebbeket javasolnék: pl alma, körte, narancs....szoktam látni még készítenek tisztasági csomagot az útra utasok, amiben van nedves törlőkendő, tisztasági papírok amikor megáll a busz jól jönnek ezek a bekészítések mindenképpen...utazáshoz mindenképp könnyű szellős nem feszes ruhát javasolnék...hisz minimum 20 óra az út....általában 4 óránként áll meg pihenőre-technikai szünetre az autóbusz...akkor mindenképp érdemes leszállni kicsit sétálni, nyújtózkodni....De mégis ami a legfontosabb a személyes okmányok vagy plasztikkártyás személyi igazolvány legyen Önöknél vagy útlevél vagy mindkettő, de külön-külön is elfogadják őket...én jobban szeretem bebiztosítani magam mindkettővel (de ez csak személyes vélemény). Szerintem ne csomagoljanak a buszra utastérbe sok felszerelést, mert a közlekedő folyosóra tilos pakolni, szabadon kell hagyni a közlekedés miatt...hűtőtáskával megint érdemes "vigyázni" mert azt sem engedik fel utastérbe, így az a csomagokkal utazik a busz "hasába"....ezzel számoljanak amikor csomagolnak be...remélem tudtam segíteni, ha van még ezzel kapcsolatban kérdés nyugodtan kérdezzenek. Üdv! Grand Viki