(+36 52) 448 348

Nyitvatartás: H.-P.: 8:30-17:00, Szo: 08:30-13:00

Fórum - Nyaralás Sartin
Fórum bejegyzései

Grand Viki Dátum: 2015-05-15 19:31:55
Grand Viki írta ekkor: 2015-05-15 19:20:02
Kedves Edit! Tulajdonképpen egy légtér van az Annában mivel studiók helyezkednek el a házban, ezért nem lehet azt mondani,hogy a konyhában van...az való igaz,hogy a konyhapult után helyezkedik el....tehát nem akadályozza a mozgást a konyha és az ágy között...úgy kell elképzelni mint a konyhapult folytatását tulajdonképpen..
De ezért lesz jó a 360 fokos panorámakép mert azon jól látszik majd az elrendezés...kis türelmét kérném még a képek feltöltéséig...
Grand Viki Dátum: 2015-05-15 19:20:02
Edit írta ekkor: 2015-05-14 15:44:34
Kedves Viktória! Szeretném megkérdezni, hogy az Anna apartmanban foglaltunk szobát, azt a felvilágosítást kaptuk a három ágyas apartmanban a harmadi ágy a konyhában van. Én a képeken nem ezt látom. Tudna nekem erről felvilágosítást adni?
Kedves Edit! Tulajdonképpen egy légtér van az Annában mivel studiók helyezkednek el a házban, ezért nem lehet azt mondani,hogy a konyhában van...az való igaz,hogy a konyhapult után helyezkedik el....tehát nem akadályozza a mozgást a konyha és az ágy között...úgy kell elképzelni mint a konyhapult folytatását tulajdonképpen..
Grand Viki Dátum: 2015-05-15 19:12:59
Czakó Tímea írta ekkor: 2015-05-13 19:07:39
Kedves Viktória! Köszönöm szépen válaszát, akár azokra a kérdésekre is amit Én fel nem tettem.! Egyben gratulálni szeretné az ötlethez, mely a szálláshelyek akár 360 fokos panoráma képek bemutatásával tenné még látványosabbá a szálláshelyek bemutatását. Csak érdeklődni szeretnék, hogy ezeket a látvány fotósorozatokat mikortól tudják majd a szállásfoglalók is élvezni és hasznosítani??
Kedves Tímea....folyamatosan készítik programozóink szobánként a feltöltéseket, valamint járják körbe a szálláshelyeket a minél frissebb képek kedvéért....Úgy gondolom május hónap végére ez már az oldalon is szerepelni fog.....nem egyszerű munkáról van szó....ezért türelem és a legnagyobb pontos munka végzés kell hozzá, amiről és amiért kolegáink most dolgoznak folyamatosan.....
V.Ági Dátum: 2015-05-15 11:22:01
Szép napot kívánok kedves Viki! Foglaltunk nyaralást a Mare Monti Apartmanba az Alagsor 1. szobába. Nagy Sándor úr azt a felvilágosítást adta, hogy ezek új kivitelezésűek, ezért nem tudja pontosan megmondani milyen is valójában. Tanácsolta kérjük meg Önt, hogy fotózza ezt le Nekünk és informáljon róla bővebben. Ezt előre is nagyon szépen megköszönöm! Üdvözlettel: Ági E-mail címem: [email protected]
Pogácsás Márton Dátum: 2015-05-15 10:20:54
Kedves Viki! Érdeklődni szeretnék, hogy halott e a Sarti kuponokról? Ott sok kedvezmény kapható! Van csoportos és egyéni kedvezmény is! Például a csoportos kedvezményeket (pl. kalóz túra 100 euró,sofia hajótúra 150 euró) igénybe tudjuk e venni? de vannak egyéni hajóutak is azt a Grand szervezésű hajó utakra jó e? És tényleg jó volna ezekről bővebb felvilágosítás!