(+36 52) 448 348

Nyitvatartás: H.-P.: 8:30-17:00, Szo: 08:30-13:00

Fórum - Nyaralás Sartin
Fórum bejegyzései

Szókáné Bondar Katalin Dátum: 2015-02-15 18:26:22
Czakó Tímea írta ekkor: 2015-02-08 11:20:17
Kedves Kata! Gondolom, még nem volt időd vissza olvasni a fórumban leírtakat, vagy akár a honlap áttanulmányozását :) Talán ha egy kis időt erre is szentelnél, mindenre választ kapnál
Kedves Czakó Tímea! Érdeklődni szeretnék, hogy Ön a Grand T. alkalmazottja? Csak azért kérdezem, mert mi "visszajáró vendégek" vagyunk, és eddig mindig, minden idegenvezetőtől érdemi választ kaptunk a kérdéseinkre, mindenki rendkívül segítőkész volt. Ha Ön nem a cég alkalmazottja, akkor, tisztelettel megkérem, hogy ne írjon vissza ilyen lekezelő válaszokat. Köszönöm! Ha Ön a cég alkalmazottja, akkor megkérem Önt, hogy válaszoljon a kérdéseimre, vagy írja meg, hogy kihez tudok fordulni segítségért. Üdv.: Kata
Csikász Csaba Dátum: 2015-02-15 08:22:30
Csikász Csaba írta ekkor: 2015-01-31 18:04:46
Kedves Péter! Nekem volt szerencsém a 13-as szobát megnézni.A szobának 1 db erkélye van ami a főutcára néz ill. a Hanna Hausra.Ha belépünk az ajtón szemben helyezkedik el egy franciaágy ,balra a konyha és a fürdő,majd a konyhából nyílik egy szoba ismét aminek van egy nagy erkélye.Nem rossz az elrendezése.Ha tudtam segíteni örülök. Üdv:Csaba.
Én is az Ostracóról beszéltem.
Czakó Tímea Dátum: 2015-02-08 11:20:17
Szókáné Bondar Katalin írta ekkor: 2015-02-08 09:32:49
Kedves Brand Tours! Érdeklôdni szeretnék, hogy van- kihelyezett idegenvezetô, melyik apartmanban? Melyik nap, milyen szervezett programok lesznek? Köszönöm, Kata
Kedves Kata! Gondolom, még nem volt időd vissza olvasni a fórumban leírtakat, vagy akár a honlap áttanulmányozását :) Talán ha egy kis időt erre is szentelnél, mindenre választ kapnál
Szókáné Bondar Katalin Dátum: 2015-02-08 09:32:49
Kedves Brand Tours! Érdeklôdni szeretnék, hogy van- kihelyezett idegenvezetô, melyik apartmanban? Melyik nap, milyen szervezett programok lesznek? Köszönöm, Kata
Rajs György Dátum: 2015-02-01 16:34:40
Szeretnék segitséget véleményt kérni.Csak az Alexandrion apartman alsó szinti szobát tudtuk már lefoglalni de nem igazán szinpatikus mert nagyon közel van az uthoz , ha valaki üdült már ebben az apartmanban és a 2 szoba valamelyikében kérem irjon véleményt róla ,,Köszönöm előre is Rajsné