Kedves Czakó Tímea! Érdeklődni szeretnék, hogy Ön a Grand T. alkalmazottja? Csak azért kérdezem, mert mi "visszajáró vendégek" vagyunk, és eddig mindig, minden idegenvezetőtől érdemi választ kaptunk a kérdéseinkre, mindenki rendkívül segítőkész volt. Ha Ön nem a cég alkalmazottja, akkor, tisztelettel megkérem, hogy ne írjon vissza ilyen lekezelő válaszokat. Köszönöm! Ha Ön a cég alkalmazottja, akkor megkérem Önt, hogy válaszoljon a kérdéseimre, vagy írja meg, hogy kihez tudok fordulni segítségért. Üdv.: Kata
Kedves Katalin! A leírtak tartalmát még mindig fenntartom. Ahogy Ön úgy Én is visszajáró vendég vagyok, ezért nem kérdés, hogy minden utazási célponton van kihelyezett idegenvezető. És mint visszajáró vendég ide a fórumra is, nem okoz gondot elolvasni az eddig beírt véleményeket, válaszokat, észrevételeket. És mint visszajáró vendég erre a honlapra is, nem okoz gondot felfedezni a különböző menüpontok tartalmát. De, hogy lásd, hogy mennyire gonosz és lekezelő vagyok, segítek. http://www.grandtours.hu/gorogorszag/sarti-d3.html?tab=fakultativ_programok. Amúgy Sarti csodálatos hely, nagyon sokan évről évre vissza járnak, és szívből remélem, hogy Ön és utastársai is maximálisan meglesznek elégedve mindennel.