(+36 52) 448 348

Nyitvatartás: H.-P.: 8:30-17:00, Szo: 08:30-13:00

Fórum - Nyaralás Sartin
Fórum bejegyzései

Grand Viki Dátum: 2015-04-26 08:51:55
Pogácsás Márton írta ekkor: 2015-04-25 14:33:55
Kedves Viki! Nekem nem nagyon van kérdésem csak önök írták hogy ne adjunk másoknak felvilágosítást! Én Már negyedszer fogok oda menni! Voltam a valamikori Piroska panzióban még 1999-ben(Halkidiki Tours) majd 2004-ben a Philips apartmanban az már Grandos volt majd 2007-ben az Annában? szintén Grandos volt! Most meg szeptemberben az Alexandrionban van foglalásom! Mondjuk az árak engem is érdekelnek mert azért gondolom vannak változások!!! Amúgy sok fele megfordultam de Sarti a szívem csücske
Kedves Márton, nagyon nagy szeretettel fogom várni Önöket szeptemberben....addig is irni fogok minden naprakész infóról amit csak megszerzek,hogy minél jobban fel tudjon készülni mindenki az utazásra .Grand Viki
Grand Viki Dátum: 2015-04-26 08:45:34
Kedves Tímea, és Tibor! Tudom,hogy mindketten tapasztalt utazók, ezert arra szeretnem Önöket kérni,hogy legyenek szívesek szigorúan a Sarti témára koncentrálni itt a Fórum keretein belül! Úgy gondolom kedves Tímea,hogy ezekkel a negatív hozzászólásokkal nem visszük előrébb az oldal minőséget....nem is értem miert van erre a negatív kampányra szükség?????a nyaralás, utazás egy olyan életérzés ami pozitív élményekhez juttatja az utazót.....kérném szépen,hogy ezt az oldalt preferaljuk mi is itt a kérdések-válaszok terén.Kedves Tibor Önöket pedig nagy szeretettel fogom várni az Alexandrion házunkban szeptemberben, biztos vagyok benne,hogy szep időt fognak tölteni Sartin. Üdv: Grand Viki
Czakó Tímea Dátum: 2015-04-26 08:34:09
Érdeklődni szeretnék, hogy az utazási iroda, hogy készül arra a lehetőségre amit nap mint nap olvasni, hogy Görögország az államcsőd határán van?
Pogácsás Márton Dátum: 2015-04-25 14:33:55
Grand Viki írta ekkor: 2015-04-24 19:52:42
Kedves Márton, természetesen él az oldal.....várom szeretettel kérdését, szívesen segítek amiben csak tudok. Nem alszunk,folyamatosan dolgozunk, azzal es azért,hogy amint van kezelhető naprakész információnk azt a kedves utasok elé tárhassuk......
Kedves Viki! Nekem nem nagyon van kérdésem csak önök írták hogy ne adjunk másoknak felvilágosítást! Én Már negyedszer fogok oda menni! Voltam a valamikori Piroska panzióban még 1999-ben(Halkidiki Tours) majd 2004-ben a Philips apartmanban az már Grandos volt majd 2007-ben az Annában? szintén Grandos volt! Most meg szeptemberben az Alexandrionban van foglalásom! Mondjuk az árak engem is érdekelnek mert azért gondolom vannak változások!!! Amúgy sok fele megfordultam de Sarti a szívem csücske
Grand Viki Dátum: 2015-04-24 20:18:35
Kedves Fórumozók ! Ez a Fórum azert jött létre, hogy a Sartival kapcsolatos információkat osszák meg egymás között valamint azert,hogy az esetleges kérdésekre választ kapjanak.Gozerovel dolgozunk azon,hogy a két hét múlva induló elso csoporthoz minden készen álljon ,igyekszem sokkal jobban frissíteni az oldalt valamint a kérdéseiket megválaszolni, hiszen most mar kezdünk. Az előkészületek hevében egy jó hírt is megosztanék Önökkel, az első turnus mar autós egyéni utazók részére is foglalhatóvá vált. Május második hétvégéjén mar lent leszünk Sartin, akkor írok Önöknek egy nagyobb beszámolót aktuális árakról a szupermarketekben valamint hőmérsékletról, tengerről....és mindenről amire kíváncsiak még a kedves vendégek.Kérek mindenkit,hogy a Fórum témájánál maradjunk, azaz SARTI - nál. Köszönöm türelmüket! Várom kérdéseiket , már a legfrissebb naprakész információkkal !!!! Mindenkinek jó készülődést a nyaraláshoz ......Grand Viki idegenvezető