(+36 52) 448 348

Nyitvatartás: H.-P.: 8:30-17:00, Szo: 08:30-13:00

Fórum - Nyaralás Sartin
Fórum bejegyzései

Hegedűs Márta Dátum: 2015-05-14 18:50:11
Kedves Viktória! Érdeklődni szeretnék, hogy a Mare Monti Apartmanban, a szobákban (illetve az ezekhez tartozó konyhákban) van-e mikrohullámú sütő? Mennyire felszereltek a konyhák? Válaszát előre is köszönöm! Márti
Edit Dátum: 2015-05-14 15:44:34
Kedves Viktória! Szeretném megkérdezni, hogy az Anna apartmanban foglaltunk szobát, azt a felvilágosítást kaptuk a három ágyas apartmanban a harmadi ágy a konyhában van. Én a képeken nem ezt látom. Tudna nekem erről felvilágosítást adni?
Czakó Tímea Dátum: 2015-05-13 19:07:39
Grand Viki írta ekkor: 2015-05-10 20:58:21
Kedves Tímea! 2 napon keresztül vettem át az apartmanokat most, és biztosíthatom arról,hogy a tulajdonosokkal együtt átnézetünk mindent, és eddig is ha valami esetleg életlen volt vagy kevés lett volna belőle a szezon folyamán és nekem ezt a kedves vendég jelezte akár tavaly akár korábbi években, igyekeztünk a ház tulajdonosokkal megoldani a problémát! A vízforralóra már válaszoltam ugyan, de legtöbb apartmanba új főzőegységek is kerültek amik gyorsabban melegszenek fel ezáltal biztosítják a gyorsabb vízforralást is, úgyhogy úgy gondolom ezzel sem lesz gond.De az Anna házba pl. betett a tulajdonos nő vízforralót is.Ezen kívül szeretném azt is jelezni,hogy minden apartmanunkban működik magyar tv adás, valamint kipróbáltam minden házban az internet szolgáltatást és az is zavartalanul működik!!Természetesen itt az irodánk előtti asztal és székeken is helyet foglalhatnak a kedves vendégek és internetezhetnek, de netán ha valamit szeretnének kinyomtatni vagy dolgozni vagy elküldeni abban is szívesen segítünk ahogyan az eddig is történt.Mi készen állunk a nyárra és folyamatosan fejlesztünk azért,hogy minél kedvezőbb és érthetőbb képet kapjanak a vendégek akár a szállásról vagy más üdülőhelyet érintő témáról.Új dologként megemlíteném,hogy az apartmanok átnézése során fényképész kolegánk minden egyes szobáról 360 fokos panoráma képet készített valamint a házakról kívülről ami hamarosan felkerül az oldalunkra és mindenki tisztában lesz azzal melyik szoba hogyan is néz ki....azaz " virtuális sétát" tehet a szobákban!!! Mi ilyen újításokkal dolgozunk, mert minden fejlesztés fontos a vendégek kényelme és tájékoztatása céljából!!!Szép estét Önnek is! Grand Viki
Kedves Viktória! Köszönöm szépen válaszát, akár azokra a kérdésekre is amit Én fel nem tettem.! Egyben gratulálni szeretné az ötlethez, mely a szálláshelyek akár 360 fokos panoráma képek bemutatásával tenné még látványosabbá a szálláshelyek bemutatását. Csak érdeklődni szeretnék, hogy ezeket a látvány fotósorozatokat mikortól tudják majd a szállásfoglalók is élvezni és hasznosítani??
Grand Viki Dátum: 2015-05-10 20:58:21
Czakó Tímea írta ekkor: 2015-05-07 20:54:16
Kedves Éva! Gondolom akkor hozni fogod a hazai vízforralót, mert jó és praktikus. DE! Más utazási irodák által bérelt apartmanokban nem okoz problémát (minőségi!!!!!!!!!) vízforralók fenntartása. Sőt!! Talán a késeket is lehet használni szeletelésre. Ezért csak tanácsolni szeretném, hogy a kés - késeket se hagyd otthon!!!!!!!, ha az adott fórum apartmanjába szállásoljátok el magatokat.
Kedves Tímea! 2 napon keresztül vettem át az apartmanokat most, és biztosíthatom arról,hogy a tulajdonosokkal együtt átnézetünk mindent, és eddig is ha valami esetleg életlen volt vagy kevés lett volna belőle a szezon folyamán és nekem ezt a kedves vendég jelezte akár tavaly akár korábbi években, igyekeztünk a ház tulajdonosokkal megoldani a problémát! A vízforralóra már válaszoltam ugyan, de legtöbb apartmanba új főzőegységek is kerültek amik gyorsabban melegszenek fel ezáltal biztosítják a gyorsabb vízforralást is, úgyhogy úgy gondolom ezzel sem lesz gond.De az Anna házba pl. betett a tulajdonos nő vízforralót is.Ezen kívül szeretném azt is jelezni,hogy minden apartmanunkban működik magyar tv adás, valamint kipróbáltam minden házban az internet szolgáltatást és az is zavartalanul működik!!Természetesen itt az irodánk előtti asztal és székeken is helyet foglalhatnak a kedves vendégek és internetezhetnek, de netán ha valamit szeretnének kinyomtatni vagy dolgozni vagy elküldeni abban is szívesen segítünk ahogyan az eddig is történt.Mi készen állunk a nyárra és folyamatosan fejlesztünk azért,hogy minél kedvezőbb és érthetőbb képet kapjanak a vendégek akár a szállásról vagy más üdülőhelyet érintő témáról.Új dologként megemlíteném,hogy az apartmanok átnézése során fényképész kolegánk minden egyes szobáról 360 fokos panoráma képet készített valamint a házakról kívülről ami hamarosan felkerül az oldalunkra és mindenki tisztában lesz azzal melyik szoba hogyan is néz ki....azaz " virtuális sétát" tehet a szobákban!!! Mi ilyen újításokkal dolgozunk, mert minden fejlesztés fontos a vendégek kényelme és tájékoztatása céljából!!!Szép estét Önnek is! Grand Viki
Grand Viki Dátum: 2015-05-10 20:35:29
Kedves vendégek, fórumozók! Folyamatosan nézem át a házakat, a tulajdonosok készülnek a szezonra, felújítások sora látható az üdülő területen....sok új üzlet étterem,fánkos,palacsintás,fagyis nyílt...gyönyörű idő van....este ugyan kell még a pulcsi meg a zárt cipő, de nappal látok már fürdőző embereket a vízben arról nem is beszélve, hogy a napernyők napágyakkal már tarkítják a tengerpartot amin egyre többen és többen pihennek...minden egyes hát készen áll a vendégek érkezésére ahogyan már mi is, a holnapi induló első csoportnak jó utat kívánok, és kedden várni fogom Önöket amint megérkeznek mint a nyár első "fecskéi" már foglalhatják is el az apartmanokat, hiszen mindegyik készen frissen áll a vendégek fogadására. Egyenlőre nappal nagyon jó meleg az idő 25-30 fok körül váltakozik a hőmérséklet, a kirándulásokra is készen állnak a hajók, buszok, éttermek, strandok...úgyhogy beindult a "szezon" ......a boltokban az árak ugyanazok mint tavaly .....ha konkrét kérdés van ezzel kapcsolatban nyugodtan kérdezzenek....de mégis azt írnám amit itt minden görög mond egymásnak,: jó nyarat azaz "kalo kalokairi" :) Grand Viki