(+36 52) 448 348

Nyitvatartás: H.-P.: 8:30-17:00, Szo: 08:30-13:00

Fórum - Nyaralás Sartin
Fórum bejegyzései

Grand Viki Dátum: 2015-05-15 20:05:17
V.Ági írta ekkor: 2015-05-15 11:22:01
Szép napot kívánok kedves Viki! Foglaltunk nyaralást a Mare Monti Apartmanba az Alagsor 1. szobába. Nagy Sándor úr azt a felvilágosítást adta, hogy ezek új kivitelezésűek, ezért nem tudja pontosan megmondani milyen is valójában. Tanácsolta kérjük meg Önt, hogy fotózza ezt le Nekünk és informáljon róla bővebben. Ezt előre is nagyon szépen megköszönöm! Üdvözlettel: Ági E-mail címem: [email protected]
Kedves Ági, holnap tudom őket lefotózni és akkor küldöm Önnek a képeket.....
Grand Viki Dátum: 2015-05-15 19:54:49
Pogácsás Márton írta ekkor: 2015-05-15 10:20:54
Kedves Viki! Érdeklődni szeretnék, hogy halott e a Sarti kuponokról? Ott sok kedvezmény kapható! Van csoportos és egyéni kedvezmény is! Például a csoportos kedvezményeket (pl. kalóz túra 100 euró,sofia hajótúra 150 euró) igénybe tudjuk e venni? de vannak egyéni hajóutak is azt a Grand szervezésű hajó utakra jó e? És tényleg jó volna ezekről bővebb felvilágosítás!
Kedves Márton! Nem halottam a kuponokról, a mi cégünk nem foglalkozik kuponokkal.....utazási katalógusból valamint on-line felületről dolgozunk, azokon tud utána nézni a tevékenységünknek....Azért van saját partner irodánk is Sartin mert annak a keretein belül szervezzük a kirándulásainkat, amik több éves múltra tekintenek vissza ......ár-érték arányban dolgozunk.....minőségi valamint nyugodt teljes körűen szervezett programokat kínálunk az utasainknak....a Grand Tours a minőségi utaztatásra, szállásokra, programokra törekszik....amik beváltak már és működnek!!!Ezen nem változtatunk!
Czakó Tímea Dátum: 2015-05-15 19:46:12
Grand Viki írta ekkor: 2015-05-15 19:12:59
Kedves Tímea....folyamatosan készítik programozóink szobánként a feltöltéseket, valamint járják körbe a szálláshelyeket a minél frissebb képek kedvéért....Úgy gondolom május hónap végére ez már az oldalon is szerepelni fog.....nem egyszerű munkáról van szó....ezért türelem és a legnagyobb pontos munka végzés kell hozzá, amiről és amiért kolegáink most dolgoznak folyamatosan.....
Kedves Viki! Köszönöm szépen válaszát. És szerintem sokan várják a virtuális képeket is. Így talán kevesebb lesz azon kérdések mennyisége,amit eddig is el lehetett volna olvasni a szállás leírásnál.... :( :) Már alig várom, hogy Én is ott lehessek, mint minden évben!!! (igaz én 3 hétre megyek repülő megoldással) Jó időt és jó szezont kívánok Önnek.
Czakó Tímea Dátum: 2015-05-15 19:46:11
Grand Viki írta ekkor: 2015-05-15 19:12:59
Kedves Tímea....folyamatosan készítik programozóink szobánként a feltöltéseket, valamint járják körbe a szálláshelyeket a minél frissebb képek kedvéért....Úgy gondolom május hónap végére ez már az oldalon is szerepelni fog.....nem egyszerű munkáról van szó....ezért türelem és a legnagyobb pontos munka végzés kell hozzá, amiről és amiért kolegáink most dolgoznak folyamatosan.....
Kedves Viki! Köszönöm szépen válaszát. És szerintem sokan várják a virtuális képeket is. Így talán kevesebb lesz azon kérdések mennyisége,amit eddig is el lehetett volna olvasni a szállás leírásnál.... :( :) Már alig várom, hogy Én is ott lehessek, mint minden évben!!! (igaz én 3 hétre megyek repülő megoldással) Jó időt és jó szezont kívánok Önnek.
Grand Viki Dátum: 2015-05-15 19:41:05
Hegedűs Márta írta ekkor: 2015-05-14 18:50:11
Kedves Viktória! Érdeklődni szeretnék, hogy a Mare Monti Apartmanban, a szobákban (illetve az ezekhez tartozó konyhákban) van-e mikrohullámú sütő? Mennyire felszereltek a konyhák? Válaszát előre is köszönöm! Márti
Kedves Márta, igen van mikró is és felszerelt új konyhák találhatóak a Mare Montiban: rezsó. evőeszközök, tányérok, főzőedények találhatóak.