(+36 52) 448 348

Nyitvatartás: H.-P.: 8:30-17:00, Szo: 08:30-13:00

Fórum - Nyaralás Sartin
Fórum bejegyzései

Czakó Tímea Dátum: 2015-04-24 17:22:04
maradjunk annyiban és természetesen senkit sem megbántva, hogy kő kemény vissza osztás megy a boltosok és az idegenvezetők között. Szeretném azt is kihangsúlyozni, hogy minden szervezett utazásra érvényes ez, és minden kitelepített idegenvezetőre.
Horváth Gábor Dátum: 2015-04-24 12:55:56
Szekeres Erzsébet írta ekkor: 2015-04-24 10:09:16
Már ne haragudjon kedves Gábor de ki ne tudná hogy akit maga idősebb hölgynek nevezett az a Grandturszos Salamon Kata és ő egy csodalatos ember hát nem tudom miert kell ilyeket írnia róla !
Mar ne haragudjon Erzsébet de nekem sajnos nem pont ez a tapasztalatom, igaz hogy rutinos es felkeszült a hölgy, de maradjunk annyiban hogy én sem vagyok mai gyerek es észreveszem amikor egy kiránduláson konkrétan le akarnak húzni. Értem ez alatt mikor elmegyünk egy 1 euros boltba ahol állítólag "fantasztikus" ajándékokat lehet vásárolni, és elcipelnek minket egy fagyizóba ami az "egyetlen" na itt kérem szépen kilóg a lóláb, azaz nyilvánvaló hogy a "vezetőnk" zsebpénzre utazik. Azt már nem is említem hogy gyrost lehetett rendelnünk az egyik programon, csak a kollégák elcsípett magánbeszélgetéséből csíptem el a lényeget hogy itt a "Hölgy" 50 centet fogott minden egyes adagon, igaz hogy az érdekelt vendéglős a helyünkbe hozta a buszhoz a némileg csoffadt gyrosokat. Szóval én csak ennyit tennék hozzá a dicsőítéshez, és részemről le is zárnám a vitát, mert nem erről kellene az a fórum szóljon, csak ha már felmerült. Tisztelettel , Gábor .
Szekeres Erzsébet Dátum: 2015-04-24 10:09:16
Horváth Gábor írta ekkor: 2015-04-23 17:54:41
Csatlakoznék az előttem szólóhoz, érdemes majd kint szétnézni Sartin kalózhajó nem csak egy van például és hogy milyen egy kirándulás sokszor attól is függ hogy milyen az idegenvezető, Nem akarok személyeskedni csak tapasztalat hogy Sartin a Grandos idősebb hölgy hát hogy is fejezzem ki magam a kioktató mindentudó stilusaval eleggé zavaró volt, persze volt akinek ez bejött, van a masik irodánál egy Bea nevű lány ő például nagyon kedves felkészült mondhatni profi, amikor vele kirándultunk tényleg klassz volt ! Idén persze nem tudom kik fognak dolgozni. Ezzel csak azt akarom mondani hogy ha nem válaszol itt senki attól még nem maradsz le semmiről sőt ! Jó nyaralást !
Már ne haragudjon kedves Gábor de ki ne tudná hogy akit maga idősebb hölgynek nevezett az a Grandturszos Salamon Kata és ő egy csodalatos ember hát nem tudom miert kell ilyeket írnia róla !
Czakó Tímea Dátum: 2015-04-23 21:21:47
Kedves Gábor! Köszönöm, és azt is, hogy nagyon kulturáltan nevezted meg illetve fogalmaztad meg a kinti hozzá állásokat a kitelepített idegenvezetőkről. Ismételten köszönöm. De a legfontosabb!!!! Sarti egy csoda és boldogságbomba!!!!!
Horváth Gábor Dátum: 2015-04-23 17:54:41
Czakó Tímea írta ekkor: 2015-04-22 22:26:11
Kedves Mária! Mivel azt tapasztalom, hogy nem kapsz válasz, csak segíteni szeretnék, annak ellenére, hogy a Grandos csajok kikérték nem is olyan rég, hogy csak ők válaszolhatnak a felmerült kérdésekre..... !!?? Ha legalább válaszolnának rá. DE! Vissza olvasva a régebbi írásokat, szerintem Ti is nyugodtan jelentkezhettek a Grand által szervezett kirándulásokra, mivel a Grand célja, hogy minél többen náluk váltsák meg az kirándulásokat, mivel ez nekik mind bevételi forrás. Hiszen egy utazási iroda nem tudna megtölteni egy kirándulói kalóz hajót, vagy buszt, és a visszaosztásnál nem mindegy hogy melyik utazási iroda hány létszámmal segített elindítani egy buszt vagy "kalóz" hajót. Szerencsére Sarti-ra nem egy utazási iroda szervez utakat, így lehetőséged lesz bőven válogatni a helyi kirándulásokra. Sőt!! Lehet, hogy így az indulás előtt még több héttel hamarabb is kapsz választ mint itt. Mert ez a fórum frissessége tényleg maga a tragédia össze hasonlítva a többi kiránduló hely fórumával kapcsolatosan.
Csatlakoznék az előttem szólóhoz, érdemes majd kint szétnézni Sartin kalózhajó nem csak egy van például és hogy milyen egy kirándulás sokszor attól is függ hogy milyen az idegenvezető, Nem akarok személyeskedni csak tapasztalat hogy Sartin a Grandos idősebb hölgy hát hogy is fejezzem ki magam a kioktató mindentudó stilusaval eleggé zavaró volt, persze volt akinek ez bejött, van a masik irodánál egy Bea nevű lány ő például nagyon kedves felkészült mondhatni profi, amikor vele kirándultunk tényleg klassz volt ! Idén persze nem tudom kik fognak dolgozni. Ezzel csak azt akarom mondani hogy ha nem válaszol itt senki attól még nem maradsz le semmiről sőt ! Jó nyaralást !